Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

18Onderzochte producten

40Bestede uren

27Beoordeelde onderzoeken

78Verzamelde opmerkingen

Elektrische scheerapparaten zijn een soort scheerapparaten die elektriciteit gebruiken om het haar af te snijden. Ze werden voor het eerst uitgevonden aan het eind van de 19e eeuw, maar ze werden pas populair na de Tweede Wereldoorlog toen terugkerende soldaten ze handiger vonden dan traditionele scheermesjes en scheerschuim. Tegenwoordig zijn er elektrische scheerapparaten met veel verschillende functies, waaronder snoerloos opladen, nat/droog werking voor gebruik onder de douche of in de gootsteen, en zelfs zelfreinigende apparaten die zichzelf automatisch reinigen onder stromend water.
Elektrisch scheerapparaat: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste elektrisch scheerapparaat: Onze selectie

Nieuw Philips scheerapparaat met 45 mesjes voor een gladde scheerbeurt.

De 45 effectieve mesjes in dit scheerapparaat verwijderen extra veel haar. power adapt sensor: meet de haardichtheid en past automatisch het scheervermogen aan. 360-d flexibele scheerhoofden: ze kunnen 360deg draaien om de contouren van je gezicht te volgen. De lithium-ion batterij laadt in 1 uur op en gaat tot 60 min. mee. Snel opladen in 5 min. Bevat: 1 5000 serie nat en droog elektrisch scheerapparaat, 1 geïntegreerde inklapbare trimmer, 1 reisetui, 1 oplaadsnoer, en gebruiksaanwijzing

Krijg een gladde, comfortabele scheerbeurt met de powercut mesjes

Zoek je een elektrisch scheerapparaat dat je een consistent, schoon scheerresultaat geeft? Zoek niet verder dan de powercut mesjes. Met 27 zelfslijpende precisie-mesjes is dit scheerapparaat ontworpen om je een comfortabele scheerbeurt te geven. Met de 5d pivot & flex scheerhoofden past het scheerapparaat zich aan de rondingen van je gezicht aan, terwijl het ergonomisch ontworpen handvat voor een stevige grip zorgt. Dit snoerloze scheerapparaat wordt ook geleverd met een waterdicht etui en reisetui om het gemakkelijk mee te nemen.

Het perfecte scheerapparaat voor elke gelegenheid

Het waterbestendige gold pro elektrische hoofd- en gezichtsscheerapparaat gebruikt ipx5 100% waterbestendige technologie, die je de vrijheid en het gemak geeft om je onder de douche te scheren en je scheerapparaat gemakkelijk af te spoelen onder stromend water. Deze scheerapparaten zijn ook perfect voor droog scheren, en bieden een extreem glad scheerresultaat en uitzonderlijke resultaten. De pitbull gold pro geeft je de vrijheid om te scheren hoe je maar wilt. Nat of droog.

Het Perfecte Scheerhulpmiddel: ipx7 Waterdicht en Nat/Droog Scheermes

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Het ipx7 waterproof en nat en droog scheerapparaat is het perfecte gereedschap voor je scheerbehoeften. Met een 3d scheerhoofd, een roterend scheerapparaat met onafhankelijke koppen, volgt dit scheerapparaat alle contouren van je gezicht, zelfs in de hals en op de kaaklijn, voor een comfortabele en zachte scheerbeurt. De 60 minuten scheertijd en opladen via usb maken het gemakkelijk te gebruiken en op te laden, terwijl het LCD scherm en de reisvergrendeling je op de hoogte houden van de batterijcapaciteit en helpen voorkomen dat je het apparaat per ongeluk aanzet tijdens het reizen. Bovendien zorgt het bijgeleverde reinigingsborsteltje ervoor dat je scheerapparaat er altijd als nieuw uitziet. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog je eigen ipx7 waterproof en nat en droog scheerapparaat.

Elektrisch scheerapparaat: Vaak gestelde vragen

Welke soorten elektrisch scheerapparaat zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn drie soorten elektrische scheerapparaten. Ze omvatten folie, roterend en hybride (folie/roterend). Het meest populaire type is het foliescheerapparaat, dat een dun metalen scherm heeft dat heen en weer over je gezicht beweegt om bij elke pas het haar af te snijden. Roterende scheerapparaten hebben ronde koppen met mesjes erop die ronddraaien terwijl ze over je huid bewegen. Hybride modellen combineren beide technologieën in één toestel voor een nog gladder scheerresultaat dan met een van beide technologieën alleen.

Er zijn veel factoren die een goed elektrisch scheerapparaat bepalen. De belangrijkste factor is hoe glad het scheerapparaat je scheert en hoe comfortabel het op je huid aanvoelt. Behalve dit zijn er nog andere dingen zoals de levensduur van de batterij, de oplaadtijd enz. waarmee je ook rekening moet houden als je een elektrisch scheerapparaat koopt voor persoonlijk gebruik of om iemand anders cadeau te doen.

Wie moet een elektrisch scheerapparaat gebruiken?

Elektrische scheerapparaten zijn ideaal voor mannen die zich snel en gemakkelijk willen scheren. Ze zijn ook geweldig als je een gevoelige huid hebt of last hebt van ingegroeide haren, scheerbrand of andere scheerproblemen. Als je gezicht erg behaard is, is een elektrisch scheerapparaat misschien niet de beste keuze, want ze snijden niet altijd gemakkelijk door dik haar.

Op basis van welke criteria moet je een elektrisch scheerapparaat kopen?

Het eerste waar je op moet letten is het soort scheerapparaat. Er zijn drie soorten, foliescheerapparaten, roterende en elektrische scheerapparaten. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen die we later in dit artikel bespreken, maar laten we ons nu concentreren op hoe je uit deze mogelijkheden een goed kunt kiezen op basis van je behoeften. Heb je een gevoelige huid, kies dan voor een elektrisch scheerapparaat of wil je iets dat nat of droog gebruikt kan worden, kijk dan of je ook een waterdicht model kunt krijgen, want die hebben de neiging langer mee te gaan door hun ontwerpkenmerken zoals betere afdichtingen rond bewegende delen enz.

Er zijn veel dingen waar je op moet letten als je een elektrisch scheerapparaat vergelijkt. Je moet nagaan of het product duurzaam is, of het in natte of droge omstandigheden gebruikt kan worden en hoe lang het duurt voor het volledig opgeladen is. De prijs van het scheerapparaat doet er ook toe, evenals de eigenschappen zoals waterdichtheid, reinigingssysteem enz.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een elektrisch scheerapparaat?

Voordelen

Elektrische scheerapparaten zijn de beste optie voor mannen die zich snel en gemakkelijk willen scheren. Ze geven ook een gladder scheerresultaat dan manuele scheerapparaten, wat vooral belangrijk is als je een gevoelige huid of stug haar hebt. Bovendien kunnen elektrische scheermodellen nat of droog gebruikt worden, dus ze zijn zowel geschikt voor gebruik onder de douche als op een droge huid. Tenslotte zijn er veel scheerapparaten met meerdere opzetstukken, waarmee je ook je bakkebaarden en snor kunt trimmen.

Nadelen

De nadelen van een elektrisch scheerapparaat zijn dat ze niet zo glad scheren als manuele scheerapparaten en dat ze op den duur duurder kunnen zijn. Elektrische scheerapparaten vereisen ook regelmatig onderhoud, zoals het vervangen van de mesjes of het schoonmaken van haartjes uit de binnenkant van het apparaat.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • PHILIPS
  • PHILIPS
  • Braun

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Elektrisch scheerapparaat in onze review kost ongeveer 10 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 130 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies