Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

46Bestede uren

29Beoordeelde onderzoeken

237Verzamelde opmerkingen

DECT is een acroniem voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications. De technologie werd ontwikkeld door het European Telecommunication Standard Institute (ETSI) om gebruikers van draadloze telefoons een betere kwaliteit van dienstverlening te bieden dan die van traditionele analoge telefoons.
Dect telefoon: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste dect telefoon: Onze selectie

Telefoon met groot display en goede leesbaarheid

Dit is de perfecte telefoon voor wie op zoek is naar een groot scherm en goede leesbaarheid. De opslagcapaciteit is uitbreidbaar met een micro sd kaart, en hij heeft een lange stand-by tijd van 225 uur. Hij is ook schokbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor wie een duurzame telefoon wil.

Ellenne Dect telefoon

Dit is de perfecte mobiele telefoon voor senioren, kinderen, beginners of mensen die alleen maar berichten willen schrijven en ontvangen. De senioren mobiele telefoon verschilt van gewone smartphones doordat hij geen vergrendeling of verplichtingen heeft en gebruikt kan worden met elke simkaart van elke mobiele telefoon operator. Hij heeft ook een noodoproeptoets, lange levensduur van de batterij, antislip ontwerp, led-licht, uitbreidbaar geheugen (32g micro sd kaart), opslag van 100 adresboeknummers, toetsen voor vergrendelen/ontgrendelen, volumeregeling, uitsparing voor een wikkelriem, geluidsdruk op de toets, grote cijfers en letters, hands-free mogelijkheid , camera , rekenmachine , mp3 speler , Bluetooth , FM radio , dual sim ondersteuning , u-schijf .

Topcom Dect telefoon

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Deze draadgebonden en analoge telefoon is heel gemakkelijk te bedienen dankzij de extra grote toetsen en het display. Hij is ook compatibel met gehoorapparaten en heeft een extra luide ringtone, waardoor hij zeer geschikt is voor slechthorenden. De telefoon kan 3 nummers in het directe geheugen en 10 in het indirecte geheugen opslaan, en heeft ook de mogelijkheid de hands-free functie te gebruiken.

Maxcom MS459 Harmony Smartphone: De perfecte smartphone voor slechthorenden

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Als je een smartphone zoekt die speciaal voor slechthorenden ontworpen is, kijk dan eens naar maxcom’s ms459 harmony smartphone. Deze telefoon wordt geleverd met versterkt geluid en configureerbare spraakinvoer, zodat je stem altijd duidelijk en gemakkelijk te verstaan is. Bovendien voldoet de ms459 aan de compatibiliteitsnormen voor gehoorapparaten en heeft hij interne functies om de hoorervaring van de gebruiker te verbeteren. En in geval van nood is er ook een sos functie waarmee je kunt bellen, een bericht kunt sturen, of zelfs je geolocatie kunt doorgeven aan noodcontacten die je eerder geregistreerd hebt. Bovendien wordt deze telefoon geleverd met een eigen usb-c type kabel en oplaadstation, zodat je hem gemakkelijk kunt opladen en hem zonder onderbrekingen kunt blijven gebruiken.

Dect telefoon: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Dect telefoons zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn 2 soorten Dect Telefoons. De eerste is de draadloze telefoon en de tweede soort is een draadloze telefoon, die je overal in je huis of kantoor kunt gebruiken zonder dat je hem op een vaste lijn hoeft aan te sluiten.

Een goede Dect telefoon is er een die goed voor je werkt. Hij moet gemakkelijk te gebruiken zijn, een helder geluid hebben en de juiste functies voor je behoeften. Heeft hij bijvoorbeeld een antwoordapparaat of nummerweergave, dan zou dat hem nuttiger maken dan alleen maar een telefoon zonder extra functies. Als je eerder naar draadloze telefoons in het algemeen kijkt dan specifiek naar DECT telefoons, zie dan onze gids over Draadloze Telefoons hier .

Wie moet een Dect telefoon gebruiken?

Iedereen die er zeker van wil zijn dat hij niet afgeluisterd wordt, doet er goed aan een Dect telefoon te gebruiken. Hiertoe behoren zakenmensen, advocaten, dokters en ieder ander wiens gesprekken van belang kunnen zijn voor anderen.

Op basis van welke criteria moet je een Dect telefoon kopen?

Als je een telefoon zoekt die gemakkelijk in het gebruik is, een goede geluidskwaliteit heeft en vele jaren meegaat, dan moet de Siemens Gigaset C610 Dect Telefoon op je lijstje staan.

De twee belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het vergelijken van Dect telefoons zijn het bereik en de geluidskwaliteit. Bereik heeft betrekking op hoe ver je van het basisstation kunt zijn voordat je gesprek begint te verbreken. De geluidskwaliteit wordt bepaald door hoe helder je gesprekken zullen zijn, vooral als er veel achtergrondlawaai in je huis of kantoor is.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Dect telefoon?

Voordelen

Dect is een digitale technologie, wat betekent dat de geluidskwaliteit van je telefoongesprekken veel beter zal zijn dan met een analoge telefoon. Je kunt er ook faxen mee zenden en ontvangen, en videogesprekken voeren met Skype of andere soortgelijke programma’s.

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van een Dect telefoon is dat het bereik beperkt is tot ongeveer 30 meter. Dit betekent dat je hem niet in je tuin of op een overloop boven kunt gebruiken, bijvoorbeeld. Ook als er obstructies tussen de basis en de handset zijn, kan dit de prestaties beïnvloeden (bv. muren).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Gigaset
  • Gigaset
  • Gigaset

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Dect telefoon in onze review kost ongeveer 61 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 164 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies