Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

34Onderzochte producten

49Bestede uren

34Beoordeelde onderzoeken

136Verzamelde opmerkingen

Een chemische peeling is een procedure waarbij chemicaliën gebruikt worden om de buitenste lagen van de huid te verwijderen. Het kan op alle delen van het gezicht, de hals en de handen gebruikt worden, ook op acne littekens, fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat is een gladder, jeugdiger uitziende huid met minder zichtbare onvolkomenheden zoals sproeten of ouderdomsvlekken.
Chemische peeling: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste chemische peeling: Onze selectie

De No Clear Today: Voor de gevoelige, onzuivere huid

Dit product is perfect voor wie op zoek is naar een huidvernieuwing tijdens de slaap. De No Clear Today kan in de huidverzorgingsroutine geïntegreerd worden en zorgt voor huidvernieuwing. De speciaal geselecteerde formule bestrijdt de onzuivere huid en brengt tegelijk de vochtbalans in evenwicht. Voor de gevoelige onzuivere huid: chemische peelings leiden tot huidirritatie en droogheid door te hoge dosering. Het No Serum is zacht en versterkt de huid bij dagelijks gebruik. Onzuiverheden worden zachtjes verwijderd door AHAen PHA. Aloë Vera formule: No AHA peeling met glycolzuur stimuleert de vernieuwing van de bovenste huidlaag. Dit maakt de gezichtshuid gladder en vermindert oppervlakkige tekenen van veroudering . Zacht en mild: Gluconolacton is bijzonder geschikt voor gevoelige gezichtshuid omdat het bijzonder zacht is voor het verminderen van onzuiverheden en roodheid en tevens hydrateert wat rimpels kan helpen verminderen 100% parfumvrije formule: We geloven in schone schoonheid – 95% natuurlijke ingrediënten, parfumvrij, en geschikt voor mensen met allergieën .We onthouden ons van minerale oliën, siliconen, parabenen, peg’s, en ingrediënten van dierlijke oorsprong

Regenereer je huid met dit Peeling Effect.

Dit peeling effect regenereert de oppervlaktelaag van je huid, verwijdert roos en dode cellen met een niet-invasieve celvervangende behandelingscombinatie. Citroenzuur, melkzuur en tartharene worden gecombineerd om je alle voordelen van deze bestanddelen in één product te geven. Anti-rimpels helpt rimpels en vergrote poriën te minimaliseren, terwijl vlekkenbescherming huidverkleuringen verwijdert. Anti-puistjes is geschikt om onzuiverheden, vlekken en puistjes veroorzaakt door acne te verlichten. Dit product bereidt de opperhuid voor om latere schoonheidsbehandelingen te maximaliseren.

De perfecte peeling voor een egale, stralende teint

Deze peeling is perfect voor iedereen die een egale, stralende teint wil krijgen. De 15% aha fruitzuren werken om dode huidschilfers te verwijderen, de collageenproductie te bevorderen en de zichtbaarheid van pigmentvlekken, rimpels en een onzuivere huid te helpen verminderen. Met een pH waarde van 3,5 is deze peeling gegarandeerd effectief. Al onze producten gebruiken actieve ingrediënten en natuurlijke, veganistische bestanddelen. Ze worden in Duitsland geproduceerd en bevatten geen schadelijke stoffen. We zijn zo overtuigd van onze producten dat we een tevredenheidsgarantie geven: als je er niet tevreden over bent, kopen we ze van je terug – zonder vragen te stellen.

Chemische peeling: Vaak gestelde vragen

Welke soorten chemische peeling zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn verschillende soorten chemische peelings. De meest gebruikelijke is de glycolzuurpeeling, die op alle huidtinten en etniciteiten gebruikt kan worden. Andere populaire peelingmiddelen zijn salicylzuur (BHA), trichloorazijnzuur (TCA) en Jessner’s oplossing. Elke soort heeft zijn eigen voordelen voor verschillende huidaandoeningen of -problemen, zoals acne, rimpels, pigmentatieproblemen, enz.

Antwoord: Een goede chemische peeling is er een die door een erkende professional is uitgevoerd. De procedure moet in een erkende instelling worden uitgevoerd, en de arts of verpleegster die de behandeling uitvoert moet ervaring met dit soort behandeling hebben. Het is ook belangrijk iemand te kiezen die de tijd neemt om je doelen voor de behandeling te bespreken, evenals eventuele zorgen die je hebt over het herstel ervan.

Wie zou een Chemische Peeling moeten gebruiken?

Iedereen die het uiterlijk van zijn huid wil verbeteren, ook mensen met acne littekens, ongelijkmatige pigmentatie of fijne lijntjes. Chemische peelings worden ook gebruikt voor de behandeling van zonneschade en hyperpigmentatie (donkere vlekken).

Op basis van welke criteria moet je een Chemische Peeling kopen?

De twee belangrijkste criteria voor het kopen van een Chemische Peeling zijn je budget en het type huid dat je hebt. Neem verschillende Chemische Peelings door en vergelijk de prijzen. Bekijk ook de eigenschappen van de producten om ze op je behoeften af te stemmen.

Er zijn veel dingen waar je op moet letten als je een Chemische Peeling vergelijkt. Het belangrijkste zijn de ingrediënten van het product en hoe veilig ze zijn. Je moet ook nagaan of er bijwerkingen van het gebruik zijn, en of je het kunt gebruiken samen met andere medicijnen die je misschien al gebruikt. Een andere factor om te overwegen zou zijn welke resultaten deze chemische peeling belooft? Is er bewijs voor deze beweringen? Zo niet, blijf dan uit de buurt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Chemische Peeling?

Voordelen

Chemische Peeling is een veilige en effectieve manier om de tekenen van veroudering te behandelen. Het verbetert de huidtextuur, vermindert rimpels, maakt ouderdomsvlekken lichter en egaliseert je teint door beschadigde buitenste huidlagen te verwijderen.

Nadelen

De nadelen van een chemische peeling zijn dat ze pijnlijk kan zijn, en dat je moet wachten tot de huid genezen is voor je er nog een doet. Het is ook belangrijk dat je tijdens de peeling of de genezing geen producten op je gezicht gebruikt, want die kunnen irritatie veroorzaken.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • DAYTOX
  • YEOUTH
  • PAULA’S CHOICE

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Chemische peeling in onze review kost ongeveer 4 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 88 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies