Laatst bijgewerkt: 11-03-2022

Onze selectiecriteria

23Onderzochte producten

48Bestede uren

27Beoordeelde onderzoeken

82Verzamelde opmerkingen

Een koffer in maat M is de grootste maat handbagage die de meeste luchtvaartmaatschappijen toestaan. Hij kan maximaal 22 kg dragen, en heeft afmetingen (lengte + breedte + hoogte) die niet groter zijn dan 158 cm.
Beste Koffer maat m: Onze selectie

Koffer maat m: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Size M Suitcase zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Size M Koffers. De eerste is de standaard maat, die 19 x 13 x 8 inch meet en ongeveer 9 pond weegt. Hij is er in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en paars, en roze voor meisjes. Deze koffer heeft vier wielen, waardoor hij probleemloos over verschillende oppervlakken kan rollen, zoals tapijt of hardhouten vloeren. Een andere soort Size M koffer is de mini versie die 14 1/2 bij 10 3/4 bij 6 1/2 inch meet met slechts drie wielen in plaats van vier zoals zijn grotere tegenhanger heeft echter wel meer ruimte binnenin dan deze omdat er geen wielvak is waarin je je spullen kunt opbergen als ze niet gebruikt worden, dus als je iets kleiners wilt maar toch groot genoeg om alles in kwijt te kunnen dan is dit perfect voor wat je nodig hebt.

De maat van de koffer wordt bepaald door hoeveel je er in kwijt kunt. Een goede Maat M koffer moet alles kunnen bevatten wat iemand voor een lange reis nodig heeft, inclusief toiletspullen en kleding. Hij moet ook genoeg ruimte over hebben, zodat iemand zich er niet benauwd in voelt als hij zich er tijdens de reis of op zijn bestemming in probeert te bewegen.

Wie moet een Maat M koffer gebruiken?

Als je een man bent die 1.90 m. of langer is, en/of 170 pond of meer weegt, dan is de Maat M koffer perfect voor je.

Op basis van welke criteria moet je een Maat M Koffer kopen?

De Maat M koffer is de meest populaire maat bagage voor mannen. Hij is perfect als je een frequente reiziger bent en meer dan alleen je kleren moet inpakken, maar geen extra grote koffer mee wilt nemen die te zwaar is als hij vol is. Als je van plan bent met kinderen of huisdieren te reizen, kan dit ook de beste optie zijn, want er kan heel wat in zonder te volumineus te zijn.

Controleer de maten en afmetingen van een Maat M Koffer voor je hem koopt. Controleer de lengte, breedte en hoogte, enz. naar je behoefte.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Maat M koffer?

Voordelen

De voordelen van een Maat M koffer zijn dat hij de perfecte maat is voor de meeste mensen. Hij past in de bagagevakken boven het hoofd van een vliegtuig, en heeft nog ruimte over. Je kunt genoeg kleren inpakken voor 2-3 weken reizen zonder al te veel last te hebben van gewichtsbeperkingen of je koffer over te pakken. Dit maakt hem ideaal als je met het vliegtuig of de trein reist, en ook als je lange afstanden aflegt waar niet meteen bagageruimte voorhanden is (zoals bij kampeertochten).

Nadelen

Het grootste nadeel van een Maat M koffer is dat hij moeilijk in te pakken kan zijn, vooral als je meer dan één paar schoenen hebt. Hij is ook niet de beste keuze voor langere reizen en kan op vluchten van meer dan twee uur nodig zijn om gecontroleerd te worden.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Kipling
  • XKUN
  • XKUN

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Koffer maat m in onze review kost ongeveer 20 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 406 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies