Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

26Onderzochte producten

62Bestede uren

32Beoordeelde onderzoeken

87Verzamelde opmerkingen

Een bureaulamp is een lamp die op je bureau zit. Ze kan gebruikt worden om te lezen, te schrijven en voor andere taken die je aan je bureau kunt doen.
Bureaulamp: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste bureaulamp: Onze selectie

Lacmisc Bureaulamp

Deze strakke en moderne bureaulamp is perfect voor elk kantoor of thuis. Het LED licht is zacht voor de ogen en kan worden ingesteld op 5 verschillende kleurstanden en 10 helderheidsniveaus. Met de USB oplaadaansluiting aan de achterkant van de lamp kun je gemakkelijk je telefoon, tablet, of e-book opladen terwijl je werkt. Dankzij de timerfunctie kun je instellen dat de lamp na 30 of 60 minuten uitgaat, waardoor je energie bespaart.

15 selecteerbare verlichtingsstanden, USB oplaadaansluiting, soft-light technologie, flexibele lamparm

Deze bureaulamp is perfect voor elke behoefte. Met 15 selecteerbare lichtstanden vind je het perfecte licht om te lezen, werken, schilderen of slapen. De geïntegreerde USB oplaadaansluiting houdt je telefoon volledig opgeladen en binnen handbereik. De geavanceerde soft-light technologie produceert gelijkmatig, aangenaam en zacht licht, zonder flikkering of schaduwen. Met de flexibele lamparm kan deze bureaulamp in de gewenste hoek gezet worden; de standaard biedt de bureaulamp in elke stand een stevige houvast. Bovendien heeft deze bureaulamp een levensduur van 50.000 uur – 40 keer langer dan die van gewoon gloeilamplicht.

Flexibele bureaulamp met traploos dimbaar licht

Deze lamp is perfect voor je bureau, met een gelijkmatige lichtopbrengst die je hele werkruimte verlicht en traploos dimbare, instelbare kleurtemperaturen (van 3000K tot 5500K) met geheugenfunctie. De flexibele lange bureaulamp met zwenkarm heeft een drie-assig ontwerp en vrij instelbare hoek, zodat je de richting van het licht kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften. De extra brede metalen klemmen zijn sterk genoeg om tot 5,1 cm tafelblad te ondersteunen en bureauruimte te besparen. De zeer efficiënte 98 LED’s verbruiken 80% minder energie dan gewone gloeilampen en gaan tot 50.000 uur mee – wat voor jou een veel lagere elektriciteitsrekening en minder co2 voetafdruk betekent. En als het tijd is om te slapen, stel je de timerfunctie in zodat het licht na de ingestelde tijd automatisch uitgaat (10 minuten of 40 minuten vertraging). Met één klik open je de leesstand (4000k bij 100% helderheid), zodat je voor het slapengaan kunt ontspannen en genieten van een aangename leeservaring.

De perfecte bureaulamp om je telefoon op te laden

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Deze LED bureaulamp is perfect voor iedereen die zijn smartphone wil kunnen opladen terwijl hij werkt. De lamp heeft zowel een draadloze oplaadfunctie als een USB oplaadfunctie, zodat je je telefoon gemakkelijk opgeladen kunt houden terwijl je hem gebruikt. De lamp heeft ook 5 kleuren en 10 helderheidsniveaus, zodat je voor elke situatie de perfecte lichtstand kunt kiezen. De arm van de lamp is ook verstelbaar, zodat je de perfecte hoek voor je behoeften kunt vinden.

Bureaulamp: Vaak gestelde vragen

Welke soorten bureaulamp zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten bureaulampen, maar de meest voorkomende zijn LED bureaulampen en fluorescerende bureaulampen. Fluorescentielampen zijn meestal goedkoper dan LED’s, maar ze gaan ook niet zo lang mee en produceren niet zo veel licht. Ze kunnen ook erg heet worden als je ze een tijdje gebruikt zonder ze tussendoor uit te zetten. Anderzijds hebben LED lampen een langere levensduur en raken ze niet oververhit zoals fluorescentielampen dat doen. Deze soorten verlichting zijn echter niet fel genoeg voor sommige mensen die meer verlichting nodig hebben als ze tot laat in de nacht of in de vroege ochtenduren aan hun bureau werken (zoals studenten). Als dit je situatie is, kun je beter kiezen voor een helderder soort lamp, zoals een lamp met halogeentechnologie, die meer licht geeft dan de gewone gloeilampen die je in traditionele tafellampen en staande modellen vindt.

Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden als je een goede bureaulamp zoekt. Het eerste is de grootte van de lichtbron, die groot genoeg moet zijn zodat je kunt zien waar je aan werkt zonder je ogen te belasten. Je wilt ook dat hij een verstelbare arm heeft, zodat je het licht kunt richten waar nodig en niet alleen maar recht naar beneden op datgene waar hij naast zit. Een dimschakelaar of meerdere lichtsterktes zijn ook prettig, want verschillende taken vereisen verschillende niveaus van lichtintensiteit om ze goed te kunnen uitvoeren. Zorg er tenslotte voor dat er voldoende ruimte rond de voet is en zet er niets direct onder want warmte-ontwikkeling verkort de levensduur aanzienlijk.

Wie moet een bureaulamp gebruiken?

Iedereen die moet lezen, schrijven of naaiwerk doen. Hiertoe behoren leerlingen op school en college, maar ook werkers thuis of op kantoor.

Op basis van welke criteria moet je een bureaulamp kopen?

De keuze van een bureaulamp moet afhangen van de gebruiker, want er zijn veel soorten en elk type heeft verschillende eigenschappen. Enkele algemene regels gelden echter voor alle gebruikers – je moet letten op het helderheidsniveau (meestal gemeten in lumen), het type stroombron (batterij of elektrisch) en de kleurtemperatuur van het licht (gemeten in Kelvin).

Je moet letten op de kwaliteit van het materiaal dat voor de vervaardiging van een bureaulamp gebruikt wordt. Het is belangrijk dat je een bureaulamp krijgt van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat hij je langer van dienst kan zijn.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een bureaulamp?

Voordelen

Bureaulampen zijn een prima manier om licht toe te voegen waar je het nodig hebt. Ze kunnen gebruikt worden om te lezen, te naaien of voor elke andere taak die extra verlichting vereist.

Nadelen

Het grootste nadeel van een bureaulamp is dat het moeilijk kan zijn het licht precies te plaatsen waar je het nodig hebt. Het kan ook zijn dat je meer dan één lamp nodig hebt als je werkruimte verschillende lichtniveaus vereist voor verschillende taken.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • EYOCEAN
  • Xiaomi
  • SKYLEO

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Bureaulamp in onze review kost ongeveer 20 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 60 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies