Laatst bijgewerkt: 24-02-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

85Bestede uren

11Beoordeelde onderzoeken

122Verzamelde opmerkingen

Een prostaatmassager is een seksspeeltje dat ontworpen is om de mannelijke G-spot, ook bekend als de P-spot, te stimuleren. De prostaatmassagers zijn speciaal voor mannen ontworpen en kunnen gebruikt worden tijdens masturbatie of met je partner tijdens het voorspel of de geslachtsgemeenschap.

Een prostaat stimulator is een seksspeeltje dat ontworpen is om de mannelijke G-spot, of P-Spot, te stimuleren. De prostaatmassager werkt door druk en vibratie op deze gevoelige plek uit te oefenen, wat tot intense orgasmes kan leiden bij mannen die alleen door anale stimulatie tot een orgasme kunnen komen.
Beste Prostaat massager: Onze selectie

Prostaat massager: Vaak gestelde vragen

Welke soorten prostaatmassagetoestellen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Antwoord: Er zijn veel verschillende soorten prostaatmassagers. Zo is er de vibrerende prostaatmasseerder, die een motor in zich heeft en bij het aanzetten gaat trillen. Het niet-vibrerende type heeft geen trilling, maar werkt toch om je prostaatklier te masseren, zodat je tijdens de seks met je partner een orgasme kunt krijgen of kunt klaarkomen. Een andere veel voorkomende soort prostaatmassager is er een die tegelijk als dildo en ook als massager gebruikt kan worden. Deze worden dual action speeltjes genoemd omdat ze twee dingen tegelijk doen; je inwendig stimuleren en tegelijk ook uitwendig genot geven.

Het eerste waar je op moet letten is het materiaal waarvan het gemaakt is. Een goede prostaatmassager moet gemaakt zijn van siliconen of roestvrij staal van medische kwaliteit, want deze materialen zijn lichaamsveilig en gemakkelijk schoon te maken. Je wilt ook iets dat enige flexibiliteit in het ontwerp heeft, zodat je het gemakkelijk op zijn plaats kunt manoeuvreren zonder jezelf (of je partner) te bezeren. Let er ten slotte op dat er geen scherpe randen of naden aan het speeltje zitten die tijdens het gebruik ongemak kunnen veroorzaken.

Wie zou een prostaatmassager moeten gebruiken?

Iedereen die het plezier en de gezondheidsvoordelen van prostaatmassage wil ervaren. Het is een geweldige manier voor mannen om te leren hoe hun lichaam werkt, vooral als ze nieuw of nerveus zijn voor anaal spel. Prostaatmasseerders kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht geslachtsidentiteit of seksuele geaardheid.

Op basis van welke criteria moet je een Prostaat Massager kopen?

Je moet een prostaatmassager kopen op basis van hoe je hem wilt gebruiken. Als je iets zoekt dat je tijdens de seks kunt gebruiken, dan zijn de vibrerende prostaatmassagers je beste keus. Ze bieden meer stimulatie en genot dan niet-vibrerende. Begin je echter net met anaal spel of houd je niet van trillingen in het algemeen, probeer dan in plaats daarvan een van de niet-vibrerende modellen (zoals de Aneros Helix Syn). Ga ook zeker na van welk materiaal het speeltje gemaakt is – siliconen speeltjes zijn gemakkelijker schoon te maken, maar harder plastic voelt misschien beter aan tegen je huid, afhankelijk van je individuele voorkeur.

Je moet letten op het materiaal en de bouwkwaliteit van een Prostaat Massager voordat je hem koopt. Zorg ervoor dat het speeltje veilig in gebruik is, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en comfortabel. De grootte of afmetingen van het product zijn ook belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het vergelijken van verschillende producten.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een prostaatmassageapparaat?

Voordelen

Prostaat massagers zijn ontworpen om de mannelijke G-spot te stimuleren, die zich in de prostaatklier bevindt. De stimulatie van dit gebied kan leiden tot een intenser orgasme en sterkere ejaculaties. Het helpt ook bij erectiestoornissen door de bloedstroom naar de penis te vergroten, waardoor mannen gemakkelijker een erectie kunnen krijgen en behouden tijdens seks of masturbatie. Veel mensen melden dat ze ook meervoudige orgasmes ervaren bij het gebruik van deze speeltjes.

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van een prostaatmassager is dat hij oncomfortabel kan zijn om in te brengen. Dit mag je er echter niet van weerhouden er een te proberen, want de voordelen zijn zo groot en ze zijn ontworpen met jouw comfort in het achterhoofd. Het is ook de moeite waard op te merken dat sommige mannen hun prostaat te gevoelig vinden voor directe stimulatie, wat betekent dat het gebruik van een prostaatmassager voor hen misschien helemaal niet werkt.

Heb je extra apparatuur nodig om een prostaatmassager te gebruiken?

Nee, je hebt geen extra uitrusting nodig om een prostaatmassager te gebruiken. Wil je echter je ervaring met deze speeltjes verbeteren, dan raden we je aan glijmiddelen en anaal douches te gebruiken. Deze producten helpen het inbrengen gemakkelijker en comfortabeler voor je te maken.

Welke alternatieven voor een Prostaat Massager bestaan er?

Antwoord: Er zijn veel alternatieven voor een prostaatmassager. Enkele van de meest populaire zijn anaalpluggen, dildo’s en vibrators. Deze producten hebben echter niet dezelfde eigenschappen als prostaatmassageproducten die ze zo geweldig maken voor mannen die lijden aan prostaatontsteking of BPH (Benign Prostatic Hyperplasia). Het belangrijkste verschil is dat ze geen directe stimulatie geven aan je P-spot zoals een prostaatmassager dat doet.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • NA
  • addsfit
  • Virilyt

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Prostaat massager in onze review kost ongeveer 4 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 200 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies