Laatst bijgewerkt: 25-08-2021

Onze selectiecriteria

15Onderzochte producten

23Bestede uren

5Beoordeelde onderzoeken

79Verzamelde opmerkingen

Welkom! In deze nieuwe aflevering hebben we het over het digitale horloge, dat onmisbare apparaat dat de tijd in cijfers aangeeft en ook andere functies zoals verlichting en alarm integreert. Blijf lezen wat we vandaag voor je hebben, en leer hoe je de juiste naar je smaak en behoefte kunt kiezen.

Het lijdt geen twijfel dat het elektronische systeem een trouwe aanhang heeft. Technologie- en sportliefhebbers voegen horloges met deze functies toe aan hun woon- of kantooraccessoires. Ze gaan verder dan het klassieke, dankzij hun avant-gardistische, originele en frisse uiterlijk. Dat zonder hun precisie mechanisme uit het oog te verliezen.

We laten je graag die fundamentele aspecten zien als het gaat om het kopen van de beste producten van je keuze. Bereid je dus voor op authentieke informatie over digitale horloges. Besteed aandacht aan elk detail, ze zullen van grote hulp zijn bij je definitieve keuze.
Belangrijk om te weten

 • Een decoratief instrument dat gebruikt wordt om de tijd te meten. Het geeft de minuten weer op een display met decimale nummering in 12 of 24 uur formaat, afhankelijk van de interne programmering van het toestel. Bovendien kan de gebruiker genieten van andere functies zoals wekker, verlichting en mobiele telefoonverbinding.
 • Soms ontstaat het dilemma als je niet weet welk type apparaat het meest geschikt is. Zie je, er zijn huishoudelijke en industriële elektronische klokken. De eerste zijn perfect voor thuis, terwijl de tweede geschikt zijn voor grote werkomgevingen. We gaan hier later meer in detail op in.
 • Het laatste deel van onze tekst is gewijd aan aankoopfactoren. Kijk wat dat zijn en kies op basis daarvan het gewenste voorwerp. We verzekeren je dat het doen van deze vergelijkende oefening gemakkelijk is. Bekijk de functies, de schermgrootte, hoe je hem kunt programmeren en de voorgestelde installatie.

Beste Digitale klook: Onze Selectie

Koopgids

Horloges van tegenwoordig geven meer informatie weer dan gewoonlijk. Met zo veel toepassingen binnen handbereik is het een goed idee om een gestructureerde gids voor de gemiddelde gebruiker te volgen. Kijk hieronder en geniet van ons materiaal dat aan deze digitale producten gewijd is.

Begin je dag op tijd met behulp van je digitale horloge. (Foto: Torwai Suebsri/123rf.com)

Wat is een digitaal horloge en wat zijn de voordelen ervan?

Het is een toestel met een plat scherm waarop de tijd in cijfers wordt aangegeven. Hij bevat ook allerlei functies om de toepassingen uit te breiden, dankzij het precisiemechanisme. Hij wordt verkocht in zowel casual als formele uitvoeringen. In tegenstelling tot het analoge formaat zijn gegevens als seconden en honderdsten er gemakkelijker mee te begrijpen. Je vindt er een heleboel geïntegreerde hulpmiddelen in.

Hij heeft bijvoorbeeld een alarm, LED spiegeldisplay, mobiele telefoonaansluiting, USB oplaadpoort, timer, wekker en kalender. En het mooiste is? Hij past zich aan de ruimte aan waar je hem neerzet.

Hij kan een fijne metgezel zijn op je nachtkastje of je de tijd geven in de huiskamer. In elk geval wordt het omschreven als een onmisbaar element voor de inrichting van je huis en kantoor. Een ander punt in zijn voordeel is dat hij met een paar drukken op de knop geprogrammeerd kan worden.

Voordelen
 • Multifunctioneel ontwerp
 • Nauwkeurige tijd
 • Wordt geleverd met andere hulpmiddelen
 • Verscheidenheid aan modellen
 • Ingebouwd licht
 • Verkocht in verschillende formaten
Nadelen
 • Geassocieerd met informele decoratie
 • Gewijd aan een bepaald publiek
 • Middelmatige levensduur
 • Weinig verscheidenheid aan materialen
 • Soms niet automatisch.

Digitale klok, huishoudelijk of industrieel – waar moet je op letten?

Elke dag investeren fabrikanten in het creëren van alternatieven in aan de behoeften van de consument aangepaste formaten. Met dit in gedachten is het heel waarschijnlijk dat je bij je onderzoek verschillende modellen zult vinden. Daarom raden we je aan in dit hoofdstuk te lezen wat de meest voorkomende variabelen zijn.

 • Binnenlands. Dit is de bestseller op de markt. Je vindt er bijvoorbeeld die zich aanpassen aan het nachtkastje in je slaapkamer, terwijl andere aan de muur in de woonkamer worden gezet. Beide vereisen programmering van hun meest voorkomende functies. Ze zijn meestal helder en hebben een LCD scherm van minstens 6,5 inch.
 • Ze zijn er in levendige kleuren. Het idee hierachter is om een opvallende combinatie met de omringende omgeving te verkrijgen. Het is de moeite waard op te merken dat ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden. Kinderen, tieners en volwassenen kunnen zonder veel gedoe genieten van een digitale huisklok.
 • Industrial. Hij is gemaakt voor buiten of voor ruime interieurs. Daarom hebben ze een reusachtig scherm van wel 45 inch. Door deze eigenschappen zijn ze het meest gewild voor bijvoorbeeld vliegvelden, treinstations en pakhuizen. Het idee is dat iedereen de tijd kan zien, zelfs van een afstand.
 • Sommige ervan omvatten de weertemperatuur. Anders dan de vorige bevat hun ontwerp soberder tinten, zoals zwart, grijs en wit. Bovendien passen ze hun eigen helderheid aan de tijd van de dag aan: ochtend, middag, middag, avond, nacht. Onderscheid maken tussen regenachtig, zonnig en bewolkt.
Huishoudelijk Industrieel
Kleuren Levendig Sober
Installatie Thuis, kantoor Door beroepssector
Grootte 3.5 – 6.5 inch 10 – 45 inch
Programmeren Handmatig Digitaal
Instellen Handmatig Automatisch

Koopcriteria: factoren die je in staat stellen verschillende modellen digitale horloges te kopen en te beoordelen

Welkom bij een van de interessantste segmenten van onze tekst over elektronische horloges. Van nu af aan kom je te weten met welke aspecten je rekening moet houden voor je eindelijk op de koopknop klikt. Mis niet wat volgt en laat je aanmoedigen om het beste product te krijgen

 • Functies
 • Schermgrootte
 • Programmeren
 • Installatie

Features

Welke extra functies moet je horloge hebben om je blij te maken met je aankoop? Dit is een heel belangrijke vraag, maar nog waardevoller is het om je antwoord te bepalen. Op basis daarvan doe je de investering die nodig is om dat stuk met je mee te nemen dat je lange tijd zal vergezellen.

 • Wekker. Vind je het moeilijk om ‘s morgens op te staan? We raden aan een elektronische wekker te kopen voor al die mensen die dagelijks met deze vreselijke situatie te maken hebben. Bovendien moeten ze de gebruiksaanwijzing van de fabrikant raadplegen om te weten te komen wat de alarmfuncties zijn.
 • Radio. Laten we eerlijk zijn. Naar de radio luisteren is een leuke bezigheid. Wil je een leuk cadeau maken voor je ouders of grootouders? Overweeg een thuistoestel met meerdere stations te dragen. Lees de handleiding van de winkelier om te weten te komen hoe je de zendersynchronisatie kunt programmeren.
 • Lamp. Ben je een minimalist? We raden aan een horloge te kopen met geïntegreerde lampfunctie. Dat wil zeggen, behalve dat hij de tijd aangeeft, verlicht hij ook de plaats waar je hem neerzet. Bovendien raden we je aan te onderscheiden in hoeveel kleuren het licht er is en wat hun helderheidsschalen zijn.
 • USB aansluiting. Een voorwerp hebben dat het opladen van je elektronische apparatuur via een USB poort vergemakkelijkt, is een aanzienlijk voordeel. Kies het meest geschikte model voor het oppervlak waar je het zult plaatsen. Maak bijvoorbeeld onderscheid tussen apparaten voor het nachtkastje of de huiskamer. Zo kun je zonder problemen je mobiele telefoon of iPad aansluiten.
 • Bluetooth luidspreker. Wil je behalve de tijd in digitaal formaat zien, ook een toestel dat als hoorn of luidspreker werkt, zoek er dan een met deze kwaliteit. Koppel hem gewoon aan je smartphone en hij speelt het geluid dat je wilt horen. Natuurlijk kunnen ze soms wat duur zijn.

Schermgrootte

In onze criteria kunnen we de afmetingen van het toestel niet weglaten. Deze hangen op hun beurt weer nauw samen met de standplaats of de plaats waar ze komen te staan. Om nog maar te zwijgen van de praktische toepassingen die ze hebben in het dagelijks leven van de mensen. Kijk goed naar de juiste maat.

 • 3.5 – 6.5 inches. Kies een huishoudtoestel waarvan de afmetingen binnen dit bereik vallen. Ze zijn groot genoeg om de tijd op korte afstand te kunnen zien. Bepaal op welk oppervlak je hem vast zult zetten. Bedenk dat dit een delicaat instrument is dat kan breken als het valt.
 • 10 – 20 inches. We raden aan toestellen van dit formaat mee te nemen om de sfeer te bepalen in de wachtkamer van je bedrijf, bijvoorbeeld. Zoals je ziet, hebben ze zakelijke toepassingen die goed gebruikt kunnen worden op een achterwand in het kantoor. Geef dit hulpmiddel aan je werknemers om ze op de hoogte te houden van de tijd.
 • 20 – 45 inches. Deze worden beschouwd als grote of reuzenschermen. Overweeg ze als een optie als je grote binnen- of buitenruimten moet uitrusten. Zo zal het bijvoorbeeld nuttig zijn voor alle werkers in een loods om van een afstand te zien hoe laat het is. Hetzelfde geldt voor passagiers in een trein- of busstation.

Programmeren

Let op de bijzonderheden van het programmeren

Je moet de klok de nodige instructies geven om bepaalde functies uit te voeren. Gelukkig zijn er twee manieren om dit te doen. Kijk goed naar de bijzonderheden van elk, want dit zal je helpen een definitieve beslissing te nemen op basis van wat je nodig hebt.

 • Handleiding. Overweeg handheld of industriële ontwerpen die met de hand geprogrammeerd worden. Ze zijn een uitstekend alternatief als je op zoek bent naar toestellen met praktische toepassingen. Bovendien, als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet de klantendienst te bellen.
 • Digital. Dit type synchronisatie wordt gebruikt in grootschalige apparatuur tussen 20 en 45 inch. Een stap vóór de aankoop is het inhuren van gespecialiseerd personeel om het apparaat op afstand te programmeren. We raden je aan dit in gedachten te houden als je van plan bent de buitenkant van je kantoor of schuur uit te rusten met een grote klok.

Hij is de perfecte aanwinst voor je bureau. (Foto: Rawpixel/pixabay.com)

Installatie

Weet je welk montagetype voor jou geschikt is? Hoewel het voor de hand ligt deze factor te evalueren, zien sommige mensen hem over het hoofd. We raden je aan aandacht te besteden aan de alternatieven. Het onderdeel dat je kiest zal immers alleen goed werken als het op de juiste plaats geïnstalleerd wordt, volgens specifieke methodes.

 • Professional. Als je van plan bent een elektronisch apparaat voor aan de muur van je kantoor, busstation, pakhuis of zelfs je bedrijf te laten maken, dat tussen de 20 en 45 inch meet, overweeg dan bij het eerste budget specialisten in te huren voor de installatie van industriële klokken.
 • Handleiding. Wil je gewoon een eenvoudig uurwerk? Zoek kleine, huiselijke elementen tussen 3,5 en 10 inch. Op die manier hoef je niet iemand anders om hulp te vragen om het in een bepaalde ruimte te plaatsen. Informeer ook bij de leverancier om te zien waar ze aanraden het te plaatsen.

(Zichtbare foto: Rawpixel/123rf.com)

Waarom kun je ons vertrouwen?

Recensies