Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

35Onderzochte producten

56Bestede uren

20Beoordeelde onderzoeken

242Verzamelde opmerkingen

Een haarlak is een product dat helpt het haar op zijn plaats te houden. Het kan op nat of droog haar gebruikt worden en helpt om je stijl langer intact te houden.
Hairspray: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste hairspray: Onze selectie

Hairspray: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Haarlak zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten haarlak, aerosol en niet-aerosol. Spuitbussen hebben drijfgassen in zich waarmee het product uit een blik of fles gespoten kan worden. Niet-aërosols bevatten geen drijfgas, zodat ze niet uit een potje gespoten kunnen worden, maar in plaats daarvan met een applicatorborstel, kam of vingers aangebracht moeten worden (daarom heet het “niet-aërosol”). Beide soorten zijn er in verschillende sterkten – licht, medium en stevig voor zowel spuitbussen als niet-spuitbussen. Sommige merken bieden ook extra sterke fixatie en verzorgende formules die helpen haarbreuk te voorkomen bij het stylen van je haar in strakke krullen/golven enz.

Antwoord: Een goede haarlak is er een die een sterke fixatie heeft, maar je haar niet stijf of plakkerig laat aanvoelen. Het moet ook in staat zijn je stijl de hele dag op zijn plaats te houden zonder dat het lijkt alsof je er product op hebt (tenzij je natuurlijk het “product” effect wilt).

Wie moet een Haarspray gebruiken?

Iedereen die volume, houvast en glans wil geven.

Op grond van welke criteria moet je een Hairspray kopen?

De beste Haarspray moet gemakkelijk te gebruiken zijn, duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Als de haarspray aan al deze eisen kan voldoen, kan hij de moeite van het kopen waard zijn.

Antwoord: De vergelijking van de beste Haarlak met de hoogste prijs betekent niet altijd dat hij ook de beste is. De dure modellen zijn echter meestal goed. Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt, raden we je aan feedback van andere kopers te lezen en deze reviews te vergelijken met het door jou beoogde model.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Haarspray?

Voordelen

De voordelen van een haarspray zijn dat het gemakkelijk te gebruiken is, en dat je er precies de look mee kunt krijgen die je wilt. Het houdt je haar ook lange tijd op zijn plaats zonder het stijf of plakkerig te maken.

Nadelen

Antwoord: Het grootste nadeel van een haarlak is dat hij erg zwaar en plakkerig kan zijn. Het heeft ook de neiging je haar stijf aan te laten voelen, wat voor de meeste mensen niet ideaal is.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Schwarzkopf Junior Hairspray
  • John Frieda

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Hairspray in onze review kost ongeveer EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies