Laatst bijgewerkt: 24-02-2022

Onze selectiecriteria

20Onderzochte producten

66Bestede uren

30Beoordeelde onderzoeken

243Verzamelde opmerkingen

Een kleine reiskoffer is een tas van handbagage-formaat waarin je al je benodigdheden voor een nacht- of weekendtrip kunt meenemen. Hij moet in het handbagagevak van de meeste luchtvaartmaatschappijen passen, en meestal is hij voorzien van wieltjes zodat je hem achter je aan kunt trekken als je door luchthavens loopt.

De Small Travel Suitcase is een nieuw soort bagage. Hij heeft dezelfde functionaliteit als een traditionele koffer, maar hij is veel kleiner en lichter dan elke andere tas die je ooit gezien hebt. Je kunt meer in je handbagage stoppen door ruimte te gebruiken die anders in de meeste tassen verspild zou worden. Dit betekent dat je je tas niet hoeft in te checken op het vliegveld of je zorgen hoeft te maken dat je jezelf overlaadt met zware bagage op lange reizen.
Beste Kleine koffer: Onze selectie

Kleine koffer: Vaak gestelde vragen

Welke soorten kleine reiskoffers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten kleine reiskoffers. De eerste is de koffer met harde zijkanten, die een harde buitenkant heeft die je spullen beschermt tegen pletten of breken tijdens de reis. Dit type bagage kan duurder zijn dan koffers met zachte zijkanten, maar het biedt wel een betere bescherming voor breekbare voorwerpen zoals kleding en elektronica. Zachtzijdige koffers hebben wanden van soepele stof die je spullen ook tegen beschadiging beschermen, al bieden ze niet zo veel bescherming tegen verbrijzeling als hun hardere tegenhangers.

De beste Kleine Reiskoffer is diegene die aan je behoeften voldoet. Hij moet een goed formaat hebben, hij moet duurzaam zijn en gemakkelijk mee te nemen. Reis je voor zaken of voor je plezier, dan is een dure koffer niet nodig, zolang hij maar alle eigenschappen heeft die je in een kleine reiskoffer wilt hebben.

Wie moet een kleine reiskoffer gebruiken?

Iedereen die een kleine koffer zoekt die gemakkelijk te dragen is en in het handbagagevak van een vliegtuig past. Het is ook een leuk cadeau-idee.

Op basis van welke criteria moet je een Kleine Reiskoffer kopen?

De koopgids voor kleine reiskoffers moet al je vragen beantwoorden over kenmerken, prijs, kwaliteit en andere. Dat betekent dat je niet de hele koopgids voor kleine reiskoffers zou moeten blijven lezen, tenzij iets onduidelijk is.

Het gewicht van de Kleine Reiskoffer is een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden. Andere belangrijke aspecten zijn het materiaal, en of hij wielen heeft of niet.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een kleine reiskoffer?

Voordelen

Kleine reiskoffers zijn ideaal voor mensen die licht willen inpakken en niet veel ruimte hebben. Ze kunnen ook als handbagage op vluchten gebruikt worden, wat handig is als je op het vliegveld je grotere koffer moet inchecken. Als je van plan bent tijdens je reis het openbaar vervoer te gebruiken, kunnen kleine koffers praktischer zijn dan grote, omdat ze minder ruimte innemen als je ze opbergt of door de stad draagt. Tenslotte wegen kleinere koffers meestal minder dan grotere, zodat ze dragen niet zo’n probleem is (vooral als je lange afstanden gaat lopen).

Nadelen

Kleinere koffers zijn niet zo duurzaam en zullen vatbaarder zijn voor beschadiging. Ze kunnen voor sommige mensen ook moeilijk te tillen zijn, vooral als er veel spullen in zitten.

Heb je extra uitrusting nodig om een Kleine Reiskoffer te gebruiken?

Nee, de Small Travel Suitcase is ontworpen om bij je bestaande bagage te gebruiken. Je kunt hem als handbagage gebruiken of op het vliegveld inchecken, net zoals je met elk ander stuk ingecheckte bagage zou doen. Hij past gemakkelijk in de bagagevakken boven het hoofd en onder vliegtuigstoelen voor maximaal gemak bij vliegreizen.

Welke alternatieven voor een Kleine Reiskoffer bestaan er?

Er zijn een aantal alternatieven voor de Small Travel Suitcase. Het populairste alternatief is de Samsonite Silhouette Sphere 2 21″ Spinner, die bijna identieke afmetingen heeft en slechts 0,8 pond meer weegt dan onze keuze (en ook $ 20 goedkoper is). Hij heeft een tussenschot van gaas dat je kunt verwijderen als je één groot vak wilt in plaats van twee kleinere, maar we vinden dat deze eigenschap het niet waard is om voor te betalen als je voor bijna dezelfde prijs een betere tas kunt krijgen door iets te nemen als onze upgrade keuze of runner-up – die helemaal geen tussenschotten hebben. Een andere optie is AmazonBasics Hardside Large Rolling Duffel Bag, die minder dan de helft kost van een van deze tassen en toch een grote duurzaamheid en comfort biedt; maar door zijn 22 inch lengte past hij slechts bij enkele luchtvaartmaatschappijen in de bagageruimte boven je hoofd (vooral bij Southwest), dus kijk op de website van je luchtvaartmaatschappij voor je hem koopt als de maat belangrijk voor je is. We overwogen ook verschillende andere hardside koffers, waaronder Delsey Helium Aero 20 Inch Expandable Carry On Luggage , Eagle Creek Tarmac AWD Carry On Wheeled Garment Bag , eB

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Kono
  • ZFrame
  • Joules

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Kleine koffer in onze review kost ongeveer 8 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 151 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies