Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

34Onderzochte producten

40Bestede uren

10Beoordeelde onderzoeken

188Verzamelde opmerkingen

Glycerine zeep is een zeep gemaakt met glycerine. Het heeft een extra hydraterende werking op de huid en laat haar zacht, glad en zijdeachtig aanvoelen.
Glycerine zeep: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste glycerine zeep: Onze selectie

Onze zeep met Arganolie – Eeuwige jeugd.

Maak kennis met onze Zeep met Arganolie – Eeuwige Jeugd. Arganolie is rijk aan linolzuur, vitamine E en het kan je schild zijn tegen huidveroudering. Bescherm je huid tegen aanvallen van buitenaf door de vrije radicalen te neutraliseren. De actieve ingrediënten blijven werkzaam en beschikbaar voor je huid omdat de zeep gemaakt wordt met “cold blending”: een bewerking bij lage temperaturen die de eigenschappen bewaart, zoals het oude recept van ambachtelijke zeepbereiding voorschrijft. De basis is natuurlijke, 100% zuivere kokosolie. Tijdens het zeepmaken wordt op natuurlijke wijze glycerine gevormd. Als het romige zeepmengsel de actieve en geparfumeerde eigenschappen heeft opgenomen, wordt het in speciale houten mallen gegoten en met de hand gesneden Industriële zeep is hard en steenachtig omdat een deel van de glycerine eruit gehaald is om een goedkoper product te krijgen. Onze zeep daarentegen is rijk aan glycerine: zo veel zelfs dat hij gemakkelijk te snijden is. Ethisch en duurzaam: met deze koude methode vermindert het energieverbruik, worden verbrandingsprocessen vermeden (geen uitstoot van rook of stof), en wordt ook het waterverbruik verlaagd. Geproduceerd in Italië zonder dierlijke vetten , conserveringsmiddelen of oppervlakte-actieve stoffen .

De perfecte basis voor handgemaakte zeep

Dit is het perfecte zeeppakket voor iedereen die zijn eigen handgemaakte zeep wil maken. De hoogwaardige, ruwe ingrediënten zijn gemakkelijk te smelten en te gieten, zodat je een uniek en individueel product krijgt. De basis is vrij van sls (sodium lauryl sulfate), waardoor hij vegan-vriendelijk is en 100% dierproefvrij. Palmolievrij en gemaakt in Engeland door experts in de industrie, is deze zeepbasis zeer huidvriendelijk, aangenaam en ongevaarlijk. Hij heeft een doorschijnende, heldere kleur (transparant) met bijna geen geur.

Glycerine zeep: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Glycerine Zeep zijn er en wat bepaalt een goed product?

Glycerine zeep is er in verschillende soorten. De meest voorkomende soort is heldere glycerine zeep, waar geen kleur of geur aan toegevoegd is. Het is ook de minst dure optie om thuis je eigen zeep te maken. Een andere populaire keuze is gekleurde glycerine zeep, waaraan je voedselkleurstoffen en/of geuroliën kunt toevoegen om een interessant uitziende zeep te maken die ook nog lekker ruikt. Er zijn zelfs ook geparfumeerde soorten verkrijgbaar, als je iets meer wilt dan een gewone “zeepgeur” bij het gebruik van je zelfgemaakte repen van dit spul.

Antwoord: Een goede Glycerine Zeep is er een die een hoog percentage glycerine bevat. Het moet ook gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten, en geen kunstmatige kleur- of geurstoffen bevatten. De beste zepen zijn die welke helemaal geen toevoegingen hebben.

Wie moet een Glycerine Zeep gebruiken?

Glycerine Zeep is ideaal voor mensen met een droge of gevoelige huid. Het kan ook gebruikt worden door iedereen die zijn handen zacht en glad wil houden, zoals kappers, schoonheidsspecialisten en monteurs.

Op grond van welke criteria moet je een Glycerine Zeep kopen?

Kwaliteit, zuiverheid en werkzaamheid zijn de drie belangrijkste criteria die je in gedachten moet houden als je een Glycerine Zeep koopt. Koop altijd bij een vertrouwde bron waarop je kunt vertrouwen voor kwaliteitsproducten.

We raden je aan bij het vergelijken van Glycerine Zeep op het volgende te letten.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Glycerine Zeep?

Voordelen

Glycerine zepen zijn een geweldige manier om je huid gehydrateerd te houden, want ze bevatten glycerine, een ingrediënt dat vocht aantrekt. Ze hebben ook het extra voordeel dat ze zacht zijn voor de gevoelige huid en gebruikt kunnen worden door mensen met allergieën of andere gevoeligheden.

Nadelen

Antwoord: Glycerine zepen zijn niet zo hard en lang houdbaar. Ze worden zacht onder de douche of na een paar dagen gebruik. Daarom raden we aan ze op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht te bewaren als ze niet gebruikt worden, om de levensduur te verlengen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Glorex GmbH
  • Glorex GmbH

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Glycerine zeep in onze review kost ongeveer 1 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 18 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies