Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

24Onderzochte producten

90Bestede uren

10Beoordeelde onderzoeken

101Verzamelde opmerkingen

Een Polar hartslagmeter is een toestel dat je polsslag meet. Het kan om de pols of op de borst gedragen worden, en het zendt informatie naar een elektronische display unit (EDU). De EDU toont je actuele hartslag en ook andere gegevens zoals tijd in de zone, verbrande calorieën en trainingseffect.
Polar hartslagmeter: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste polar hartslagmeter: Onze selectie

Polar H9 hartslagmeter

Als je een betaalbare, betrouwbare hartslagmeter zoekt die aan al je eisen voldoet, is de Polar H9 een prima keuze. De Polar H9 is gemaakt op basis van tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, en wordt door zowel gewone gebruikers als wetenschappelijke onderzoekers over de hele wereld erkend als de gouden standaard in hartslagmeting. De Polar H9 kan worden aangesloten op sport- en smartwatches (Polar, Garmin, Fitbit), activity trackers, fietscomputers, fitnessapparatuur en andere Bluetooth en ANT+ apparaten. Van de sportschool tot indoor cycling en van joggen tot groepslessen, de Polar H9 houdt je hartslag bij en geeft nauwkeurig inzicht in je calorieverbranding. Je kunt ook genieten van eindeloze connectiviteit met populaire fitness apps zoals Polar Flow, Nike+ Run Club en meer.

Smartlab HRM A Hartslagsensor

Deze hartslagsensor is de perfecte manier om real-time gegevens te krijgen tijdens je training. De smartlab hrm a meet je borsthartslag in real time en met nauwkeurige ecg kwaliteit, en stuurt de gegevens via bluetooth / ant + (geen 5.3 khz) direct naar je gsm, sporthorloge, of moderne ergometer. Je kunt veel apps met deze sensor gebruiken, zoals runtastic pro en apple health. Deze hartslagsensor is compatibel met sporthorloges en fitnesshorloges zoals garmin forerunner / fenix, bryton, apple watch, polar, suunto, tomtom samsung en sigma / fietscomputers zoals garmin , vdo en sigma. De borstgordel heeft een ant + aansluiting voor iphone of android toestellen, waarmee je direct via de sport app verbinding kunt maken. Hij ondersteunt de standaard bluetooth en ant + protocollen zodat hij ook verbonden kan worden met Samsung’s Health app. De hartslagborstband werkt met populaire apps als runtastic pro, runkeeper myfitnessappandere . Hij is ook compatibel met veel hometrainers / ergometers alleen via Bluetooth of ANT+.

De perfecte hartslagmeter

Zoek je een nauwkeurige en professionele hartslagmeter? Zoek niet verder dan de fitcent hrm. Dit apparaat van topkwaliteit is perfect voor sporters in training die hun hartslag met precisie moeten kunnen volgen. De zachte, verstelbare borstband is gemaakt van een supercomfortabel stretch materiaal dat de hele dag meegaat, zonder dat het tijdens je trainingen schuurt of ongemak veroorzaakt. En hij is niet alleen compatibel met één fitness app – de fitcent hrm heeft bluetooth ondersteuning en kan verbinding maken met honderden apps van derden, zoals Polar Beat, Zwift, Elite HRV, Heart Graph, Wahoo Fitness, Endomondo, Adidas Run en Peloton. Bovendien heeft hij ook ant+ ondersteuning zodat je hem kunt gebruiken met een grote verscheidenheid aan andere fitness toestellen zoals Garmin sporthorloges en fietscomputers.

Polar Unite: Het perfecte toestel voor sport

De Polar Unite is het perfecte toestel voor binnen- en buitensporten. Met een batterijlevensduur tot 50 uur in de trainingsmodus is hij betrouwbaar en gemakkelijk in het gebruik. Het kleuren touchscreen scherm, de 1-knops bediening, de geavanceerde optische hartslagmeting, het calorieverbruik en de aangesloten GPS maken de Polar Unite gemakkelijk in het gebruik. Perfect voor fitness, groepsgymnastiek, teamsporten, zwemmen, hardlopen en fietsen.

Polar hartslagmeter: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Polar hartslagmeters zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Polar hartslagmeters, de borstband en het polshorloge. De borstband is nauwkeuriger dan het polshorloge, maar hij kan oncomfortabel zijn om te dragen tijdens het sporten omdat je hem direct op je huid moet plaatsen. Een hartslagmeter die een draadloze zender gebruikt zendt de informatie van je polsslag rechtstreeks naar een elektronisch apparaat zoals een computer of mobiele telefoon, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tijdens het sporten iets om je lichaam draagt.

Er zijn veel factoren die een goede Polar hartslagmeter bepalen. Het eerste wat je moet overwegen is het soort hartslagmeter dat je wilt. Heb je alleen iets eenvoudigs en basaals nodig of wil je een meer geavanceerd model? Zo ja, welke functies zijn dan belangrijk voor je behoeften? Hoeveel geld kun je er aan uitgeven? Deze vragen zullen je helpen je zoektocht te beperken en ervoor te zorgen dat als je er een kiest, het precies is wat het beste bij je past.

Wie moet een Polar hartslagmeter gebruiken?

Iedereen die zijn conditie en gezondheid wil verbeteren doet er goed aan een Polar hartslagmeter te gebruiken. Hij is vooral nuttig voor mensen die trainen voor een evenement, zoals een marathon of triatlon, maar hij kan ook gebruikt worden door iedereen die fit wil worden.

Op basis van welke criteria moet je een Polar hartslagmeter kopen?

Er zijn een heleboel dingen waarmee je rekening moet houden als je een Polar hartslagmeter koopt. De belangrijkste factor is je budget. Als je genoeg geld hebt, dan raden we je aan het beste model uit onze lijst te kopen.

Een ander belangrijk aspect is de materiaal- en montagekwaliteit van een Polar hartslagmeter. Een goed in elkaar gezet model zal je jarenlang van dienst zijn.

Het gewicht is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Sommige hartslagmeters zijn van zwaarder materiaal gemaakt, wat een verschil kan maken op je activiteit.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Polar hartslagmeter?

Voordelen

De Polar hartslagmeter is een geweldig hulpmiddel om je hartslag bij te houden. Het helpt je om tijdens het trainen het juiste intensiteitsniveau aan te houden, wat kan helpen om blessures te voorkomen en meer calorieën te verbranden. Je krijgt ook een nauwkeurige lezing van hoe hard je lichaam werkt, zodat je weet wanneer het tijd is om jezelf harder te pushen of helemaal een pauze in te lassen van de training.

Nadelen

Antwoord: De Polar hartslagmeter is niet zo nauwkeurig in het meten van je hartslag. Hij kan er tot 10 slagen per minuut naast zitten, wat een verschil kan maken als je op het juiste intensiteitsniveau probeert te trainen voor vetverlies of spiertoename. Ook meet hij niet je lichaamstemperatuur en kan dus geen indicatie geven van hoeveel warmte je tijdens de training hebt opgewekt (wat belangrijk is als je aan hoge intensiteit interval training doet).

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Polar
  • Otech
  • evergreemi

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Polar hartslagmeter in onze review kost ongeveer 9 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 96 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies