Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

21Onderzochte producten

55Bestede uren

27Beoordeelde onderzoeken

246Verzamelde opmerkingen

Een Facial Solarium is een apparaat dat ultraviolette straling uitzendt. Het kan gebruikt worden om acne, psoriasis en andere huidaandoeningen te behandelen of voor cosmetische doeleinden zoals het bruinen van het gezicht.
Gezichtssolarium: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste gezichtssolarium: Onze selectie

Het perfecte bruiningsstadium

Deze innovatieve bruiningstrap is perfect om je gezicht, hals en decolleté mooi egaal bruin te krijgen. De maximale bruiningstijd van 30 minuten zorgt ervoor dat je niet overdrijft, terwijl de automatische uitschakeling en 4-persoons geheugenfunctie ervoor zorgen dat je vorige bruiningstijd wordt genoteerd. De aansluiting op een 230v stopcontact betekent dat je het toestel overal kunt gebruiken, en het kabelcompartiment houdt alles netjes. De draaggreep maakt vervoer gemakkelijk, terwijl de innovatieve panorama opstelling van de 6 UV-A cosmedico bruiningslampen voor optimale resultaten zorgt. De bijgeleverde beschermbril beschermt je ogen tijdens het bestralen, en het hele toestel is in Duitsland volgens strenge normen gemaakt.

Krijg een perfect bronzen teint met de thuisbruiningslamp.

Ben je op zoek naar de perfecte manier om een bronzen teint te krijgen? Zoek niet verder dan de thuisbruiningslamp. Deze krachtige 400 w lamp gebruikt speciale filters om je huid tegen beschadiging te beschermen en toch optimale bruiningsresultaten te geven. De hogedruklampen die in deze hoogwaardige bruiningslamp gebruikt worden, zenden veel UVA licht uit, dat helpt melanine te oxideren en de grondtoon van een bronzen huid te creëren. De juiste hoeveelheid UVB licht is ook inbegrepen om de aanmaak van melanine te stimuleren, zodat je sneller, veiliger en professioneler een perfect gebronsde huid krijgt.

Het efbe-schott solarium voor het bovenlichaam: De perfecte manier om een langdurige bruine kleur te krijgen

Als je een krachtig solarium voor het bovenlichaam zoekt dat je een perfecte en langdurige bruining geeft, zoek dan niet verder dan het efbe-schott bovenlichaam solarium. Dit toestel heeft een 4-persoons memosysteem aan/uit knop, timer instelbaar via draaiknop, maximale bruiningstijd van 30 min, automatische uitschakeling, geheugenfunctie voor maximaal 4 personen, aansluiting op een 230V stopcontact plaatsbesparend opbergen dankzij de superslanke vormgeving, kabelcompartiment voor opgeruimd opbergen, draaggreep voor gemakkelijk transport. Het efbe-schott bovenlichaamsolarium gebruikt uva-licht en heeft een 400 watt metaalhalogeenspot. Het wordt ook geleverd met een bril om je ogen te beschermen tijdens de bestraling.

daglichtlamp van 10000 lux

Deze daglichtlamp is perfect voor die donkere dagen waarop je een beetje extra licht nodig hebt. De 10.000 lux van kunstmatig daglicht kan helpen bij stemmingswisselingen, neerslachtigheid, traagheid en een laag energieniveau om een positieve stemmingswisseling te garanderen. Het compacte formaat en de handige opbergtas maken het gemakkelijk om deze lamp overal mee naartoe te nemen.

Gezichtssolarium: Vaak gestelde vragen

Welke soorten gezichtssolarium zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten gezichtssolariums, het eerste is een vrijstaand apparaat dat je thuis of op je werk kunt gebruiken. Het tweede type is een opzetstuk op een gewone zonnebank. Beide apparaten gebruiken UVA en UVB lichtstralen om acne, rimpels en andere huidaandoeningen te behandelen en tevens de algemene gezondheid te verbeteren door de bloedcirculatie te verhogen die helpt giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen.

De kwaliteit van het door een solarium uitgestraalde licht wordt bepaald door de lamp. Een goed gezichtssolarium moet lampen van hoge kwaliteit hebben om UV-stralen uit te stralen die veilig zijn voor je huid en lichaam. Het moet ook voorzien zijn van een ingebouwde timer, zodat je het kunt instellen voor je naar binnen gaat en het dan kunt vergeten tot je klaar bent met je sessie.

Wie zou een gezichtssolarium moeten gebruiken?

Iedereen die zijn huidskleur en -textuur wil verbeteren, fijne lijntjes en rimpels wil verminderen of pigmentatie wil egaliseren. Een gezichtssolarium is ook een geweldige behandeling voor iedereen met een gevoelige huid, omdat het samen met andere behandelingen zoals microdermabrasie, chemische peelings enz. gebruikt kan worden zonder irritatie te veroorzaken.

Op basis van welke criteria moet je een Facial Solarium kopen?

Gebaseerd op de factoren waaronder, prijs, gebruikersscore, verkoperswaardering en nog veel meer. Zoek uit welk Facial Solarium het beste bij je past door onze geavanceerde filters hieronder te gebruiken.

Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het vergelijken van een Facial Solarium. Je moet bijvoorbeeld de prijs van het product nagaan en die vergelijken met andere soortgelijke producten om een goede deal te krijgen. Je kunt ook recensies lezen van eerdere klanten die dat bepaalde merk gekocht hebben, zodat je weet wat ze van hun aankoop vinden. De kenmerken van elk artikel zijn een ander ding dat de moeite waard is om te bekijken, evenals de algemene kwaliteit ervan, die zal helpen bepalen of het duurzaam is of niet en hoe lang het zal meegaan voor het je begeeft.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een gezichtssolarium?

Voordelen

Een gezichtssolarium is een geweldige manier om de voordelen van natuurlijk zonlicht te krijgen zonder naar buiten te hoeven. Het is ook perfect voor wie een gevoelige huid heeft of snel verbrandt, want het geeft UVB en UVA stralen in gecontroleerde doses.

Nadelen

De nadelen van een solarium zijn dat ze huidkanker en andere vormen van huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Ze zijn ook in verband gebracht met oogproblemen, zoals staar en maculaire degeneratie.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Efbe-Schott
  • Australian Gold
  • Rosarden

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Gezichtssolarium in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 309 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies