Laatst bijgewerkt: 16-08-2021

Ben je een man van de wereld en nog op zoek naar de blikvanger voor je perfecte outfit? Juwelen en accessoires zijn niet langer iets voor vrouwen. Tegenwoordig dragen ook mannen stijlvolle blikvangers om hun outfits te accentueren. Trendy gouden armbanden voor mannen zijn er in een groot aantal variaties.

Met de trendy gouden armbanden voor mannen maak je een statement en onderstreep je o.a. je persoonlijkheid. Vestig de aandacht op jezelf en toon de dames de blikvanger, afhankelijk van de dresscode, om op te vallen als een stijlvolle fashionista. Of het nu is voor een zakelijke look, feestelijke gelegenheden, familiefeesten of zelfs de eerste date, wat jaren geleden nog ondenkbaar werd geacht is nu onmisbaar.
Beste Gouden Armband heren: Onze selectie

Waar moet je op letten bij je aankoop?

Wil je de moderne man van de wereld belichamen? Laat je zien dat je ook hebt wat nodig is om op een ingetogen manier een mode-icoon te zijn? Hier laten we je zien voor welke variaties van gouden armbanden voor mannen je kunt gaan om meteen op de voorgrond te staan.

In welke stijlen zijn gouden armbanden voor mannen verkrijgbaar?

Er zijn geen grenzen aan de stijlen en variaties voor je gouden armband voor mannen. Zelfs met een budget is er een grote verscheidenheid aan ontwerpen voor een stijlvolle gouden armband voor mannen.

  • Gouden armband voor mannen als curb ketting
  • Gouden armband voor mannen als bonenketting
  • Gouden armband voor mannen als koningsketting
  • Gouden armband voor mannen als ankerketting
  • Gouden armband voor mannen als tijgeroog ketting

Zoals je ziet is er een grote verscheidenheid aan gouden armbanden voor mannen, afhankelijk van smaak en voorkeur. Hier zijn maar een paar van de ontwerpen. Er zijn echter eindeloos veel gouden armbanden voor mannen, afhankelijk van je neiging. Ook de afmetingen en de breedte kunnen verschillend gekozen worden. Het hangt allemaal af van je smaak.

Welke materialen zijn er voor herenarmbanden?

Als je een exclusieve gouden armband voor mannen wilt om aan je kleinkinderen en achterkleinkinderen door te geven, raden we je een gouden armband van zuiver 18-karaats goud aan. Hoe hoger het percentage goud in de legering, hoe luxer de gouden armband voor mannen.

Je hebt ook de keuze om je gouden armband voor mannen in roodgoud of witgoud te kopen in plaats van geelgoud. Bij rood goud is het het koper dat de tekening rood doet lijken en bij wit goud worden palladium en zilver toegevoegd om je gouden armband voor mannen wit te doen lijken.

Tijdens welke seizoenen kan ik mijn gouden armband voor mannen dragen?

Gouden armbanden zijn een welkom accessoire in elk jaargetijde. Maar afhankelijk van het seizoen kun je je gouden armband voor mannen aanpassen in allerlei kleuren en vormen. Voor de kerstdagen een gouden armband in rood goud in de machtige tankketting stijl, of voor de zomer op het strand tegen je gebruinde huid, een filigraan gouden armband voor mannen in een ankerketting stijl. Hier kunnen mannelijke trendsetters zich naar eigen smaak uitleven. Geef uitdrukking aan je bijzonderheid in de vorm van een gouden armband voor mannen.

Hoe verzorg en reinig ik mijn gouden herenarmband?

In principe geldt: hoe uitgebreider en gedetailleerder de gouden armband voor mannen is, hoe moeilijker hij schoon te maken is. In dit geval moet je je kostbare gouden armband voor mannen naar je vertrouwde juwelier brengen om hem professioneel te laten reinigen.

Je kunt kleine en lichte vlekken zelf schoonmaken door je gouden armband voor mannen in een lauw waterbad met afwasmiddel of zeep te leggen en het met een kindertandenborstel te poetsen zonder druk uit te oefenen. Ook gebitsreinigingstabletten hebben sinds mensenheugenis hun waarde bewezen. Ammoniak moet altijd vermeden worden, want het kan je kostbare gouden armband voor mannen beschadigen.

Styling tips voor gouden armbanden voor mannen: Zo krijg je de perfecte gouden armband look

  1. De stijlvolle gouden armband voor mannen gecombineerd met je horloge of smartwatch
  2. Met kleur afgestemde gouden armband voor mannen in business look voor je vergadering
  3. Zomer – zon – zonneschijn – bijpassende gouden armband voor mannen voor de strandlook
  4. Casual gouden armband voor mannen in streetwear met een hoodie en oversized jeans
  5. Sportieve gouden armband voor mannen accessoire voor de training in het fitnesscentrum

Samenvatting

De gouden armband voor mannen is het meest gevarieerde gouden voorwerp dat je zult bezitten. Hier kun je moeiteloos een statement maken over je persoonlijkheid zonder overdadig te zijn. Je kunt eenvoud bereiken zonder pretentieus over te komen met een gouden armband voor mannen en stijgen tot de Olympus van fashionista’s in elke levenswandel. Hier zullen vooral de dames hun geoefend oog erop werpen.

De markt biedt gouden armbanden voor mannen in alle uitvoeringen en prijsklassen. Ze zijn te combineren bij elke outfit en ook met de keuze aan kleuren in geel, rood en wit goud voor de meest uiteenlopende stijlen.

Hier heb je veel en vooral lang plezier van een duurzaam accessoire. Het mooie van een gouden armband voor mannen is dat de mode komt en gaat, maar dit eendelige sieraad blijft en kan voor elk modetijdperk gebruikt worden.

(Beeldbron: John Fornander / unsplash.com)

Waarom kun je ons vertrouwen?

Recensies