Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

34Onderzochte producten

71Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

212Verzamelde opmerkingen

Aleppo Zeep is een traditionele handgemaakte zeep uit de stad Aleppo in Syrië. Het wordt al eeuwenlang gemaakt en is een van de oudste nog bestaande zeepjes ter wereld. De naam komt van de plaats van herkomst, die in de oudheid bekend stond als “Halab Al-Shahbaa” (Aleppo). Het produktieproces bestaat uit het mengen van olijfolie met laurierwater om schuim te maken dat de huid reinigt zonder haar uit te drogen of te irriteren zoals veel moderne zepen dat tegenwoordig doen.
Aleppo zeep: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste aleppo zeep: Onze selectie

Aleppo Zeep: De Originele Zachte Zeep

Zoek je een natuurlijke zeep die zacht is voor je huid? Zoek niet verder dan de originele aleppo zeep met 90% olijfolie en 10% laurierbladolie. Deze traditionele familiezeep is perfect voor mensen met een gevoelige huid, want hij reinigt zacht en langdurig zonder agressieve chemicaliën of kunstmatige geurstoffen. Er zit ook een sisal zeepzakje bij om je huid te helpen exfoliëren terwijl je je wast.

Natura Germania Aleppo zeep

Maak kennis met de Natura Germania Aleppo Zeep – de perfecte manier om jezelf te verwennen met een stukje luxe en welzijn. Deze 100% plantaardige natuurlijke zeep is gemaakt van 60% olijfolie en 40% laurierbladolie, en wordt met de hand gemaakt volgens het traditionele recept van de kookhuizen van Aleppo. Hij wordt extra lang gerijpt om huidvriendelijke pH waarden van 8-9 te bereiken, waardoor hij perfect is voor mensen met een gevoelige huid. De zeep wordt geleverd met sisal zeepzakjes en zeepzakjes voor onderweg, zodat je overal kunt genieten van zijn delicate reiniging.

Natura Germania Aleppo zeep

De Natura Germania Aleppo Zeep is een luxueuze, natuurlijke zeep, gemaakt van 80% olijfolie en 20% laurierbladolie. De zeep wordt met de hand gemaakt volgens het traditionele recept van de kookhuizen van Aleppo, en wordt extra lang gerijpt om huidvriendelijke pH waarden van 8-9 te bereiken. De zeep is uiterst huidvriendelijk, zacht en lang houdbaar, waardoor hij perfect is voor de verzorging van baarden. Originele Aleppo zeep bevat geen conserveringsmiddelen of chemische oppervlakte-actieve stoffen, geen kunstmatige kleur- of geurstoffen, geen parabenen, geen microplastics, geen siliconen en natuurlijk geen dierproeven.

De Aleppo Zeep: Traditioneel, gerijpt en 100% natuurlijk

De Aleppo Zeep is een origineel, traditioneel recept dat duizenden jaren oud is. Extra lang gerijpt, meer dan 6 jaar = ph-waarde < 8. 100% plantaardig zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen & geurstoffen, parabenen, microplastics, siliconen. Biologisch afbreekbaar (geen afval). Geen dierproeven. Toepassing: haarshampoo, lichaamszeep, douchezeep, gezichtszeep natuurlijke zeep scheerzeep acnezeep vlekkenzeep. [su_divider]

Aleppo zeep: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Aleppo Zeep zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Aleppo Zeep. De eerste is de traditionele zeep die al eeuwenlang in Syrië gemaakt wordt, en die je tegenwoordig over de hele wereld vindt. Deze soort zeep wordt gemaakt van olijfolie of een combinatie van olijfolie met andere plantaardige oliën zoals palm-, kokos- of zonnebloemzaadolie. Het bevat ook water en natriumhydroxide (loog).

De tweede soort is wat we “moderne” Aleppo zeep noemen, omdat ze niet met de hand gemaakt wordt, maar met behulp van moderne technologie, waarbij machines grote hoeveelheden tegelijk maken in plaats van één reep tegelijk zoals traditionele handgemaakte zepen doen. Moderne machinaal gemaakte zepen kunnen andere ingrediënten bevatten dan hun traditioneel gemaakte tegenhangers; ze zijn meestal zachter voor je huid omdat ze geen loog meer gebruiken, waardoor ze minder hard zijn voor je handen bij het afwassen of kleren wassen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je huid daarna te veel uitdroogt.

De kwaliteit van de zeep wordt bepaald door de ingrediënten, die bestaan uit olijfolie en laurierwater. Olijfolie geeft het een gladde textuur, terwijl laurierwater het mild maakt voor de huid. Het moet ook in de stad Aleppo of een van de omliggende dorpen gemaakt zijn, wil het een “Aleppo Zeep” genoemd worden.

Wie moet een Aleppo Zeep gebruiken?

Iedereen die een schoon, gezond lichaam wil hebben. Het is bijzonder goed voor mensen met een gevoelige huid of mensen die lijden aan eczeem en psoriasis.

Op grond van welke criteria moet je een Aleppo Zeep kopen?

Kwaliteit en prijs zijn de twee belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het kopen van Aleppo Zeep. Maar andere factoren zoals merk, materiaal, duurzaamheid enz. bepalen ook de totale waarde van het product. Onze topkeuzes in deze categorie hebben een 4+ waardering op Amazon.

Er zijn tegenwoordig veel zepen van de beste kwaliteit op de markt. Als je een Aleppo Zeep koopt, moet je er zeker van zijn dat ze van natuurlijke ingrediënten gemaakt is en geen chemicaliën of additieven bevat. Je moet ook nagaan of de zeep door dermatologen getest is voor hij in de winkel verkocht wordt. Heb je een gevoelige huid, zoek dan naar producten met minder geurstoffen, want die kunnen bij regelmatig gebruik irritatie veroorzaken.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Aleppo zeep?

Voordelen

Aleppo Zeep is een natuurlijk product, het bevat geen synthetische chemicaliën of detergenten. Het wordt al eeuwenlang door de mensen in Syrië en Turkije gebruikt om hun huid en haar te reinigen zonder irritatie te veroorzaken. De zeep is ook heel mild voor je handen, zodat je hem zo vaak als nodig kunt gebruiken zonder je huid uit te drogen zoals andere zepen doen.

Nadelen

De nadelen van een Aleppo Zeep zijn dat ze niet zo zacht of glad is als andere zepen. Het kan ook moeilijk in kleinere stukjes te snijden zijn en de geur kan even wennen zijn voor mensen die mildere geuren verkiezen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Natura Germania
  • Natura Germania
  • Grüne Valerie Naturkosmetik

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Aleppo zeep in onze review kost ongeveer 12 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 40 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies