Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

28Onderzochte producten

57Bestede uren

11Beoordeelde onderzoeken

184Verzamelde opmerkingen

Dell is een computerfabrikant die ook zijn eigen lijn monitoren verkoopt. De firma zit al meer dan 20 jaar in de monitorenbranche en biedt verschillende lijnen, waaronder UltraSharp, Professional P-serie (voorheen Ultrasharp), E-serie, S-serie en meer.
Dell monitor: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste dell monitor: Onze selectie

Dell 75 4K Gaming Monitor

De Dell 75 4K Gaming Monitor is de perfecte keuze voor gamers die willen genieten van een groot schermoppervlak met minder afleiding. Deze monitor is voorzien van AMD FreeSync technologie voor vloeiende beelden tijdens het gamen, en heeft een snelle responstijd en verversingssnelheid van maximaal 75 Hz. Met de Dell ComfortView functie kun je de blootstelling aan blauw licht minimaliseren om vermoeidheid van de ogen tegen te gaan. Je kunt de monitor eenvoudig kantelen om de juiste kijkhoek te behouden, of hem op een compatibele VESA-bevestiging aansluiten. Met de Dell EasyArrange functie kun je gemakkelijk meerdere toepassingen en vensters op één scherm beheren.

Oogbescherming voor computergebruikers.

Deze oogbescherming is perfect voor wie lange uren achter de computer werkt. Het altijd-aan beeldscherm met lage blauwlichtuitstoot en nauwkeurige kleurweergave helpt de belasting van je ogen te verminderen, terwijl de in-plane switching technologie (ips) consistente, levendige kleuren over een brede kijkhoek mogelijk maakt. Dankzij een 99% srgb opaciteit krijg je nauwkeurige kleuren zonder configuratie. Je kunt je monitor kantelen, zwenken, draaien en in hoogte verstellen (hoogte-instelbereik 150 mm) voor extra comfort tijdens het werk. Dankzij uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder displayport, hdmi, vga en 4 x supersnelle usb met 5 gbps, kun je met gemak een groot aantal apparaten aansluiten. Je kunt ook gemakkelijk meerdere toepassingen op een of meer schermen rangschikken met 38 vooringestelde vensterafscheidingen naast elkaar en tot vijf vensters individueel aanpassen voor betere multitasking vaardigheden.

Dell monitor: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Dell monitoren zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn verschillende soorten Dell monitoren. Het meest gebruikelijke type is de CRT monitor, wat staat voor Cathode Ray Tube. Deze monitor heeft binnenin een buis die een beeld op je scherm projecteert als je de computer aanzet en hem gebruikt om werk te doen of spelletjes te spelen. Een ander type Dell monitor heet LCD (Liquid Crystal Display), dat in plaats van buizen vloeibare kristallen gebruikt om beelden op het scherm weer te geven; daardoor zijn ze lichter dan CRT’s maar ook duurder omdat ze voortdurend elektriciteit nodig hebben om te voorkomen dat hun beeld vervaagt terwijl ze niet gebruikt worden door iemand anders die misschien een andere computer in de buurt gebruikt waarvan de eigen LCD monitor ook aan staat.

De Dell monitor is een goed product. Je kunt de beoordelingen van gebruikers op Amazon bekijken om te zien wat mensen die deze monitor gekocht hebben erover zeggen. Dit geeft je een idee of dat bepaalde model je geld waard is en of het alle eigenschappen heeft die je in een monitor voor gamen, werk, school enz. zoekt.

Wie moet een Dell monitor gebruiken?

Iedereen die een kwaliteitsmonitor voor zijn computer wil.

Op basis van welke criteria moet je een Dell monitor kopen?

De prijs is de belangrijkste factor, maar je moet ook nagaan welk type monitor het best aan je behoeften beantwoordt. Heb je bijvoorbeeld een groot scherm nodig om video’s op te bekijken of spelletjes te spelen dan is een LCD beter dan een CRT. Zoek je echter iets dat beelden en tekst van hoge kwaliteit produceert, dan is een plat beeldscherm misschien niet geschikt en kies je beter voor een monitor die TFT technologie (thin film transistor) gebruikt.

Als je een Dell monitor koopt, moet je letten op de resolutie ervan. Hoe hoger de resolutie van je monitor is, hoe helderder en scherper de weergave zal zijn. Let ook op andere technische specificaties zoals contrastverhouding (het verschil tussen het helderste wit en het donkerste zwart), responstijd (hoe snel pixels van kleur kunnen veranderen) enz.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Dell monitor?

Voordelen

Dell monitoren zijn ontworpen om je computer de beste ervaring te geven. Ze hebben een groot aantal functies die het gebruik van je monitor gemakkelijker, handiger en plezieriger maken. Deze omvatten:

– Eenvoudige installatie – Al onze monitoren worden geleverd met gedetailleerde instructies over hoe je je scherm kunt instellen, zodat je meteen aan de slag kunt. Je hebt ook toegang tot gratis technische ondersteuning als je na aankoop hulp nodig hebt bij het instellen of installeren van software drivers.

– Superieure beeldkwaliteit – Onze LCD schermen met LED achtergrondverlichting bieden levendige kleuren en scherpe beelden dankzij de hoge resolutie (tot 1920×1080) en snelle responstijden (5ms).

– Multimedia aansluiting – We bieden VGA, DVI & HDMI ingangen en ingebouwde luidsprekers zodat je geen extra kabels of apparatuur nodig hebt om multimediabronnen zoals DVD-spelers/recorders, spelconsoles enz. aan te sluiten.

Nadelen

Hij heeft geen ingebouwde luidspreker(s).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Dell
  • Dell
  • Dell

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Dell monitor in onze review kost ongeveer 139 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 699 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies