Laatst bijgewerkt: 21-09-2021

Onze selectiecriteria

19Onderzochte producten

56Bestede uren

34Beoordeelde onderzoeken

134Verzamelde opmerkingen

Ben je actief in de sport en wil je je workout thuis doen? Dan moet je meer te weten komen over gewichtsbanken. Een gewichtbank is een must voor iedereen die spieren wil opbouwen en niet altijd tijd heeft om naar de sportschool te gaan. Veel sporters willen hun gewichtbank thuis niet missen. Maar welke soorten zijn er? En op welke criteria moet je letten bij het kopen?

In onze gewichtbank test 2023 stellen we de beste en nieuwste gewichtbanken voor. We geven je ook nuttige tips, zodat je de beste gewichtsbank voor jou kunt vinden. Of je nu geïnteresseerd bent in een schuine bank, vlakke bank, sit-up bank of een opvouwbare gewichtsbank, je vindt hier de beste gewichtsbanken op de markt.
Belangrijk om te weten

 • Een gewichtbank is absoluut onmisbaar voor elke thuisgym. Bovenal moet je letten op de kwaliteit van het product en de veiligheid ervan.
 • Een ander voordeel van een gewichtsbank is dat hij heel flexibel is en als basis voor allerlei oefeningen gebruikt kan worden.
 • Je moet echter meer budget uittrekken voor topuitrusting die geschikt is voor veelvuldig gebruik.

Beste Halterbank: Onze selectie

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je een gewichtsbank koopt

Waarom zou ik een gewichtsbank kopen?

In één zin: Een gewichtsbank is een absoluut basisuitrusting in elke professionele of privé sportschool en is elementair voor een aantal belangrijke oefeningen.

Als je je eigen kleine sportschool wilt inrichten, zijn er een paar uitrustingsstukken die absoluut onmisbaar zijn. Hiertoe behoort ook de gewichtbank, ook wel trainingsbank of fitnessbank genoemd.

Dit is een klein bankje dat in horizontale positie versteld of vastgezet kan worden. Op dit punt willen we erop wijzen dat er verschillende varianten van een gewichtbank zijn, waaronder de schuine bank.

Als je een flexibele fitnessbank met verschillende hoeken wilt, kijk dan eens naar onze gids voor de opvouwbare gewichtsbank.

Zoals al gezegd is een halterbank een absoluut basis uitrusting in elke sportschool – of het nu een thuisgym of een openbare sportschool is. Of je nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent, het maakt niet uit. Met een professionele fitnessbank leg je de basis voor je lichamelijke conditie, want op zo’n fitnessbank kunnen talloze oefeningen uitgevoerd worden en hij kan over het geheel genomen heel flexibel gebruikt worden.

hantelbank-fitness

Gewichtsbanken behoren tot de basisuitrusting in elke sportschool omdat ze veelzijdig zijn en zowel door beginners als door gevorderde sporters gebruikt kunnen worden. (Foto: 12019 / pixabay.com)

Wat zijn de voordelen van een thuisgym?

Een eigen gymzaal is beslist een goede manier om ook in je stressvolle dagelijkse leven genoeg tijd te hebben voor training. Thuis je eigen fitnessuitrusting hebben maakt je veel flexibeler en bespaart je tijd om naar de sportschool te reizen.

Voordelen
 • Flexibel gebruik
 • Geen mensen in de buurt
 • Geen maandelijkse kosten
 • Geen reis- en tijdsbesparing
Nadelen
 • Hoge aanschafkosten
 • Beperkte functionaliteit
 • Meestal weinig ruimte
 • Onderhoud nodig

Eerst willen we je laten zien waarom een thuisgym met je eigen fitnessapparatuur én je eigen gewichtsbank zinvol kan zijn. Lichamelijke conditie is een elementaire bouwsteen in ons hele leven en mag nooit verwaarloosd worden. Tijd is echter vaak een probleem, vooral voor werkende mannen en vrouwen. De reis naar de sportschool is vaak lang en neemt dus kostbare minuten in beslag.

Een halterbank is een absoluut basisuitrusting in elke sportschool!

Je eigen sportschool binnen je eigen vier muren hebben kan helpen. Met slechts een paar uitrustingsstukken, waaronder een halterbank, kun je al veel essentiële basisoefeningen doen die zowel de lichamelijke als de geestelijke conditie versterken en zeer effectief zijn. Een halterbank kan onder andere gebruikt worden om de halterbankdruk uit te voeren, waarmee je je borst intensief kunt trainen en stimuleren.

Voor wie is een gewichtsbank geschikt?

In principe is een gewichtsbank, ook trainingsbank of fitnessbank genoemd, geschikt voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in thuis trainen met gewichten en dat op lange termijn en vooral regelmatig wil doen. Een gewichtbank kan voor veel verschillende oefeningen gebruikt worden, die allemaal heel effectief zijn.

Zoals je al zou moeten weten, is een trainingsbank geschikt of zelfs verplicht voor absoluut iedereen, ongeacht op welk niveau je traint. Zonder een halterbank in je eigen kleine fitnessruimte zul je op den duur altijd je grenzen bereiken en bepaalde oefeningen niet meer kunnen uitvoeren.

De flexibiliteit van een halterbank is zijn grootste voordeel

De grote flexibiliteit van een halterbank zorgt ervoor dat je verschillende spiergroepen intensief kunt stimuleren en uitdagen met verschillende oefeningen en zo kun je, behalve op spiergroei, rekenen op een toename van je eigen lichamelijke zowel als geestelijke kracht.

Vooral als je je borst intensiever wilt trainen en uitdagen, moet een trainingsbank beschikbaar zijn. Of je nu kiest voor een opklapbare gewichtsbank, een gewone trainingsbank of een schuine bank is helemaal aan jou. Het belangrijkste is dat je over een paar dingen nadenkt voor je koopt.

Eerst en vooral moet je bedenken welke oefeningen je straks gaat doen en welke uitrusting je daarvoor nodig hebt. Op basis van deze beslissing kun je de juiste bank kiezen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gewichtbank en andere fitnesstoestellen?

In een notendop: Als je een gewichtsbank koopt voor gebruik in je eigen sportschool, moet je beslist letten op de kwaliteit ervan. Goedkope apparatuur gaat vaak niet lang mee bij intensief gebruik en vormt ook een risico voor je gezondheid.

Als je fitnessapparatuur koopt, vooral een gewichtbank, moet je rekening houden met enkele belangrijke criteria. Helaas vergeten veel kopers en potentiële kopers vaak het veiligheidsaspect en gebruiken alleen de lage prijs als doorslaggevend aankoopcriterium.

Goedkope gewichtsbanken hebben vaak goedkope onderdelen die de totale constructie onstabiel maken. Als je met zware gewichten traint, kan dit heel gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Een onstabiele bank maakt het ook moeilijk om oefeningen correct uit te voeren en kan op lange termijn schade veroorzaken.

Als je zelf fitnessapparatuur koopt, ga dan zeker na wat de kwaliteit van deze producten is. Helaas kunnen er bij training met zware gewichten steeds weer ongelukken gebeuren, die ook te wijten zijn aan een gebrek aan stabiliteit en kwaliteit van de afzonderlijke uitrustingsstukken.

Welke gewichtsbank is geschikt voor mij?

In één zin: Bedenk voordat je een gewichtbank koopt welke oefeningen je erop wilt doen en welke andere uitrusting of voorwerpen je nodig zult hebben. Kies dan een van de onderstaande modellen.

Je zult je zeker afvragen welk product voor jou geschikt is en aan je eisen voldoet. Als je een gewichtbank wilt kopen, moet je van tevoren nadenken over de oefeningen die je wilt doen met het materiaal dat je koopt en over de omstandigheden in je huis.

Bedenk altijd voor welke oefeningen het product geschikt moet zijn!

Als je de belangrijke basisoefeningen wilt doen, zoals bankdrukken, squats of deadlifts, heb je een halterstang nodig met de bijbehorende halterschijven.

Een halterbank is onmisbaar, vooral voor het bankdrukken. Voor de klassieke vlakke bankdruk is het voldoende om een vlakke bank te kopen die alleen in horizontale positie kan staan. Merk echter op dat je misschien ook speciale halterrekken nodig hebt.

De schuine bank

Als je daarentegen ook vooral je bovenste borstspieren wilt trainen, moet je een schuine bank aanschaffen.

Op deze plaats willen we erop wijzen dat veel van onze producten zowel in horizontale als in hellende positie gebruikt kunnen worden. Deze gewichtsbanken worden verstelbare gewichtsbanken genoemd.

De opvouwbare gewichtsbank

Als je thuis weinig ruimte hebt, moet je overwegen een opvouwbare gewichtsbank te kopen, die veel ruimte bespaart. Als je de halterbank wilt doen, moet je ervoor zorgen dat de halterbank een geschikt halterrek heeft.

Zonder dit is de oefening niet mogelijk. Als alternatief kun je losse sets halterrekjes kopen om aan je fitnessbank toe te voegen.

De verstelbare trainingsbank

Een verstelbare gewichtsbank is bijzonder flexibel en kan de basis vormen voor een breed scala aan oefeningen. Hij combineert de voordelen van een vlakke bank met die van een schuine bank. Dankzij de verschillende verstelbare hoeken kun je je spieren heel gericht stimuleren en zo de groei stimuleren.

De multifunctionele gewichtsbank

Met een multifunctionele gewichtsbank kun je veel verschillende oefeningen doen en niet alleen je borstspieren stimuleren. Vaak is het mogelijk om met zulke apparatuur sit-ups of dips te doen.

Andere accessoires

Naast een halterbank en een halterstang is het een goed idee om een halterset aan te schaffen. De dumbbells vergroten je bereik van oefeningen en stellen je in staat andere belangrijke oefeningen uit te voeren die met een halterstang niet mogelijk zouden zijn. Voor een betere orde en overzicht in de home gym kunnen we een geschikt halterrek aanbevelen.

Dumbbells voor vrouwen

Er is niet echt een verschil tussen dumbbells voor mannen en dumbbells voor vrouwen. Op onze pagina Dumbbells voor vrouwen hebben we enkele geschikte modellen voorgesteld die speciaal voor vrouwen ontworpen zijn, bijvoorbeeld aerobic dumbbells. Anders kun je als vrouw ook elk van de halter-sets die we hebben voorgesteld kopen en ermee trainen.

Voor intensieve training van je buikspieren kun je je een zogenaamde sit-up bank aanschaffen, waarmee je je buikspieren heel sterk kunt stimuleren. Als alternatief kun je je een verstelbare gewichtsbank aanschaffen met passende beenbevestiging.

Besluit: Welke soorten gewichtbanken zijn er en welke is de juiste voor jou?

In principe kun je vier verschillende soorten gewichtsbankjes onderscheiden:

 • Incline bankje
 • Plat bankje
 • Sit-up bankje
 • Opvouwbare gewichtsbank

Elk van deze soorten gewichtsbankjes is beter geschikt voor verschillende doeleinden en elk model heeft individuele voor- en nadelen.

Als je beslist wat je gaat kopen, moet je je beslissing in de eerste plaats baseren op je persoonlijke voorkeuren en van tevoren bedenken voor wat voor soort training je in de eerste plaats een gewichtbank nodig hebt.

Waarom zou je überhaupt een schuine bank kopen?

Eerst willen we wat meer uitleg geven over de incline bench zelf en je de voordelen van een incline bench laten zien. In het algemeen kan een schuine bank verschillende taken en doeleinden vervullen in de home gym.

Met de juiste dumbbells kun je je borst heerlijk trainen op een schuine bank. Het voordeel ten opzichte van een gewone vlakke bank is dat vooral het bovenste deel van de borstspieren gestimuleerd wordt. Met uitzondering van halterbankdrukken of machine-oefeningen bereik je zelden deze bovenste delen van de borstspieren en moet je dus beslist trainen op een schuine bank.

Behalve borstoefeningen kun je op een schuine bank ook veel andere oefeningen voor verschillende spiergroepen doen. Met lichtere gewichten kun je ook de schouderspieren of zelfs de rugspieren trainen. Sommige modellen hebben extra functies waarmee je andere oefeningen kunt doen en zo veel spiergroepen kunt bestrijken

Voor wie is een schuine bank geschikt?

Naar onze mening mag in geen enkele thuisgymzaal een schuine bank ontbreken. Niet alle spiergroepen kunnen voldoende getraind worden met een vlakke bank alleen, en de schuine bank biedt meer flexibiliteit.

Het is moeilijk om een algemeen antwoord te geven op de vraag of dit ook voor beginners aan te bevelen is. Je moet je steeds afvragen wat precies je doel is en wat je eigenlijk met je training wilt bereiken. Voor gevorderde sporters, daarentegen, rijst deze vraag nauwelijks.

Met een vlakke bank alleen komen de meeste hobbysporters vroeg of laat op een punt waar het niet meer volstaat en een schuine bank nodig is. Veel oefeningen kunnen niet goed uitgevoerd worden op een vlakke bank.

Als je nog steeds niet zeker weet of je absoluut een incline bank nodig hebt, moet je ook eens kijken naar het alternatief, namelijk de opklapbare gewichtsbank, die nog meer flexibiliteit biedt.

Voordelen
 • Bovenste borstspieren worden getraind
 • Schouderspieren worden getraind
 • Flexibel gebruik
Nadelen
 • Geen vlakke hoek instelbaar
 • Geen normaal bankdrukken mogelijk

Waarom zou je überhaupt een vlakke bank kopen?

Eerst willen we je laten zien waarom het zin heeft zo’n bankje te kopen en waarvoor een platte bank in de thuissportzaal gebruikt kan worden. Als je serieus geïnteresseerd bent in een eigen kleine fitnessruimte thuis, vinden we dat daar beslist een vlakke bank aanwezig moet zijn.

Zonder zulke trainingsuitrusting ben je op lange termijn beperkt en kun je niet het volle potentieel van je sportschool benutten.

Afhankelijk van de oefeningen die je wilt doen, is het vooral belangrijk dat je een bankje hebt. Het is niet alleen essentieel voor sommige oefeningen, maar ook heel soepel in het algemeen. Je kunt bijvoorbeeld je borst goed trainen met de juiste dumbbells, of je kunt het bankje als steun gebruiken en ook je rug goed trainen met dumbbells.

Voordelen
 • Gewoon bankdrukken mogelijk
 • Flexibel gebruik
 • Veel verschillende spiergroepen kunnen getraind worden
Nadelen
 • Geen irritatie van de bovenste delen van de borstspieren
 • Geen schouderoefeningen mogelijk

Voor wie zijn vlakke banken geschikt?

Zoals reeds gezegd is een vlakke bank een absoluut basisuitrusting in elke thuissportzaal en wordt daarom aanbevolen voor elke thuissporter.

Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde sportbeoefenaar bent of hoe vaak je per week traint. Als je graag met dumbbells werkt, is een vlakke bank absoluut aan te bevelen. Er zijn echter enkele beperkingen en speciale kenmerken waarmee je rekening moet houden als je er een koopt.

Waarom zou je überhaupt een sit-up bankje kopen?

Zo’n bankje is in feite een buikspiertrainer waarop je je buikspieren en je core stability kunt trainen. Goed ontwikkelde buikspieren spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven en moeten daarom specifiek getraind worden.

Een goed ontwikkelde stabiliteit is ook een groot voordeel bij andere basisoefeningen, zoals de squat, en zorgt ook voor een betere houding in alledaagse situaties. Sit-ups zijn een van de absolute basisoefeningen en moeten beslist zo nu en dan gedaan worden, zelfs door gevorderde sporters.

Een ab trainer wordt gekenmerkt door het feit dat hij in verschillende standen versteld kan worden en een beenbevestiging heeft waar je in kunt haken. Hiermee kun je je buikspieren in allerlei houdingen trainen en ze gericht stimuleren.

In tegenstelling tot conventionele sit-ups of crunches op de vloer, kun je ook trainen in een negatieve hoek op een sit-up bankje. Dit betekent dat je een grotere afstand moet afleggen terwijl je de buikspieren aanspant, wat betekent dat ze langer en intenser gestimuleerd worden.

Voordelen
 • Effectieve buikspiertraining mogelijk
 • Vaak flexibel te gebruiken
 • Stabilisatie kan vergroot worden
Nadelen
 • Vaak duur
 • Buikspiertraining ook mogelijk zonder bankje
 • Veel modellen onstabiel

Voor wie is een sit-up bankje geschikt?

Een speciale ab trainer verbetert elke home gym en is een absolute versterking. In tegenstelling tot de klassieke halterbank of halterstang is zo’n ab trainer echter niet onmisbaar. Een sit-up bank is alleen de moeite waard als alle basisbouwstenen van je eigen sportschool al aanwezig zijn en je over meer uitrusting beschikt.

In principe is zo’n ab trainer geschikt voor beginners en gevorderden. Beginners moeten echter altijd beginnen met traditionele crunches of sit-ups op de grond te doen. Alleen als een zekere basisstabiliteit voorhanden is, is het de moeite waard zo’n bankje te kopen.

Waarom een opvouwbare gewichtsbank kopen?

Aan het begin van onze gids willen we uitleggen waarom opvouwbare gewichtsbankjes zinvol zijn en wat hun voordelen zijn. Ten eerste kun je met een opklapbare gewichtsbank verschillende spiergroepen trainen, verschillende oefeningen uitvoeren en tegelijk ruimte besparen.

Een gewone trainingsbank zonder verstelbare standen heeft ook zijn voordelen, maar geeft je beslist niet deze grote flexibiliteit van een opvouwbare bank.

Veel van de modellen die we hebben voorgesteld kunnen ook gebruikt worden voor sit-ups, een van de populairste buikspieroefeningen van allemaal. Let dus goed op dat er ook verschillende versies van opvouwbare trainingsbanken zijn met verschillende functies.

Voordelen
 • Ruimtebesparend
 • Flexibel te gebruiken
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
 • Vaak onstabiel
 • Af en toe duur

Voor wie zijn opvouwbare gewichtsbankjes geschikt?

Door hun talrijke voordelen zijn opvouwbare trainingsbanken over het algemeen goed geschikt voor elke huisgym en mogen ze daar beslist niet ontbreken. Wil je bijvoorbeeld je borst trainen met halters en tegelijk sit-ups doen in een negatieve houding, dan ben je goed gediend met zo’n opvouwbare gewichtsbank en moet je je verder informeren.

Ook gevorderde sporters kunnen baat hebben bij een opklapbankje, want door de verschillende hoekinstellingen kunnen ook verschillende spierprikkels ingesteld worden en spiergroepen gestimuleerd worden, wat een enorm voordeel kan zijn bij de dagelijkse training.

Door hun flexibiliteit zijn opvouwbare gewichtsbanken bijzonder geschikt voor occasionele sporters of als aanvulling op de gewone sportzaal. Samenvattend combineert een opklapbare halterbank de voordelen van een vlakke bank en een schuine bank en schept grote flexibiliteit bij de training.

trainhard-multifunktion-hantelbank-drueckerbank-mit-hantelablage-klappbar-braun

Met een opklapbare gewichtsbank kunnen verschillende hoeken ingesteld worden. Zo kun je verschillende spiergroepen trainen.

Koopcriteria: Je kunt deze factoren gebruiken om gewichts banken te vergelijken en te evalueren

In het volgende willen we je laten zien welke factoren je kunt gebruiken om gewichtsbanken te vergelijken en te evalueren. Zo kun je gemakkelijker beslissen of een bepaald product geschikt voor je is of niet.

Samengevat zijn dat:

 • Toegestaan totaalgewicht
 • Functionaliteit
 • Prijs
 • Afmetingen, afmetingen / gewicht
 • Recensies en getuigenissen van klanten

In de volgende paragrafen lees je over de afzonderlijke aankoopcriteria en hoe je ze kunt indelen.

Toegestaan totaalgewicht

Samengevat: Bij de aankoop moet rekening gehouden worden met het toelaatbare totaalgewicht van een gewichtsbank. Voor je eigen veiligheid moet je dit gewicht nooit overschrijden als je met een halterstang en zware gewichten traint.

De specificatie van het toelaatbare totaalgewicht is elementair. Daarom moet je er altijd op letten als je een fitnessbankje koopt. Het toelaatbare totaalgewicht geeft aan hoe zwaar je gewichtsbank belast mag worden en voor welk totaalgewicht hij geschikt is. Oriënteer je niet alleen op je lichaamsgewicht, maar ook op de extra gebruikte gewichten.

Algemeen wordt aangenomen dat een goed getraind persoon minstens zijn eigen lichaamsgewicht kan tillen. Dit betekent dat de gewichtsbank minstens tweemaal het lichaamsgewicht van de gebruiker moet kunnen dragen.

De tabel hieronder geeft je enkele voorbeelden van richtwaarden die je een gevoel kunnen geven voor het toelaatbare totaalgewicht bij de aanschaf van je gewichtsbank.

Lichaamsgewicht minimum draagvermogen
60 kg min.120 kg
90 kg min.180 kg
120 kg min.240 kg

Als je je trainingsbank wilt gebruiken om te bankdrukken met bijvoorbeeld een halterstang of zelfs dumbbells, moet je eentotaalgewicht kiezen van 200-300 kg. Veel beginners onderschatten het gewicht dat je kunt verplaatsen na slechts een paar maanden training.

Een bankje met een laag toelaatbaar gewicht zal dan snel zijn grenzen bereiken en je beletten vooruitgang te boeken in je training. In het ergste geval zul je geld moeten investeren in een nieuwe bank.

Functionaliteit

Om het juiste product met de juiste functies te vinden, moet je je bewust zijn van welke spiergroepen je wilt trainen en welke specifieke oefeningen je wilt uitvoeren. Met dit in gedachten kun je de juiste uitrusting kopen en beginnen met trainen.

Behalve de klassieke gewichtsbanken zijn er nog veel meerproducten met extra functies, bijvoorbeeld een bijbehorende bevestiging voor de benen. Het is daarom belangrijk dat je een ruw idee ontwikkelt van wat je precies met je fitnessbankje wilt doen en welke functies voor jou belangrijk zijn.

In plaats van een gewichtbank metbeenbevestiging kun je ook een aparte sit-up bank kopen, bijvoorbeeld, die speciaal ontworpen is om de buikspieren te trainen. Zoals hierboven beschreven, zijn er verschillende soorten gewichtsbankjes. Als je een gewichtsbank koopt, let dan op het aantal hoeken waarin hij versteld kan worden.

Hoe meer hoeken je kunt instellen, hoe flexibeler je kunt trainen en verschillende prikkels voor je spieren kunt instellen. Meer informatie over de functionaliteit vind je op de respectieve productpagina’s.

Prijs

Samengevat: De prijs van een gewichtsbank kan sterk variëren, afhankelijk van de functie en het merk. Zoals hierboven al gezegd, mag de prijs nooit het enige aankoopcriterium zijn.

Hoe intensiever en hoe langer je een fitnessbank of ander fitnessapparaat wilt gebruiken, hoe meer je moet investeren. De apparatuur moet daarop berekend zijn, vooral als je na enige tijd trainen de gewichten voor de afzonderlijke oefeningen kunt opvoeren. Een belangrijke factor voor gewichtsbanken is het toelaatbare totaalgewicht.

Afmetingen, afmetingen / gewicht

Samengevat: Gewichtsbanken kunnen erg omvangrijk zijn en veel plaats innemen. Let ook op de lengte en breedte van de rugleuning en houd rekening met je eigen lengte. Bij het kopen van een gewichtsbank is het belangrijk op te merken dat de afzonderlijke producten in grootte variëren en dus ook verschillende hoeveelheden ruimte innemen.

Als je ondanks de gewichtbank ruimte wilt besparen, kun je het beste een opvouwbare gewichtbank kopen. Kijk ook goed naar de lengte en breedte van de rugleuning of de hele bank. Niet elk model is geschikt voor langere of kortere mensen. De volgende vuistregel is vastgesteld als meeteenheid om de optimale lengte van het ligvlak te bepalen: Lichaamshoogte – 60 tot 70 cm = lengte van het benodigde ligvlak.

Hierover kun je vaak waardevolle informatie vinden in recensies van klanten. Je kunt ook rekening houden met het totale gewicht van de gewichtsbank. Vooral zware gewichtsbanken kunnen moeilijk te verplaatsen zijn. Als je je gewichtbank vaak wilt verplaatsen, moet de bank niet te zwaar zijn.

Klantenreviews en getuigenissen

In één zin: De klantenreviews en getuigenissen in onze partnerwinkel Amazon kunnen je enorm helpen bij je aankoopbeslissing. Als je ondanks de informatie op ons portaal nog steeds niet echt zeker weet of het gekozen product ook echt geschikt voor je is, kan een blik op de beoordelingen en getuigenissen van klanten helpen. Je vindt ze bijvoorbeeld in onze partnerwinkel Amazon.

In de beoordelingen van klanten vind je niet alleen antwoorden op mogelijke open vragen, maar krijg je ook een goede indruk van devoor- en nadelen van het betreffende product. Andere klanten beschrijven soms heel nauwgezet welke ervaringen ze met het product hebben gehad en vertellen je zelfs of ze het zouden aanbevelen of niet.

Beeldbron: Pixabay.com

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies