Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

Voor veel vrouwen zijn sleutelhangers als talismannen. En hoe kan het ook anders, als ze de kracht hebben om elke outfit in een originelere te veranderen. Kijk maar eens op de markt en je merkt de enorme verscheidenheid aan beschikbare modellen en stijlen. Hier vatten we ze samen en begeleiden je om een veilige keuze te maken.

Beste Sleutelhangers dames: Onze selectie

Hier zijn de details die je in staat stellen het ideale model te kiezen. Let goed op!

Alles over sleutelhangers voor vrouwen

Zoals we al zeiden, bestrijken sleutelhangers een breed gebied. Ze zijn er in alle kleuren, texturen en maten – je zult verbaasd zijn over hoeveel een of meer sleutelhangers aan je look kunnen toevoegen! En, hoewel het op het eerste gezicht een goedkoop accessoire lijkt, is een goed doordacht model een uitstekend geschenk dat een hit is bij vrouwen.

Welke soorten sleutelhangers voor vrouwen zijn er?

  • Sleutelhangers van textielvezels: Deze modellen hebben gevlochten of geweven elementen. De meest opvallende in een handtas zijn de sleutelhangers van het pom-pom type, of ze nu gemaakt zijn van garen of van synthetisch materiaal dat op dierenbont lijkt.
  • Metalen sleutelhangers: De ontwerpen die voor dit type sleutelhanger bestaan zijn onbeperkt. Dit accessoire komt veel voor bij souvenirs en kan vormen hebben met letters, cijfers en symbolen. Wat de afwerking betreft, ze kunnen zilver- of goudkleurig zijn, en ook geëmailleerd of gelakt.
  • Plastic sleutelhangers: Met dit materiaal kan een grote verscheidenheid aan driedimensionale ontwerpen verkregen worden, die erg amusant zijn. Ze hebben echter de neiging er kinderlijk uit te zien, dus zijn ze geschikt voor meisjes en universiteitsstudenten.
  • Leren sleutelhangers: Afhankelijk van het ontwerp kan een leren sleutelhanger heel formeel zijn, vooral als hij vergezeld gaat van metalen elementen. Favoriete modellen zijn gegraveerde leren sleutelhangers, leren sleutelhangers met franje of sleutelhangers met kwastjes.
  • Sleutelhangers met stenen en kralen: De stenen en kralen aan dit type sleutelhanger kunnen van elk materiaal gemaakt zijn. Ze zijn er in alle kleuren. In sommige zijn strassteentjes verwerkt, wat ze meer verfijnd maakt.
  • Functionele sleutelhangers: Als je een stuk zoekt dat verder gaat dan het uiterlijk, dan zul je dol zijn op de muntsleutelhangers. Een ander functioneel model is de ketting, die niet alleen je tassen siert, maar je er ook aan herinnert ze gesloten te houden.

Samenvatting

Het beste geheim om er op ons best uit te zien zit in de kleine details, en met “kleine details” bedoelen we sleutelhangers. Met deze eenvoudige accessoires kunnen we persoonlijkheid aan onze outfits toevoegen en tegelijk ons dagelijks leven verrijken.

(Uitgelichte afbeelding bron: Zoia Lukianova: 76697075/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies