Empty black computer screen on wooden desktop with coffee cup and other items. Mock up
Laatst bijgewerkt: 11-08-2020

Onze selectiecriteria

16Onderzochte producten

16Bestede uren

5Beoordeelde onderzoeken

101Verzamelde opmerkingen

We bevinden ons zonder twijfel in het gouden tijdperk voor pc-fabrikanten. Niet alleen is het tegenwoordig mogelijk om in ieder huishouden een computer aan te treffen, maar veel mensen hebben ook nog een laptop die ze overal met zich mee naartoe kunnen nemen. Bovendien is het dankzij de vooruitgang gelukt om het aantal apparaten tot een minimum te beperken, met behoud van alle functies. Hoe dat mogelijk is? Dank zij de all-in-one pc.

Als je niet weet waar we het over hebben, maak je dan geen zorgen. Je bent hier aan het juiste adres. All-in-one computers maken deel uit van de nieuwe generatie van technologie die steeds meer ruimtebesparend is en tegelijkertijd nieuwe en krachtigere functies heeft. Hieronder kun je meer te weten komen over de voordelen van dit soort pc’s.
Belangrijk om te weten

 • De all-in-one pc of alles-in-één computer heeft in één enkel apparaat wat voorheen door meerdere apparaten werd gedaan. Het is een ideaal alternatief als je graag op één plek alles wilt hebben wat je nodig hebt om te werken en je te vermaken. Het idee is dat de kracht van de processoren en de bedieningsmogelijkheden gelijk zijn aan of beter zijn dan traditionele pc’s.
 • Deze pc’s, afgekort AIO (All In One), worden steeds populairder. Ze worden gekenmerkt door zeer esthetische en minimalistische ontwerpen, omdat ze zijn ontworpen om minder op te vallen dan de klassieke torencomputers.
 • De meeste all-in-one pc’s worden ook bediend met draadloze muizen en toetsenborden, dus ruimte- en kabelbesparingen zijn nog groter. Bovendien zijn de nieuwste modellen al multi-touch, zodat je niet eens een randapparaat hoeft aan te sluiten.

Onze selectie: De beste all-in-one pc’s op de markt

In dit segment hebben we een selectie voor je gemaakt van de beste all-in-one pc’s die er op de Nederlandse markt te koop zijn. Bovendien worden de belangrijkste kenmerken van elk product vermeld. Op deze manier hopen we je te kunnen helpen om een keus te maken voor je je aankoop doet. Dit maakt het kopen van de ideale alles-in één computer een stuk eenvoudiger.

Tidigare Rekommendationer

De beste all-in-one pc voor zware taken

De nieuwe 21.5 Inch iMac is een echte krachtpatser. Met een Intel Core i3 processor van de 8e generatie en 8 GB werkgeheugen voer je taken snel uit. De AMD Radeon Pro 555X videokaart en de Intel Core i3 processor zorgen er samen voor dat deze iMac geschikt is voor foto- en videobewerking. Voorzien van krachtige hardware en daardoor geschikt voor zware taken. Super scherp beeld dankzij het 4K Retina scherm. De Thunderbolt 3 poorten bieden mogelijkheden voor snelle opslag of om beeldschermen aan te sluiten.

De beste all-in-one pc voor de hele familie


Tijdelijk niet leverbaar

Deze moderne All in One desktop computer van Myria is stylistisch vormgegeven. Met dunne randen en een Full HD gebogen LED scherm geeft deze computer je een optimale beeldkwaliteit. De all-in-one pc is uitgerust met Windows 10 Professional en wordt geleverd met gratis muis en toetsenbord. De pc heeft een RAM-capaciteit van 4 GB, een 24″ scherm en het type processor is Intel Celeron. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 (pixels). De pc heeft een SSD met capaciteit 240 GB.

De meest complete all-in-one pc

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Vergroot je productiviteit met een Lenovo laptop die razendsnel opstart en altijd voorzien is van de laatste updates. De Lenovo AIO 520 beschikt over een Intel Core i5-8400T processor, een 4K/QHD-scherm met hoge resolutie van 27″, 8 GB werkgeheugen en 1.128 GB totale opslagcapaciteit, waarvan 1 TB HDD + 128 GB SSD. Ook heeft de all-in-one pc een dvd-lezer, een draadloos toetsenbord en muis en een AMD Radeon 530 grafische kaart. Inclusief Windows 10 Home.

De beste all-in-one onder de 400 euro

MSI is hét merk voor gamers die hun spellen serieus nemen. Door jarenlang intensief onderzoek en doorontwikkeling heeft deze grote speler in de hardware-industrie producten van ongekende kwaliteit ontwikkeld. Moederborden, grafische kaarten, notebook pc’s en zelfs all-in-one pc’s behoren tot het arsenaal. De MSI Pro 20EX 8GL-001XEU is een alles-in-één-pc met een beeldschermdiagonaal van 49,5 cm (19.5”). Het  HD type van de pc is HD+, de resolutie is 1600 x 900 Pixels. De vorm van het beeldscherm is flat en het soort paneel is LCD.

Shopgids: Alles wat je moet weten over all-in-one pc’s

Het is van groot belang dat je voordat je een all-in-one pc koopt, alle belangrijkste aspecten van dit product leert kennen. Hieronder hebben we de voornaamste factoren voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij je aankoop. Bovendien beantwoorden we de meest voorkomende vragen van de gebruikers.

All-in-one-pc

De all-in-one pc is een computer die in één enkel apparaat alle basiscomponenten van een communicatiesysteem integreert.
(Bron: Rui Santos: 19877100/123rf.com)

Wat is een all-in-one pc precies?

Een all-in-one (AIO) pc is een computer die alle basiscomponenten van een computersysteem in één enkele eenheid integreert. Bij de meeste modellen gebeurt dit achter het scherm, maar ook aan één of meer zijden van de kathodestraalbuis of zelfs aan de onderkant van de apparatuur.

Het belangrijkste dat in een alles-in-één computer is geïntegreerd, is de processor, de harde schijf, het hele moederbord en het scherm. Zo kunt je alles vanaf je werkplek beheren en hoef je je geen zorgen te maken over monitoren, kasten, aansluitkabels of veel knoppen. Het enige wat je nodig hebt is een netsnoer om je PC van stroom te voorzien.

Wat is het eerste waar je op moet letten bij een all-in-one pc?

Omdat alle componenten in deze computers geïntegreerd zijn, valt bij de keuze van een model het scherm het meest op. Dit is het element waaraan je meer aandacht moet besteden: de omvang, de resolutie en het ontwerp ervan. Hoewel sommige van deze aspecten kunnen variëren afhankelijk van de smaak van de gebruiker, hebben ze meestal een hoge definitie en een breedbeeldformaat.

Kieskeurig.nlWebsite met onafhankelijke informatie en betrouwbare reviews
“Een goed voorbeeld van een bekende all-in-one is de Mac van Apple. All-in-ones met Windows worden gemaakt door onder meer HP, MSI, Acer en Lenovo, maar ook door Microsoft zelf (bijvoorbeeld de Studio).”

Lijken all-in-one pc’s meer op desktops of laptops?

Eigenlijk zitten de alles-in-één computers een beetje tussen beide modellen in. Er zijn modellen van deze pc’s die gebruik maken van processoren voor desktop computers en andere die dezelfde gebruiken als die van laptops. Het verschil tussen beide soorten computers is natuurlijk de kracht. Maar het gewicht hangt ook af van de processor, dus je moet goed bedenken wat het beste voor je is.

Wat zijn de voor- en nadelen van een all-in-one pc?

De fundamenten van alles-in-één computers zijn dezelfde als de technologische trends van dit moment: bedieningsgemak, ruimtebesparing en aantrekkelijkheid van het ontwerp. Met deze voordelen hebben all-in-one pc’s steeds meer terrein gewonnen. We tonen je in de onderstaande tabel enkele andere voordelen die je niet kunt missen evenals de mogelijke nadelen:

Voordelen
 • De all-in-one pc heeft weinig ruimte nodig.
 • De schermen worden met een betere resolutie geproduceerd.
 • Muis en toetsenbord worden meestal draadloos geleverd.
 • Ze zijn energiebesparend.
Nadelen
 • Sommige modellen hebben niet veel opties voor het updaten van software.
 • De reparaties kunnen vrij duur zijn.
 • Ze zijn niet erg draagbaar.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een all-in-one pc?

Bij de aankoop van een all-in-one pc moet je op bijna dezelfde aspecten letten als bij de aanschaf van een traditionele desktop computer of laptop. Naast het scherm, wat zoals we al zeiden het onderdeel is dat het meest in het oog springt, zijn er een aantal onderdelen waar je ook op moet letten voordat je er één koopt.

 • Processor: Deze bepaalt voor een heel groot deel de prestaties van je computer en is verantwoordelijk voor de snelheid, kracht en efficiëntie van het apparaat.
 • RAM: Het RAM-geheugen is ingebouwd op het moederbord en is veel sneller dan een harde schijf. Tijdens het werken met de computer worden gegevens in het werkgeheugen opgeslagen, omdat ze dan snel door de processor verwerkt kunnen worden.
 • Videokaart: Deze is verantwoordelijk voor het waarborgen van een hoge beeldkwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van de algemene prestaties van de computer. Vooral als je een gamer bent, maar ook als je graag naar films kijkt, heb je een goede grafische kaart nodig.
 • Harde schijf: Opslag is essentieel in een all-in-one pc, dus je hebt een grote harde schijf nodig om bestanden, programma’s en zelfs het besturingssysteem op te slaan. Hoewel je altijd een externe schijf kunt gebruiken is het beter om zoveel mogelijk interne opslagruimte te hebben.

Welke besturingssystemen gebruiken all-in-one pc’s?

Zoals bij alle computers zijn er meestal twee opties. Het door Apple gebruikte besturingssysteem en het door de rest gebruikte besturingssysteem. Ook all-in-one pc’s voldoen aan deze regel. Daarom werkt iMac met het iOS-besturingssysteem. De rest, voor het grootste deel, gebruikt Windows. In beide gevallen is het belangrijkste bij de aankoop van een model dat het de nieuwste versie van het systeem heeft.

Close-up of a minimalist workspace with a desktop computer and speakers on a white desk in a modern home office interior. Real photo.

Eén van de voordelen van alles-in-één computers is dat ze weinig ruimte innemen.
(Bron: Białasiewicz: 108021990/ 123rf.com)

Wat voor verbindingen biedt een all-in-one pc?

Hoewel all-in-one pc’s al enkele jaren op de markt zijn, zijn ze de laatste tijd een stuk interessanter geworden omdat ze over het nieuwste op het gebied van verbindingen beschikken zodat ze betere prestaties leveren. In tijden waarin alles via internet en datatransmissie verloopt, konden deze pc’s niet achterblijven. Dit zijn de beste verbindingen:

 • USB-poorten: Deze sluiten verschillende randapparatuur aan op het scherm en maken onmiddellijke gegevensoverdracht via USB-sticks mogelijk.
 • SD-kaarten: Geheugenkaarten die gegevens opslaan en verzenden in kleine, handige formaten.
 • HDMI: Met deze high-definition multimedia-interface kun je
  met één enkele kabel audio en video van het ene apparaat naar het andere streamen.
 • Bluetooth: Type draadloze verbinding voor het verzenden van gegevens en geluid tussen verschillende apparaten die over deze technologie beschikken.

Welke accessoires kunnen worden gebruikt bij een all-in-one computer?

Aangezien alles-in-één computers weinig ruimte innemen, kan dit de kans zijn om die accessoires te kopen die je altijd al wilde, maar waar je voorheen geen plaats voor had. En als je gebruik maakt van een all-in-one pc met alle ingebouwde draadloze technologieën, dan heb je nog steeds weinig kabels nodig. Laten we eens kijken naar een paar voorbeelden:

 • Bluetooth luidsprekers
 • Gaming-accessoires, zoals een tweede monitor, gespecialiseerde toetsenborden en muizen, brillen of helmen
 • Bluetooth koptelefoons

Hier is een artikel over bluetooth-headsets waar je meer informatie kunt vinden:

Hebben all-in-one pc’s draadloze toetsenborden en muizen?

Hoewel bij de eerste modellen van dit type computer de muizen en toetsenborden via kabels met elkaar verbonden waren, is dat met de nieuwere modellen meestal niet meer zo. Ze zijn volledig draadloos. Deze functie bespaart niet alleen ruimte, maar maakt de installatie ook veel gemakkelijker. In het algemeen worden deze randapparaten, de meest gebruikte in de informatica, automatisch door de computer gedetecteerd.

Welke beveiligingsmaatregelen bevatten all-in-one pc’s?

De cyberbeveiliging is één van de aspecten waar veel van de huidige gebruikers zich zorgen over maken. Hackeraanvallen komen veel voor en veel mensen zijn bang voor het risico van vertrouwelijke gegevens. Daarom zijn veel alles-in-één computers begonnen met het integreren en implementeren van beveiligingsmaatregelen om deze problemen aan te pakken. Zoals deze:

 • De webcams hebben gezichtsherkenningssystemen en worden alleen geactiveerd als er al geïdentificeerde gebruikers zijn.
 • Naast gezichtsherkenning voor het inloggen worden vingerafdrukken en het gebruik van wachtwoorden toegevoegd.
 • Computers beschermen open programma’s tegen malware en virussen en sluiten alles als ze bedreigingen detecteren (niet zonder eerst de laatste wijzigingen op te slaan, zodat je geen informatie verliest).

Waar moet je op letten bij je aankoop?

Met de basisbegrippen in gedachten, is de volgende stap bij het kopen van een all-in-one pc om rekening te houden met bepaalde aankoopcriteria. Om de computer te vinden die het beste bij je past, is het essentieel om bepaalde aspecten te overwegen. Hieronder vind je de belangrijkste factoren die je helpen bij het kiezen van de alles-in-één computer die je nodig hebt:

Processor

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is de processor de motor van de computer. Het heeft geen zin om het grootste scherm te hebben als je geen programma’s kunt gebruiken, applicaties kunt openen of zonder problemen op het internet kunt surfen. Zorg ervoor dat je processor meer dan 3 cores heeft (d.w.z. van Intel Core i5) en dat de GHz-frequentie hoger is dan 3,5.

Focused man using earphones and computer in dark room

Alles-in-één computers hebben meestal een draadloze muis en toetsenbord bij zich.
(Bron: scyther5: 73651069/ 123rf.com)

Scherm

Het scherm is een belangrijk component van je all-in-one pc. Hoewel de processor en de grafische elementen de efficiëntie van je computer garanderen, kun je het formaat en de resolutie van je scherm niet aan je voorbij laten gaan. Gezien de technologische vooruitgang van vandaag, kun je niet met minder dan Full HD genoegen nemen. Het breedbeeldformaat daarentegen is ideaal voor films en spelletjes. De meeste all-in-one pc’s hebben schermen tussen de 21 en de 27 inches.

Ontwerp

De all-in-one pc’s zijn ontworpen om comfortabel te zijn, dus let erop dat ze dat ook zijn. Het is aan te raden om te zoeken naar modellen die compact, licht, eenvoudig te installeren zijn en zo weinig mogelijk ruimte innemen. De meeste modellen zijn zeer slank en modern en hebben een zeer discreet en strak design. Op deze manier is het de moeite waard om een all-in-one pc te kiezen. Als je niet over deze kenmerken beschikt is het beter om een traditioneel model te kopen.

Veiligheid

Je gebruikt je all-in-one pc alle dagen en je slaat er waarschijnlijk vele waardevolle bestanden in op. Daarom is het altijd goed om beschermd te zijn tegen cyberaanvallen, malware en hackers. Kijk in de productbeschrijving voor alle aanwijzingen en veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jij als enige toegang hebt tot de computer en dat je gegevens niet in gevaar worden gebracht.

Graphic designer at work. Color samples.

Een aantal van de veiligheidsmaatregelen die all-in-one pc’s hebben zijn gezichtsherkenning en vingerafdrukken.
(Bron: scyther5: 54420176/ 123rf.com)

Energieverbruik

We leven in een hypergekoppelde wereld, met een veelvoud aan elektrische apparaten om ons heen. Wat dit betreft is het goed om te weten dat je wat energie kunt besparen op je all-in-one computer. Let op het vermogen van de processoren die je apparaat heeft en het uiteindelijke verbruik ervan. Je computer zou in principe niet meer dan 300 watt moeten gebruiken.

Samenvatting

All-in-one pc’s maken deel uit van de nieuwste technologie op het gebied van computersystemen, waarbij de belangrijkste componenten in één apparaat worden geïntegreerd. Hierdoor besparen ze ruimte en complexe installaties. Ze bevrijden je van vervelende kabels en hun compacte en esthetische ontwerpen passen veel beter in de inrichting van je huis.

De schermen van de all-in-one pc’s onderscheiden zich door hun resolutie en breedbeeldformaat. De processor is echter het fundamentele element dat hen kracht geeft. Randapparatuur zoals de muis en het toetsenbord zijn over het algemeen draadloos, en andere waardevolle accessoires zoals koptelefoons, microfoons of andere accessoires, zoals speciale muizen, brillen of helmen die voor gaming gebruikt worden, kunnen er apart worden bijgekocht.

Vond je ons artikel over all-in-one pc’s interessant? Laat dan hieronder je reactie achter of deel het artikel met je vrienden en familie op social media, zodat ook zij de ideale alles-in-één computer kunnen vinden.

(Bron van de header afbeelding: Galina Peshkova: 54117912/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies