Laatst bijgewerkt: 25-08-2021

Onze selectiecriteria

13Onderzochte producten

22Bestede uren

5Beoordeelde onderzoeken

57Verzamelde opmerkingen

Vandaag willen we het met je hebben over het kaartspel, een product dat je zal helpen je momenten van ontspanning en verveling te bevredigen, want het heeft een eindeloos aantal nutsvoorzieningen betreffende gezelschapsspelletjes. Wil je meer weten, lees dan verder!

Dit product heeft verschillende soorten, die we je nader zullen laten kennen, want zo heb je de beste vergelijkingspunten, zodat je bij je aankoop helemaal zeker weet welk kaartspel voor jou ideaal is.

Verder praten we over welke de beste kaartdecks op de markt zijn, want we weten dat je tussen zo veel soorten een warboel kunt maken bij het kiezen. Vandaag willen we dat je vertrekt met de beste informatie over het kaartspel, en we zijn er zeker van dat je na het lezen van dit artikel geen twijfels meer zult hebben over het product dat je zult kopen.
Belangrijk om te weten

  • Het kaartspel wordt gedefinieerd als een set kaarten, die meestal verschillende soorten rechthoekige patronen hebben; ze zijn gemaakt van karton, hebben meestal een tekening aan de ene kant en andere voorwerpen of getallen aan de andere. Er zijn verschillende soorten die je gemakkelijk kunt kopen om het beste bij je te passen.
  • Er zijn verschillende soorten decks, die voor allerlei spelletjes gebruikt worden; de belangrijkste vergelijkingspunten zijn te vinden tussen Spaanse, Franse en Duitse decks, die onderscheiden kunnen worden naar hun prijs, hun verdeling, en andere kenmerken.
  • Er is een grote verscheidenheid aan aspecten waarvan we denken dat het belangrijk is dat je ze kent voor je je aankoop doet, zoals originaliteit, woordenschat, enzovoort, want zo ben je helemaal zeker als je je aankoop doet, zodat het een daverend succes wordt.

Beste Kaartspel: Onze selectie

Koopgids: wat je moet weten over speelkaarten

We willen dat je je helemaal zeker voelt over de producten die je gaat kopen, dus willen we er zorg voor dragen dat je de beste informatie krijgt, zodat je je bij je aankoop meer dan veilig voelt en er geen ongemak ontstaat.

De decks zijn perfect om de verveling te doden, want je kunt er allerlei spelletjes mee doen. (Foto: Auteur / 123rf.com)

Wat is een kaartspel?

Een kaartspel wordt gedefinieerd als een set kaarten, die meestal verschillende soorten rechthoekige patronen hebben; ze zijn gemaakt van karton, hebben meestal een tekening aan de ene kant en andere voorwerpen of getallen aan de andere.

Er is een grote verscheidenheid aan kaartdecks, zelfs elk land heeft meestal zijn eigen versie, hoewel de meest populaire en over de hele wereld gebruikte die uit Spanje komt en de Tarot decks zijn, zonder twijfel zijn het die ons het meest geholpen hebben om die momenten van verveling te verzadigen.

Wat zijn de voordelen van speelkaarten?

Het belangrijkste voordeel van speelkaarten is dat we er altijd onze toevlucht toe kunnen nemen als we ons in een moment van absolute verveling bevinden, want ze geven ons lange uren afleiding, plus we kunnen ze met meerdere van onze vrienden spelen, zodat de speeltijd veel beter wordt.

Een ander voordeel is dat, omdat er verschillende soorten van zijn, de mogelijkheid om verschillende soorten spellen te maken en te spelen vrij groot is. Zo kun je je creativiteit stimuleren en er is geen grens aan wat je met je kaartspel kunt doen.

Voordelen
  • Ze bevredigen je vrije tijd
  • Ze hebben verschillende soorten
  • Ze kunnen gebruikt worden voor groepsspelletjes
  • Ze stimuleren de creativiteit
Nadelen
  • Ze kunnen verslavend zijn
  • Ze verslechteren met de tijd

Spaans kaartspel, Frans kaartspel of Duits kaartspel – waar moet je op letten?

In de wereld van de speelkaarten vinden we verschillende soorten, die voor een grote verscheidenheid aan spelletjes gebruikt worden, maar we zijn het er allemaal over eens dat de belangrijkste vergelijkingspunten tussen deze drie soorten gemaakt worden, dus we willen dat je ze perfect kent.

Spaans kaartspel: Het Spaanse kaartspel heeft ongeveer 48 kaarten en bestaat meestal uit twee extra’s. Deze dekken zijn genummerd van 1 tot 9; de figuren staan op de dekken 10, 11 en 12, en dat zijn de boer, de ridder en de koning. Het is het populairste kaartspel dat over de hele wereld gebruikt wordt.

French Deck: Het Franse kaartspel daarentegen bestaat uit 52 kaarten, die in 4 delen verdeeld zijn; dat zijn harten, ruiten, schoppen en klaveren. Ze zijn genummerd van 1 tot 10, gevolgd door de V, de D en de R. Sinds het begin worden harten en ruiten in rood afgebeeld en schoppen en klaveren in zwart.

German Deck: Deze decks bestaan uit in totaal 40 kaarten, die genummerd zijn van 6 tot 10, gevolgd door de boer, de koningin, de koning en de aas. Dit soort kaartspel is ook vrij populair bij liefhebbers van dit soort spel.

Spaans deck Frans deck Duits deck
Prijs Hoog Laag Medium
Layout 4 kleuren 4 kleuren 4 kleuren
Aantal kaarten 48 52 40
Extra kaarten Ja Nee Nee

Aankoopcriteria

Omdat we weten dat het niet voldoende is om alleen de soorten en de verschillende prijzen te kennen die kaartensets kunnen hebben, maar ook de aspecten waarmee rekening moet worden gehouden vóór de aankoop van hetzelfde, want dat is wat ons in staat zal stellen onze aankoop tot een totaal succes te maken en dat we ons tevreden voelen over onze keuze.

Originaliteit

Bij de aankoop van je kaartspel moet je er altijd op letten of ze wel helemaal origineel zijn en niet gewoon een eenvoudige kopie. Het is vaak moeilijk dit te herkennen, dus vandaag willen we je wat informatie geven waarmee je er zeker van kunt zijn dat je kaartspel helemaal origineel is:

Als de afbeelding ondoorzichtig is, is het zeer waarschijnlijk dat je kaartspel een imitatie is, want meestal heeft een kaartspel altijd een heel duidelijke tekening met heldere kleuren, het lijkt er zelfs op dat ze gevernist zijn.

Het dek moet hard zijn, als je bij het aanraken het gevoel hebt dat het te los zit, is het zeer waarschijnlijk dat je dek een imitatie is, want kwaliteitsdekken zijn meestal vrij hard en ook super resistent.

Als de doos geen plastic zegel met een code heeft, is hij waarschijnlijk niet origineel. Meestal krijg je bij imitaties alleen een doosje met een kleine presentatie van de bedrukte kaartjes erop, terwijl de originele in een beschermend plastic verpakt zijn om de echtheid te verifiëren.

Duurzaamheid

Bij aankoop van ons product willen we ons er altijd zeker over voelen, dus is het belangrijk te weten hoe een kaartspel met een hoge duurzaamheid of tenminste met een zeer goede kwaliteit eruit ziet. Vandaag willen we je laten zien hoe:

Als jemet een paar druppels water merkt dat je kaartspel achteruit gaat, kun je er meer dan zeker van zijn dat het niet van goede kwaliteit is, want een kwaliteitsspel kaarten weerstaat altijd kleine druppels door het zeer resistente materiaal.

Als je ze op een vochtige plaats laat liggen en merkt dat ze veel dichter worden, kun je het idee dat je kaartspel van goede kwaliteit is verwerpen, want dit zou niet het geval zijn, want goede kaartspellen zijn meestal erg hard en dik, dus is het moeilijk dat te laten gebeuren.

Door het licht te buigen, want, zoals we al zeiden, zijn originele dekken altijd soepeler en een lichte buiging zal er helemaal geen invloed op hebben, terwijl als het een dek van lage kwaliteit is of in sommige gevallen een imitatie, het onmiddellijk kan verslechteren.

Index

Het is misschien een nogal over het hoofd gezien punt, maar zoals we al zeiden, is het belangrijk dat je elk aspect kent van de producten die je koopt en in het geval van speelkaarten is het goed dat je weet wat de grootte van de letters is die de decks kunnen hebben.

Over het algemeen heeft een kaartspel een lettergrootte tussen 14 en 16 als het een Spaans of Engels kaartspel is, terwijl als we het over andere soorten kaartspellen hebben we een lettergrootte tussen 48 en 72 kunnen vinden, natuurlijk is dit als het gaat om kaarten die gewijd zijn aan meer interactieve spellen.

Materialen

Er is een grote verscheidenheid aan kaartspellen op de markt, waarvan de kenmerken die ze van elkaar kunnen onderscheiden het materiaal is waarmee ze gemaakt zijn. Het is belangrijk dat we ons van dit punt bewust zijn, want zo kunnen we de beste vergelijkingspunten vinden, zodat we bij onze aankoop helemaal zeker zijn.

Plastic: Gemaakt van halfhard plastic zijn deze decks meestal niet zo populair, maar ze zijn wel nuttig, want ze helpen ons uit de nood als we tijdens een uitstapje naar het strand of het zwembad ons met iets anders willen afleiden zonder gevaar voor waterschade.

Nylon: Nylon speelkaarten zijn ongetwijfeld een van de meest gekochte, want ze zijn echt resistent. Ze worden met de grootste zorg vervaardigd en hun superstrakke weefsels maken ze sterker. Je vindt ze in pakjes originele speelkaarten.

Karton: Het meest populaire materiaal onder de speelkaarten. Je vindt het in alle soorten dekken, Spaans, Engels, enz. Ze zijn een goede keus, maar ze hebben de neiging veel sneller te bederven omdat het karton waarvan ze gemaakt zijn nogal zwak is.

(Zichtbare afbeelding bron: Thanee Hengpattanapong / 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies