Laatst bijgewerkt: 11-03-2022

Onze selectiecriteria

21Onderzochte producten

83Bestede uren

34Beoordeelde onderzoeken

70Verzamelde opmerkingen

Een koffer is een verzameling bestanden die gebruikt kan worden om een programma te installeren. Het bevat alle nodige informatie voor het installeren en draaien van de software op je computer, waaronder installatiescripts, configuratiebestanden, enz.
Beste Koffer: Onze selectie

Koffer: Vaak gestelde vragen

Welke soorten koffers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten koffers, de “Carry-On” en de “Checked”. De Carry-On is een kleine koffer die aan boord van een vliegtuig kan worden meegenomen. Hij moet aan bepaalde afmetingen voldoen om in de overhead vakken of onder de stoelen te passen. Een Ingecheckte koffer zal op de luchthaven van bestemming door de bagageband moeten voor je hem weer ophaalt (of iemand anders dat laat doen). Sommige luchtvaartmaatschappijen staan passagiers toe hun bagage gratis in te checken, terwijl andere een vergoeding vragen op basis van gewicht en/of aantal ingecheckte stuks.

Een goede koffer is er een die bij je behoeften past. Als je veel reist, dan moet hij stevig en duurzaam zijn, met wieltjes om je gemakkelijk door luchthavens of treinstations te verplaatsen. Hij moet ook vakken hebben om dingen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar te houden tijdens het reizen. De beste koffers zijn die van leer, omdat ze langer meegaan dan andere materialen zoals nylon stof, dat gemakkelijker scheurt als het blootgesteld wordt aan ruwe oppervlakken zoals grindwegen of kasseienstraten in Europa . Een andere belangrijke factor is het draagvermogen van de tas; als je meestal zware spullen inpakt (zoals boeken), zorg dan dat je koffer voldoende ruimte binnenin heeft, zodat alles er goed in past zonder tijdens het vervoer door zijn eigen gewicht verpletterd te worden.

Wie moet een Suitcase gebruiken?

Iedereen die veel spullen moet dragen zou de Suitcase moeten gebruiken. Hij is vooral handig voor fotografen, videografen, en musici. In het hoofdvak passen twee camerabody’s met bevestigde lenzen (tot 70-200mm f/2.8), vier extra lenzen of flitsers, een iPad®, een laptop tot 15″ groot en accessoires zoals kabels of batterijen; er is ook ruimte voor persoonlijke spullen zoals kleding als je die nodig hebt.

Op basis van welke criteria moet je een koffer kopen?

Het eerste wat je moet doen is beslissen welke soort koffer het beste bij je behoeften zal passen. Denk na over hoe vaak je reist, en waar je heen gaat. Als het een zakenreis of vakantie is, bedenk dan of er speciale eigenschappen zijn die het jezelf gemakkelijker kunnen maken tijdens het reizen (zoals wieltjes). Je moet ook aan de afmetingen denken – sommige koffers kunnen meer bevatten dan andere, afhankelijk van hun ontwerp, dus houd daar rekening mee bij je beslissing. Tenslotte is ook de prijs altijd een belangrijke factor; geef niet te veel geld uit tenzij het nodig is.

Je moet letten op de kwaliteit van het materiaal waarvan een koffer gemaakt is. Het is belangrijk dat hij gemaakt is van leer van goede kwaliteit, zodat hij langer meegaat. Kijk ook of de ritsen stevig genoeg zijn om lang mee te gaan en zorg ervoor dat ze goed sluiten zonder op een bepaald punt vast te zitten. Het handvat moet sterk genoeg zijn om zware bagage te dragen, maar ook niet te hard zijn voor je handen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Suitcase?

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is ook gemakkelijk op te bergen en past in de meeste kasten of onder bedden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van ruimte voor een lompe gewichtsbank. Je kunt trainen waar er genoeg plaats is voor de Suitcase zelf – zelfs als je woonruimte klein is.

Nadelen

Het grootste nadeel van een Suitcase is dat hij moeilijk te verplaatsen kan zijn. Hij neemt ook meer ruimte in dan andere soorten antennes, dus het kan zijn dat je een alternatieve plaats voor je antenne moet zoeken als er op zolder of op het dak niet genoeg plaats is. Tenslotte, omdat ze niet vast gemonteerd zijn en voor gebruik enige montage vereisen, is dit type antenne minder handig dan andere als je met je RV reist.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • American Tourister
  • AmazonBasics
  • Samsonite

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Koffer in onze review kost ongeveer 45 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 199 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies