Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

Voor velen zijn gouden armbanden ouderwetse accessoires – verre van dat! Bovendien is er een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen. Als je meer wilt weten over gouden armbanden voor vrouwen, ben je hier op de juiste plaats! In deze gids vertellen we je er alles over!

Beste Gouden armband dames: Onze selectie

Hier zijn de details die je in staat stellen het ideale model te kiezen. Let goed op!

Alles over gouden armbanden voor vrouwen

Op de markt vind je gouden armbanden met ontwerpen die aangepast zijn aan verschillende stijlen en soorten uiterlijk. We vertellen je hieronder over de belangrijkste soorten, neem een kijkje!

Welke soorten gouden armbanden voor vrouwen zijn er?

  • Verstelbare ketting: Zoals de naam al zegt, zijn dit gouden damesarmbanden in de vorm van een ketting. Deze stukken zijn in maat verstelbaar. Zo kun je ze aanpassen aan de maat van je pols.
  • Met bungelende bedeltjes: Dit zijn gouden damesarmbanden met bungelende bedeltjes. Deze kunnen een oneindig aantal motieven hebben. Bijvoorbeeld bloemen, harten, vlinders, mandala’s, kruisen, sterren, zonnen en manen, naast vele andere.
  • Prinsesstijl: Deze gouden armbanden zijn halfstijf en scharnieren aan elke schakel. Deze schakels kunnen verschillende afwerkingen hebben, gepolijst of gematteerd. Ze zijn er ook in verschillende vormen en diktes. Ze zijn heel kenmerkend.

Welke soort goud wordt gebruikt om deze damesarmbanden te maken?

Deze damesarmbanden zijn gemaakt met verschillende soorten goud. We vertellen je over de verschillende variaties:

  • Geel goud: Dit is het meest gebruikte goud voor de vervaardiging van sieraden. Hoewel geel zijn natuurlijke kleur is, wordt koper en zilver met een groene tint gebruikt. Dit verhoogt de intensiteit en de helderheid van het geel.
  • Witgoud: Hoewel niet zo populair als geel, wordt witgoud steeds populairder bij vrouwen. De belangrijkste reden? De schoonheid van zijn zilverachtige toon, lijkt erg op platina. Om deze tint te krijgen wordt geelgoud versmolten met zilver, nikkel of palladium.
  • Roségoud: Dit is de minst voorkomende variant. Het is echter een van de mooiste tinten die goud kan bieden. De roze kleur wordt verkregen door geelgoud en koper te mengen. Hij is uiterst elegant en gedistingeerd

Overzicht

Gouden armbanden voor vrouwen zijn uiterst mooie en sierlijke sieraden. Hoewel ze ouderwets lijken, worden ze steeds populairder vanwege hun elegantie en distinctie. Als je op zoek bent naar glamour, gaat er niets boven een vergulde damesarmband.

(Uitgelichte foto bron: Plepraisaeng : 85015135/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies