Laatst bijgewerkt: 20-04-2023

Onze selectiecriteria

26Onderzochte producten

69Bestede uren

18Beoordeelde onderzoeken

223Verzamelde opmerkingen

Een Kinderzitje 0 36 Kg is een autostoeltje voor kinderen die tussen 9 en 18 kg wegen. Het gewicht van het kind mag op geen enkel moment meer dan 36 kg bedragen.

Het Kinderzitje 0 36 Kg is een kinderzitje dat voor op je fiets bevestigd kan worden. Het is ontworpen voor kinderen tot 3 jaar oud en met een gewicht van niet meer dan 36 kg (80 lbs). Dit betekent dat het de meeste baby’s past vanaf de geboorte tot ongeveer 2 of 3 jaar oud, afhankelijk van hun grootte.
Beste Autostoel 0 36 kg: Onze selectie

Lionelo Autostoel 0 36 Kg Zwart

Ontdek de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de Lionelo autostoel 0-36 kg vanaf de eerste dagen tot uw kind 105 cm lang is (of ongeveer 18 kg). Deze universele autostoel biedt u volledige aanpassingsmogelijkheden voor maximaal comfort en functionaliteit.

Met de geïntegreerde 10 graden hoofdsteunverstelling in de gordels en de rugverstelling kunt u eenvoudig schakelen tussen een zittende en half liggende positie: 1 positie naar achteren en 4 posities naar voren.

Lionelo Autostoel 0 36 Kg Grijs

Ervaar het ultieme gebruiksgemak en maximale veiligheid met de Lionelo autostoel 0-36 kg, speciaal ontworpen voor u en uw kind. Deze innovatieve autostoel biedt een 360 graden draaibaar systeem, zodat u moeiteloos de stoel kunt draaien zonder deze los te koppelen van de geleiders.

Dankzij de geïntegreerde Isofix en Top-Tether installatie geniet u van een stabiele en snelle bevestiging, terwijl de krachten die op uw kind inwerken bij remmen of een ongeval worden verminderd.

Lionelo Autostoel 0 36 Kg Beige

Ontdek het Lionelo Sander autostoeltje, perfect voor groepen 0 1 2 3 (0 tot 36 kg), ontworpen om uw kind veilig en comfortabel te vervoeren vanaf de geboorte. U profiteert van het geavanceerde ISOFIX + Top Tether-systeem, waarbij het kinderzitje in beide richtingen kan worden gemonteerd.

De slimme 180 graden draaibare geleiderails zorgen voor gemak tijdens het installeren. Het ISOFIX-systeem helpt aanzienlijk de krachten te verminderen bij plotseling remmen of een aanrijding, terwijl de extra Top Tether-gordel voorwaartse kanteling van het hoofd minimaliseert bij een frontale botsing.

Lionelo Autostoel

Met de Lionelo Braam autostoel geniet u vanaf het allereerste begin van veilig en comfortabel vervoer voor uw kinderen, vanaf de geboorte tot maar liefst 36 kg. Deze veelzijdige autostoel biedt de mogelijkheid uw kind tot 18 kg achterwaarts te vervoeren, en met de 360-graden draaifunctie wordt het in- en uitstappen kinderspel.

Dankzij de geïntegreerde Isofix en stabiliserende voet vermindert de kracht op uw kind bij plotseling remmen of een ongeval, terwijl de 5-punts gordel met heupgordel zorgt voor een stevige en veilige zitplaats.

Autostoel 0 36 kg: Vaak gestelde vragen

Welke soorten kinderzitjes 0 36 Kg zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten kinderzitjes 0 36 Kg, waaronder naar achteren gericht en naar voren gericht. Welk type je kiest hangt af van de leeftijd en de grootte van je kind, en van het voertuig waarin het geplaatst wordt. Achterwaarts gerichte zitjes – Deze zitjes zijn naar achteren gericht naar de achterbank van een auto of vrachtwagen, zodat bij gebruik door kinderen jonger dan 2 jaar hun hoofd de hoofdsteunen niet raakt als er een ongeluk gebeurt.

Naar voren gerichte zitjes – Zodra kinderen ongeveer 1 jaar oud zijn (of 20 pond wegen), kunnen ze meestal een zitje gebruiken met riemen die over hun schouders gaan in plaats van om hun middel, zoals kinderdraagzakken doen; deze stijl heet “naar voren gericht”.

Er zijn veel factoren die een goed Kinderzitje 0 36 Kg bepalen. Een paar ervan zijn de prijs, merknaam, garantie en meer. Je moet met al deze dingen rekening houden als je een nieuw Kinderzitje 0 36 Kg voor je kind koopt, om er zeker van te zijn dat je er maximaal tevreden over bent.

Wie moet een kinderzitje 0 36 Kg gebruiken?

Dit kinderzitje is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 9 maanden tot 36 kg (ongeveer 4 jaar oud). Het kan gebruikt worden in achterwaarts gerichte positie.

Op basis van welke criteria moet je een kinderzitje 0 36 Kg kopen?

De beste manier om een Kinderzitje 0 36 Kg te kiezen is het modelnummer uit te zoeken op basis van je behoeften en budget. Een andere factor waarmee je rekening moet houden voordat je een bepaald soort Kinderzitje 0 36 Kg koopt, is de duurzaamheid, vooral als je het langer dan één seizoen gaat gebruiken.

Zorg ervoor dat de materialen waarvan dit product gemaakt is bestand zijn tegen regelmatige slijtage. Als je geen idee hebt over waar je moet beginnen met het zoeken naar zo’n artikel, bekijk dan onze gids hieronder.

Een van de belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het vergelijken van Kinderzitje 0 36 Kg is het materiaal. Het moet duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken. Wil je een Kinderzitje 0 36 Kg dat je langere tijd van dienst zal zijn, kies er dan een die gemaakt is van materialen van topkwaliteit.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een kinderzitje 0 36 Kg?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een Kinderzitje 0 36 Kg is dat het gebruikt kan worden voor kinderen tot 3 jaar.

Dit betekent dat je niet nog een autostoeltje hoeft te kopen als je kind ouder wordt, wat je geld en ruimte in je auto bespaart.

Het heeft ook een verstelbare hoofdsteun, waardoor het geschikt is voor kleinere baby’s die extra steun nodig hebben als ze in hun autostoeltje reizen.

Nadelen

.

Wat voor aanvullende hulpmiddelen zijn nodig om een kinderzitje 0 36 Kg te gebruiken?

In de meeste gevallen heb je een extra hulpmiddel nodig om het Kinderzitje 0 36 Kg te gebruiken.

Zijn er alternatieve oplossingen voor Kinderzitje 0 36 Kg?

Ja, er zijn alternatieve oplossingen voor Kinderzitje 0 36 Kg. Maar deze alternatieven kunnen duurder zijn dan de meest populaire oplossing die Kinderzitje 0 36 Kg biedt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • EXEDSCEND
  • SPARCO
  • nania

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Autostoel 0 36 kg in onze review kost ongeveer 60 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan.

Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 1030 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

(Bron van de header afbeelding: ronstik/123rf)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies