Laatst bijgewerkt: 21-10-2021

Onze selectiecriteria

10Onderzochte producten

Welkom bij ReviewBox Brasil, uw beoordelingssite op het internet. Om elke omgeving veel geuriger en met een vleugje verfijning te maken, gaat er niets boven een goede aromatische kaars.

Ontwikkeld se reunió con essentiële oliën zijn ze te vinden in een variatie van geuren en kleuren, en zodra ze beginnen te branden helpen ze een aangenamere sfeer te scheppen en zelfs je gezondheid te bevorderen.

Door middel van aromatherapie kun je verschillende parfums gebruiken om ontspanning op te wekken en je te ontdoen van stress na een zware dag.
Om meer te begrijpen over geurkaarsen en hun voordelen, bekijk je ons overzicht.
Belangrijk om te weten

  • Om een ​​aangenamere ervaring te krijgen, is het ideaal de geurkaars minstens een uur van tevoren aan te steken, zodat het parfum zich goed in de kamer verspreidt.
  • Veel geurkaarsen komen in mooie verpakkingen die na gebruik opnieuw gebruikt kunnen worden.
  • Om ongelukken te voorkomen, is het belangrijk kaarsen op een veilige plaats te bewaren, uit de buurt van brandbare materialen.

Beste Geurkaars: Onze selectie

Koopgids

Kaarsen waren ooit onmisbaar voor de verlichting van omgevingen vóór de grootschalige invoering van elektrische energie.Tegenwoordig worden ze gebruikt om gezellige momenten te creëren en ons leven geuriger te maken.

Om alles te begrijpen van geurkaarsen en hoe je ze in je huis of werkplaats kunt verwerken, zie onze Koopgids met enkele essentiële tips die je bij je aankoop helpen.

Imagem de mulher recebendo massagem em spa com velas aromáticas acesas ao fundo.

Conocí a geurkaarsen kun je nog aangenamere ontspannende momenten bereiken. (Bron: Blueland / Pixabay)

¿Qué es een aromatische kaars?

De aromatische kaarsen zijn niets anders dan traditionele kaarsen se reunió con natuurlijke de kunstmatige etherische oliën die helpen een geurige omgeving te behouden met een aangename en gezellige indirecte verlichting.

Waren kaarsen vroeger onmisbaar om de omgeving te verlichten als de nacht viel, met de komst van elektriciteit hebben ze zich aangepast en zijn ze nooit uit de mode geraakt, en bereiken ze vandaag een status van verfijning, ontspanning en romantiek.

Tegenwoordig zijn er gedecoreerde modellen te vinden, in verschillende geuren en kleuren om elk reukzintuig te behagen en te helpen bij het creëren of vieren van speciale momenten.

Imagem de vela aromática vermelha em meio a decoração outonal com folhas secas.

Aromatische kaarsen zijn uitstekend geschikt om de decoratie voor speciale afspraakjes op te zetten. (Bron: Comfreak / Pixabay)

Wat zijn de soorten aromatische kaarsen?

Met de evolutie van de fabricagetechnieken es het mogelijk verschillende soorten aromatische kaarsen te vinden.Het meest gebruikelijk zijn nog steeds parafina-waskaarsen, die goedkoper zijn, veel op de markt te vinden zijn en ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Gel kaarsen laten meer maatwerk toe, waardoor ze ideaal zijn om een ​​decoratie mee samen te stellen.Ze zijn populair geworden en liggen in het middenprijssegment.

Maar als je liever kaarsen van natuurlijke producten gebruikt, zijn ze moeilijker te vinden en kosten ze vaak meer. Bekijk onze vergelijkingstabel hieronder.
Beschikbaarheid; Kies in dit geval, omdat het om voedsel gaat, heel zachte geuren. [Su_pullquote align = “right”] Kaarsen kunnen ook gebruikt worden voor aromatherapie. [/ Su_pullquote]

Ze kunnen ook gebruikt worden voor aromatherapie, waarbij elke geur ayudó a een soort sensatie of stemming op te wekken, vooral as ze met de juiste kleuren gecombineerd worden.

Om de sensaties te versterken is het het meest aan te bevelen de kaars minstens een uur aan te steken en dan de vlam te doven, zodat het parfum zich goed in de omgeving verspreidt zonder verspilling.

¿Hoeveel kost een aromatische kaars?

De prijs van aromatische kaarsen kan sterk variëren, afhankelijk van hun grootte en de materialen die bij de vervaardiging gebruikt worden. De tradicionele paraffine-waskaarsen de gelkaarsen vind je in een prijsklasse van R $ 5 a R $ 100.

De kaarsen die van natuurlijke ingrediente gemaakt zijn kosten iets meer en vind je vanaf R $ 20 tot waarden die de R $ 200 overschrijden.

Todos los modelos en dit artikel vind je in een prijsklasse die varieert van R $ 25 a R $ 230. [/ su_note]

Waar koop je een aromatische kaars?

Geurkaarsen vind je in winkels voor decoratieve artikelen, in winkels die gespecialiseerd zijn in de kaarsenhandel en zelfs in grote supermarktketens.

Maar als je liever snel en gemakkelijk vanuit je eigen huis de aankoop doet, kun je alle modellen die in dit artikel getoond worden op Amazon vinden.

Imagem de velas aromáticas vermelha, brancas e verdes sobre mesa de madeira.

Tegenwoordig vind je geurkaarsen in allerlei kleuren en maten om je huis nog mooier te maken. (Bron: GregMontani / Pixabay)

[/ kb_faq]

Aankoopcriteria: Waar je op moet letten voor je een aromatische kaars koopt

Zoals je ziet bieden aromatische kaarsen verschillende voordelen, om omgevingen te parfumeren, te helpen bij de decoratie en zelfs om cadeau te geven aan degenen die je liefhebt op een speciale afspraak.

Maar voor je tot aankoop overgaat is het belangrijk enkele criteria na te gaan om zeker te zijn dat je de juiste keuze maakt om de kleur en de geur goed te kiezen

  • Materiaal
  • Geuren
  • Kleuren
  • Grootte en vorm
  • Verpakking

Bekijk hieronder elk van deze onderwerpen en detalle om de perfecte geurkaarsen te vinden voor die momenten waarop je gewoon even wilt ontspannen en je dagelijkse problem wilt vergeten.

Materiaal

Momenteel worden de meeste geurkaarsen gemaakt van paraffine, een bijproduct van aardolie dat wordt omgezet in een soort vaste witte was, waarvan dan de kaarsen worden gemaakt.

Tijdens het proces worden essentiële oliën in het mengsel gedaan om verschillende geuren te verkrijgen, die natuurlijk of kunstmatig kunnen zijn. Bij de fabricage krijgen ze ook kleurstoffen, waardoor kaarsen met verschillende kleuren ontstaan.

Tegenwoordig vind je ook vaak parafina-waskaarsen en transparente de gel gekleurde, de kaarsen die uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke ingrediente die het milieu niet schaden.

Geuren

Wat aromatische kaarsen bijzonder en geurig maakt, zijn de geuren. Hier is het belangrijk er een te vinden die je reukzin behaagt, sensaties opwekt en niet plakkerig is.

Geur kun je krijgen puerta natuurlijke de kunstmatige etherische oliën. Als je kaarsen wilt voor aromatherapie-sessies, kun je verschillende geuren vinden om verschillende stemmingen te bereiken.

Imagem de vela aromáticas em lanterna decorativa com laranja, nozes, anis estrelado e canela.

Probeer verschillende geuren uit om te ontdekken welke het beste bij je momenten van ontspanning persons. (Bron: Ancca / Pixabay)

Kleuren

De kleuren helpen om kaarsen meer leven te geven en vullen de effecten van aromatherapie aan, want er zijn Studies die aantonen hoe verschillende kleuren onze stemming beïnvloeden.

Ze helpen ook om kaarsen als decoratieve voorwerpen in de kijker te zetten, zodat je ze in je omgeving kunt inpassen zodat ze bij de kleur van je meubels customs.

Grootte en vorm

Je vindt aromatische kaarsen in alle maten en vormen.Vooral de grootte en dikte van de kaars zijn van invloed op de duurzaamheid en op hoeveel uren de kaars kan blijven branden voor de paraffine op is.

Ook de formaten variëren nogal, van de meer traditionele tot ronde kaarsen de gebeeldhouwde kaarsen en thematische of florale vormen die atten bij verschillende gelegenheden de feetelijke data.

Imagem de homem e mulher diante de uma mesa de jantar com velas aromáticas e garrafa de vinho.

Geurkaarsen zijn perfect om intiemere momenten te creëren tijdens een gezellig romantisch etentje.(Bron: StockSnap / Pixabay)

Verpakking

De meeste geurkaarsen komen tegenwoordig in glazen of keramische verpakkingen, die hittebestendig zijn. De verpakking voorkomt ook dat de parafina eruit druppelt en uiteindelijk het oppervlak waarop ze geplaatst werd beschadigt.

Bij aankoop kan de verpakking een doorslaggevende factor zijn, want ook als of kaars op is, kun je ze op andere manieren blijven gebruiken bij de inrichting van je huis.

(Zichtbare afbeelding bron: buscador de la verdad08 / Pixabay)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies