Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

24Onderzochte producten

80Bestede uren

31Beoordeelde onderzoeken

159Verzamelde opmerkingen

Een overheadprojector is een apparaat dat gebruikt wordt om een beeld op een oppervlak te projecteren. Het meest gebruikelijke gebruik van deze technologie is in klaslokalen, waar leraren op het bord kunnen schrijven en dan projecteren wat ze geschreven hebben, zodat de leerlingen het vanaf hun zitplaats kunnen zien.
Overhead projector: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste overhead projector: Onze selectie

Kraftpapier Smartphone Projector

Deze kleine projector is perfect voor wie van zijn films op een groot scherm wil genieten, maar geen zwaar en duur apparaat mee wil zeulen. Hij is gemaakt van lichtgewicht kraftpapier en heeft een glazen lens die je een helder beeld geeft. Hij is geschikt voor iPhone/Android smartphones en kan ook met grote mobieltjes gebruikt worden. Het ontwerp is aantrekkelijk uitgevoerd in koper, en het is ook praktisch – je kunt met de glazen lens een vergroting tot 8 maal bereiken.

HRNAKDFKL Overhead projector

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Deze 1080p en 4k uhd ondersteunende videoprojector is perfect voor iedereen die een ervaring op een groot scherm wil. Met een resolutie van 1920 x 1080 en een contrastverhouding van 16:9 kan deze projector ook 4k video’s ondersteunen, die vier keer meer detail bieden dan 720p projectoren. Of je nu thuis een film kijkt, spelletjes speelt, buiten feestviert of zakelijke presentaties geeft, deze projector is perfect voor elke situatie. Hij beschikt over mobiele telefoon projectie en ogen bescherming, zodat je op je mobiele telefoon kunt blijven gamen en chatten via wechat terwijl de projector de video normaal afspeelt. Bovendien biedt de ingebouwde 2,5 w luidspreker van hoge kwaliteit hogere toonhoogten, een nauwkeurige oud en krachtige bas voor een andere en verrassende ervaring die je het gevoel geeft dat je het theater thuisgebracht hebt. Deze multimedia aansluiting bevat ook hdmi/usb/av/micro sd kaart/audio uit 3,5 mm compatibiliteit met smartphones, tablets, pc’s laptops , usb sticks , dvd spelers , tv box , enz zodat je audio bestanden kunt afspelen door de SD kaart/u disk/harde schijf erin te steken . Tenslotte heeft deze breit compatibele beamer hdmi av 、USB、3 5mm audio uitgangsinterfaces waardoor hij niet alleen

Deze miniprojector is perfect voor films, video’s, en foto’s

Deze miniprojector is de perfecte manier om van je favoriete films, video’s en foto’s te genieten op een groot scherm. Met zijn eigen resolutie van 640×360 en ondersteuning voor 1920×1080 produceert deze projector grote en levendige beelden die zeker indruk zullen maken. Bovendien ondersteunt de ingebouwde microSD kaartsleuf tot 64 GB opslagruimte, zodat je genoeg ruimte hebt om al je favoriete bestanden op te slaan. Tenslotte maakt de projectieafstand van 0,3-4 meter het je gemakkelijk om hem in elke kamer van je huis op te stellen.

Overhead projector: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Overhead Projector zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten overheadprojectoren. De eerste is het traditionele type dat een glazen lens gebruikt om het licht van een gloeilamp te vergroten en op je presentatiemateriaal te richten. Bij deze stijl moet je de gloeilampen met de hand vervangen als ze doorbranden, wat onhandig kan zijn als je bij verschillende gelegenheden of op verschillende plaatsen presenteert zonder toegang tot reservelampen. Een nieuwere versie van deze projector heeft drie aparte lenzen voor elke kleur (rood, groen en blauw) in plaats van één grote lens zoals zijn voorganger doet. Deze modellen maken preciezer scherpstellen mogelijk dan hun voorgangers, maar vergen ook regelmatig onderhoud omdat deze onderdelen na verloop van tijd slijten door gebruik en blootstelling aan de hitte van de lamp zelf; de kans dat de lamp tijdens het gebruik stuk gaat is echter kleiner dan bij oudere versies omdat er in het toestel zelf geen bewegende delen zijn, behalve de ventilatoren die nodig zijn voor de koeling tijdens het gebruik.

Het tweede type heet “digitaal” omdat het voor de projectie van beelden op oppervlakken helemaal geen gebruik maakt van fysieke media zoals dia’s of transparanten; digitale projectoren geven de inhoud direct weer via computer geheugenkaarten of USB schijven die er via poorten aan de zijkant op aangesloten worden, zodat de gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over een tekort aan voorraden.

De kwaliteit van de overheadprojector wordt bepaald door een aantal factoren. Daartoe behoren zijn helderheid, contrastverhouding en resolutie. Een goede projector moet ten minste 500 ANSI lumen hebben, zodat hij zowel in goed verlichte als in donkere ruimten kan worden gebruikt. Hij moet ook een hoge contrastverhouding hebben voor duidelijke beelden, zelfs als ze geprojecteerd worden op lichte achtergronden zoals whiteboards of krijtborden. Tenslotte heb je er een nodig met een HD resolutie, zodat je presentaties er scherp en gedetailleerd uitzien, op welk formaat scherm ze ook worden vertoond (van grote schermen tot kleine mobiele toestellen).

Wie zou een Overhead Projector moeten gebruiken?

Overheadprojectoren zijn ideaal voor iedereen die veel informatie met anderen moet delen. Ze kunnen gebruikt worden in klaslokalen, directiekamers, conferenties en meer. Als je grote hoeveelheden gegevens moet presenteren of weergeven, dan is een overheadprojector de juiste keuze.

Op basis van welke criteria moet je een Overhead Projector kopen?

De keuze van een overheadprojector moet gebaseerd zijn op de volgende criteria.

Het is gemakkelijk om alle Overhead Projectors die op onze site te koop zijn te vergelijken door gewoon naar hun prijzen te kijken. Wij hebben dit werk al voor je gedaan.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Overhead Projector?

Voordelen

De voordelen van een overheadprojector zijn dat hij draagbaar is, gemakkelijk te gebruiken en in allerlei situaties kan worden gebruikt. Het is ook heel kosteneffectief omdat je geen dure apparatuur of software voor presentaties hoeft te kopen. Je sluit het toestel gewoon op je computer aan met een USB kabel (niet meegeleverd) en je kunt aan de slag.

Nadelen

Het grootste nadeel van een overheadprojector is dat hij moeilijk te gebruiken kan zijn in een donkere ruimte. Dit betekent dat je moeite kunt hebben het beeld op je scherm te zien, vooral als er licht van buiten of andere lichtbronnen in het klaslokaal komen. Een ander probleem met dit type projectiesysteem is dat sommige leraren ze frustrerend vinden omdat ze niet kunnen bepalen waar hun beelden op het scherm verschijnen en dat leerlingen vaak afgeleid worden door naar elkaars scherm te kijken in plaats van zich te concentreren op wat er op het hunne geprojecteerd wordt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Luckies of London
  • ANDERS + KERN
  • HRNAKDFKL

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Overhead projector in onze review kost ongeveer 22 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 436 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies