Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

Armbanden voor vrouwen zijn een onmisbaar accessoire in je juwelendoos. Ze verschillen van armbanden omdat ze geen slotjes hebben en je je hand erin moet schuiven om ze te dragen. Het zijn accessoires die nieuwe dimensies aan je look geven.

Beste Armband dames: Onze selectie

Hier zijn de details die je in staat stellen het ideale model te kiezen. Let goed op!

Alles over dames armbanden

Heb je armbanden nodig om je accessoirekist aan te vullen? Let dan op de informatie die we voor je hebben.

Welke soorten damesarmbanden zijn er?

  • Metallic: Of ze nu effen zijn of met arabeskenmotieven, ze geven een intens vleugje sensualiteit en elegantie aan je outfit. Je kunt ze zelfs dragen bij avondjurken en sommige met juwelen bezette exemplaren passen bij baljurken.
  • Leer: De meest casual van allemaal, deze zijn perfect voor outfits voor overdag. Ze passen bij hippie en rustieke stijlen, dus goed bij jeans, tanktops en loszittende jurken.
  • Cinegetisch: De meer exotische versies bevatten vaak dierenbotten en zaden als onderdeel van hun versiering. Ze passen perfect bij boho-hippie, country en denim outfits. Draag ze voor een lunch met vriendinnen of voor een gelegenheid overdag.
  • Egyptisch: Geïnspireerd door de accessoires die in het oude Egypte werden gebruikt, zijn dit provocerende accessoires die elke look nieuw leven inblazen. Ze worden boven de elleboog gedragen en passen het best bij mouwloze kledingstukken. Er zijn veel ontwerpen, kies er een die bij je outfit past.

Tips voor het dragen van je dames armbanden

  • Draag geen armbanden aan dezelfde arm als waar je je horloge draagt.
  • Vermijd in het algemeen om zilveren en gouden armbanden tegelijk te combineren.
  • Idealiter worden ze gedragen bij mouwloze of mouwloze kledingstukken met mouwen tot boven de elleboog.
  • Armbanden met reliëf zijn perfect te combineren met winter- en gebreide kleding.

Overzicht

Bij het zoeken naar een armband moet je bedenken welk type je wilt en waar je hem bij gaat dragen. Onthoud dat, hoewel er enkele algemene richtlijnen zijn, het belangrijkste bij het kiezen van accessoires is dat ze je een fantastisch gevoel geven. Veel succes met je aankoop!

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies