Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

32Onderzochte producten

59Bestede uren

26Beoordeelde onderzoeken

172Verzamelde opmerkingen

Remington krultangen zijn een lijn haarstylinghulpmiddelen waarmee je krullen, golven of flicks kunt maken. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je past. Deze krultangen hebben keramische vaten die helpen de warmte gelijkmatig te verdelen voor gladde resultaten, elke keer weer.
Remington krultang: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste remington krultang: Onze selectie

Prachtige golven met een Advanced Ceramic Curling Iron

Deze krultang is perfect voor wie mooie golven en lang aanhoudende krullen wil. De geavanceerde keramische coating is verrijkt met keratine en amandelolie, die je haar zacht en glanzend maakt. De grip tech coating op de krultang zorgt ervoor dat je haar er niet gemakkelijk af valt, terwijl de pro+ instelling van 185degc het vocht en de glans in je haar vasthoudt. Er zijn 5 temperatuurstanden van 150degc tot maximaal 210degc, zodat je de perfecte warmte voor je haartype kunt vinden. De digitale display en het 360degc draaibare snoer maken het gemakkelijk om deze krultang te gebruiken, zelfs als je een beginner bent.

15x effectiever dan andere krultangen

Als je een kegelvormige krultang zoekt die je zachte, losse krullen geeft die lang in model blijven, zoek dan niet verder dan de Pearl Ceramic Coated Curling Iron. Deze luxueuze krultang heeft echte parelmoer-elementen in de keramische coating, waardoor hij 15x effectiever is in het stylen van je haar dan andere krultangen op de markt. De keramische coating maakt het ook 8x makkelijker om door je haar te glijden en 5x duurzamer, zodat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over beschadiging. Bovendien zorgt de digitale variabele temperatuurinstelling met LCD display ervoor dat je altijd de perfecte krul krijgt, terwijl het 3 meter lange draaibare snoer je veel bewegingsvrijheid geeft tijdens het stylen. En als je klaar bent, schakel je eenvoudig de koele eindfunctie uit en houd je je mooie krullen vast tot ze klaar zijn om losgelaten te worden. Geleverd met hittebestendige handschoen en opberghoes voor gemakkelijk transport.

Geavanceerde Keramische Krultang

Deze krultang is perfect om gladde, gezonde krullen te maken. De geavanceerde keramische coating is verrijkt met keratine en amandelolie, waardoor hij zacht is voor je haar. Er zijn 8 temperatuurstanden om uit te kiezen, zodat je de perfecte voor je haartype kunt vinden. Het controlelampje laat je weten wanneer de krul is ingesteld, en het draaibare snoer maakt het apparaat gemakkelijk in gebruik.

Krultang van 25 mm: Het perfecte gereedschap voor natuurlijke, zachte krullen

Als je op zoek bent naar natuurlijke, zachte, losse krullen met nonchalant volume, dan is deze 25 mm krultang perfect voor jou. Met 10 temperatuurstanden van 130-220degc en een digitaal LCD scherm is het gemakkelijk de perfecte instelling voor je haartype te vinden. De titanium-keramische buis geeft een glad en glanzend resultaat, terwijl de antistatische tourmaline ionische gladde glijdende keramische coating je haar beschermt tegen beschadiging. Met de koele punt (cool end) kun je de krul gemakkelijker draaien en vasthouden, en het 1,8 meter lange draaibare snoer maakt het gemakkelijk in gebruik. Bovendien heeft het een korte opwarmtijd van 30 seconden en automatische uitschakeling na 60 minuten voor je veiligheid.

Remington krultang: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Remington krultangen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Remington krultangen. De eerste soort is die met een klem erop, en daarmee kun je je haar krullen zonder dat je de krultang met je hand op zijn plaats hoeft te houden. Dit maakt het gemakkelijker voor wie artritis heeft of andere problemen die het vasthouden moeilijk maken. Het betekent ook dat je meer krullen uit elke sectie kunt halen, want je hoeft het strijkijzer niet steeds te verplaatsen terwijl je wacht tot het na elke passage door je haar weer afgekoeld is.

Het tweede type heeft geen klem, dus als je grote springerige krullen wilt, zijn deze niet geschikt voor je, want ze geven helemaal niet veel volume in vergelijking met hun geklemde tegenhangers (hoewel sommige mensen ze verkiezen). Ze geven echter wel meer controle over hoe strak of los een krul zal uitvallen – iets wat met de meeste geklemde modellen niet mogelijk is door hun vaste maat tonnen en beperkte warmte-instellingen (zie hieronder). Je zult echter merken dat ze, zelfs als je ze niet alleen gebruikt maar in plaats daarvan in combinatie met een ander stijlapparaat zoals een ionische droger/straightener, over het geheel genomen toch goed genoeg werken, ondanks het ontbreken van bepaalde functies.

Er zijn veel factoren die een goede Remington krultang bepalen. Het eerste is de grootte van de loop en hoe lang het zal duren om je haar met dit specifieke apparaat te krullen. Je wilt iets dat klein genoeg is zodat je dicht bij de wortels kunt komen, maar ook weer niet te groot, want dan wordt het moeilijker voor je om mee te werken. Een andere factor is of er een instelbare temperatuurinstelling op het apparaat zit, waardoor je meer controle hebt over hoe warm of koud je krullen zullen uitpakken in termen van hun kleur en textuur. Kijk tenslotte naar het soort materiaal dat voor de vervaardiging van deze toestellen gebruikt werd – keramische vaten hebben de neiging de warmte beter vast te houden dan metalen vaten; ze trekken ook geen vocht uit de strengen zoals sommige andere materialen dat kunnen doen (wat minder beschadiging betekent).

Wie moet een Remington krultang gebruiken?

Iedereen die een beetje krul of golf aan zijn haar wil geven. Het is geweldig voor alle haarsoorten, maar vooral voor mensen met dik en stug haar dat krullen niet goed vasthoudt. De Remington Krultang is ook goed voor mensen die de uitstraling van beachy waves willen zonder echt de oceaan in te gaan.

Op basis van welke criteria moet je een Remington krultang kopen?

De beste Remington krultang werkt voor jou als hij gemakkelijk te gebruiken is, heel duurzaam is en hoge prestaties levert. Zorg ervoor dat je al deze eigenschappen voor een betaalbare prijs krijgt.

Zorg ervoor dat je een Remington Krultang vergelijkt met gelijksoortige kenmerken om er zeker van te zijn dat hij het beste aan je behoeften beantwoordt. Let ook op de grootte en het gewicht en op andere belangrijke factoren zoals materiaal en merknaam als je dit product koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Remington krultang?

Voordelen

Remington krultangen zijn een uitstekende keuze voor wie wat volume en veerkracht aan zijn haar wil geven. Ze werken ook goed op lang, dik haar dat met een traditionele krultang moeilijk te krullen is. De loop van de krultang warmt snel op, zodat je meteen aan de slag kunt zonder te hoeven wachten tot je gereedschap is opgewarmd.

Nadelen

Het grootste nadeel van een Remington krultang is dat je er de temperatuurinstellingen niet mee kunt veranderen. Dit betekent dat je deze krultang niet voor verschillende haartypes of -stijlen kunt gebruiken. Hij heeft ook geen automatische uitschakeling, dus als je vergeet hem uit te zetten na gebruik, kan je huis afbranden.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Remington
  • Remington
  • Remington

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Remington krultang in onze review kost ongeveer 21 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 68 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies