Laatst bijgewerkt: 18-09-2021

Onze selectiecriteria

23Onderzochte producten

45Bestede uren

25Beoordeelde onderzoeken

147Verzamelde opmerkingen

Welkom bij onze grote Durex Intense test 2022. Hier stellen we alle Durex Intense producten voor die we uitvoerig getest hebben. We hebben gedetailleerde achtergrondinformatie samengesteld en een samenvatting van beoordelingen van klanten op het internet toegevoegd.

We willen je aankoopbeslissing gemakkelijker maken en je helpen het beste Durex Intense product voor je te vinden.

Je vindt ook antwoorden op veel gestelde vragen in onze gids. Als ze beschikbaar zijn, bieden we ook interessante testvideo’s aan. Verder vind je op deze pagina ook enkele belangrijke gegevens waarvan je op de hoogte moet zijn als je een Durex Intense product wilt kopen.
Belangrijk om te weten

 • Durex Intense is een productlijn van de fabrikant Durex. De bedoeling van deze lijn is een intenser gevoel tijdens de seks te geven.
 • De productlijn omvat condooms en Orgasmic Gel. Dankzij hun speciale eigenschappen geven de producten een verhoogde stimulatie aan de vrouw.
 • De juiste pasvorm speelt een belangrijke rol bij Durex Intense condooms. Dit wordt gegarandeerd door de geoptimaliseerde pasvorm.

Beste Durex Intense: Onze selectie

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je Durex Intense koopt

De firma Durex richt zich op het vervaardigen van producten voor een bevredigend liefdesleven en het bedrijven van veilige seks.

Verschillende lijnen voorzien in de verschillende behoeften van de klanten. Durex Intense is ook een van de productlijnen van de fabrikant. Je kunt kiezen uit condooms en orgasmische gel.

Wat is Durex Intense?

Durex Intense richt zich op vrouwelijke stimulatie. Als wereldleider in condooms kan Durex nu al terugkijken op meer dan 80 jaar produktie-ervaring. De nadruk ligt op het seksuele welzijn van mannen en vrouwen.

Met de Durex Intense serie richt de fabrikant zich op de passie en stimulatie van de vrouw. De speciale vormgeving van de condooms of de samenstelling van de gel is bedoeld om de gevoelige plek van de vrouw sterker te stimuleren.

Tegenwoordig zijn er condooms in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen. Sommige hebben speciale kenmerken zoals nopjes of extra glijmiddel. (Image source: 123rf.com / 33596014)

Wat zijn de voordelen van Durex Intense condooms?

Durex Intense condooms zijn geribbeld en hebben nopjes. Ze hebben ook een stimulerende gel. Dit moet zorgen voor een intens orgasme. De condooms hebben een ideale pasvorm en passen zich daardoor heel goed aan de penis aan.

Bovendien zijn ze voorzien van een reservoir. Maar de pasvorm biedt ook een speciaal gevoel voor de man. De condooms zijn dun en passen goed. Toch bieden ze een doeltreffende bescherming. De condooms worden bevochtigd. Dit maakt ze gemakkelijker in te brengen. Samengevat hebben ze de volgende voordelen

 • Optimale pasvorm
 • Stimulerende vormgeving met noppen en ribbels
 • Bevochtigd met stimulerende gel
 • Dermatologisch getest
 • Elektronisch getest

Wat zijn de voordelen van de Durex Intense gel?

Een ander product uit het assortiment is de Durex Intense Orgasmic Gel. Deze gel is ook bedoeld om een vrouw tijdens de seks te stimuleren. Het brengt zowel verkoelende als verwarmende effecten. Dit stimuleert de bloedstroom in de intieme zone en je voelt een veel intenser orgasme. Ook het vermogen tot orgasme zelf wordt verhoogd. De gel kan gebruikt worden in combinatie met Durex condooms.

De toepassing is eenvoudig. Zelfs een kleine hoeveelheid druppels is al genoeg. Dit wordt op de clitoris aangebracht. Dit heeft zowel een opwarmend als een afkoelend effect. Op deze manier wordt de gevoeligheid op dit gebied aanzienlijk verhoogd. Samengevat heeft Durex Intense Gel de volgende voordelen

 • Verhoogde gevoeligheid in de intieme zone
 • Kan gebruikt worden met alle Durex condooms
 • Verhoogt het orgasme
 • Geeft verwarmende en verkoelende effecten

Welke alternatieve voorbehoedsmiddelen zijn er?

Durex Intense is een product dat ontworpen is om verhoogde stimulatie te geven. Als je het product niet lekker vindt of gewoon een alternatief zoekt, kunnen de volgende producten geschikt zijn:

Product Omschrijving
Amorelie Care Verkoelende gel voor vrouwen voor meer sensatie in de intieme zone
Sensuva ON Arousal Oil Gel voor het verhogen van het genot van de vrouw
Durex Play warming Belevingsgel met een verwarmend effect
EIS Deluxe Aqua Glijmiddel Sprankelende glijgel op waterbasis
Dore Ribbed condooms met ribbels voor een intens gevoel
Amor Hot Moments condooms met een verwarmend effect voor stimulatie in de intieme zone
Billy Boy Perl condooms met parelmoeren noppen voor een vrouwelijke stimulatie

Voor wie is Durex Intense geschikt?

Stimulatie van de vagina en clitoris is vaak moeilijk, vooral tijdens geslachtsgemeenschap. Omdat de erogene zones van een vrouw eerder aan de buitenkant te vinden zijn, worden ze tijdens de geslachtsgemeenschap maar weinig gestimuleerd. Durex Intense kan hierbij een grote hulp zijn.

Stimulatie door de penis kan echter niet voldoende zijn. Daar zijn verschillende redenen voor. Het gebruik van condooms met noppen en ribbels kan de wrijving verhogen. In sommige gevallen is dit al genoeg om de stimulatie te verhogen.

Blijft de veiligheid van de condooms hetzelfde als er ook glijmiddel gebruikt wordt?

De Durex Intense condooms bevatten al glijmiddel. Je kunt echter ook extra glijmiddel gebruiken om het effect te versterken. De veiligheid van de condooms blijft hetzelfde. Als je besluit een ander glijmiddel te gebruiken, moet je van tevoren nagaan of het ook met de condooms gebruikt kan worden. Gebruik geen crèmes of smeermiddelen die vet of olie bevatten.

Als een glijmiddel niet geschikt is voor gebruik met condooms, moet dat op de verpakking vermeld staan. Durex stelt dat alle glijmiddelen van de leverancier samen met de glijgel gebruikt kunnen worden.

Zijn de Durex Intense condooms minder veilig omdat ze zo dun zijn?

Durex Intense condooms zijn heel dun gehouden voor een bijzonder intens gevoel – ook voor mannen. Dit leidt vaak tot onzekerheid over de vraag of ze wel net zo scheurvast zijn. Durex wijst erop dat de dikte van de condooms geen verband houdt met hun veiligheid.

Omdat ook Durex Intense volgens internationale veiligheidsnormen vervaardigd worden, zijn ze robuust. Het is echter belangrijk dat je de condooms voorzichtig behandelt. Open de verpakking of zakjes niet met een schaar.

Zijn Durex Intense condooms ook geschikt voor grote penissen?

Mannen die een erg grote penis hebben, hebben vaak last van het probleem dat condooms niet passen. Als ze niet goed passen, kan de veiligheid niet gegarandeerd worden. De Durex Intense condooms bieden een zeer goede pasvorm en hebben een reservoir.

Dit betekent dat ze meestal ook gebruikt kunnen worden als de penis erg groot is. Als je echter merkt dat de condooms de schacht niet bereiken of weer oprollen, moet je op een alternatief overschakelen. Durex, bijvoorbeeld, biedt ook extra grote condooms aan die comfortabeler en veiliger zijn.

Je kunt deze gebruiken in combinatie met Durex Intense Orgasmic Gel, bijvoorbeeld. Dit biedt veilige bescherming, maar de stimulatie van de gel wordt nog steeds aan je partner gegeven.

Beeldbron: 123rf.com / 81004203

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies