Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

35Onderzochte producten

55Bestede uren

24Beoordeelde onderzoeken

203Verzamelde opmerkingen

Een slingeruurwerk is een uurwerk dat de oscillaties van een slingerende slinger gebruikt om zijn mechanisme te regelen. De eerste klokken met eenvoudige, echappementmechanismen werden in de 16e eeuw in Europa ontwikkeld en werden halverwege de eeuw populair. Slingers worden als tijdmechanismen gebruikt omdat ze met constante snelheid heen en weer slingeren (in tegenstelling tot balanswielen of kwartskristal oscillatoren), waardoor ze nauwkeuriger zijn dan oudere methoden zoals waterklokken of zandlopers. Ze komen ook voor in speeldozen, metronomen, opwindspeelgoed, polshorloges en antieke mechanische computers.
Slingerklok: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste slingerklok: Onze selectie

3D Perspectief Klok

Deze Perspectiefklok is precies wat je nodig hebt om je huis een vleugje elegantie te geven. Met zijn driedimensionale wijzerplaat en wijzer met perspectief kan het midden van het licht de kleur van de muur weerspiegelen, hij is perfect voor elke kamer. De hertenkop heeft de betekenis van geld trekken, terwijl de metalen wijzerplaat in Europese stijl met holle metalen hand zowel duurzaam als stijlvol is. De afmetingen van deze ronde wandklok zijn ongeveer 42,5 x 35 x 5,5 cm en hij is gemakkelijk schoon te maken met zijn hoge-resolutie sferische bio-glazen afdekplaat.

Voeg een vleugje klasse toe met deze wandklok

Deze wandklok is perfect voor iedereen die een vleugje klasse en verfijning aan zijn huis wil toevoegen. De hoogwaardige, verkoperde materialen die voor de constructie gebruikt zijn, zijn duurzaam en hebben een uitstekende textuur. De duidelijke wijzerplaat en sterke wijzers maken hem gemakkelijk af te lezen, terwijl het unieke ontwerp hem tot een stijlvolle aanwinst voor elke kamer maakt.

Mooie Herten Wandklok

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Deze complete wanddecoratiehanger is ideaal voor je woonkamer, nachtkastje in je slaapkamer, studeerkamer, hotel of huis. De metalen wijzer is stil en nauwkeurig, terwijl de schaalverdeling helder is en de kijktijd duidelijker. Dit unieke hertenontwerp is voortreffelijk en mooi; de hertenkop symboliseert voorspoed en gezondheid. Hij is gemaakt van hoogwaardig kopermateriaal dat zeer sterk is en niet vervaagt of vervormt; sterke textuur. Bovendien heeft hij een wijzerplaat met hoge definitie die helder is als je er naar kijkt, zonder luchtbellen of weerspiegelingen.

Mooie Herten Wandklok

Dit exquise hertenontwerp is niet alleen mooi, maar symboliseert ook voorspoed en gezondheid. De wijzerplaat met hoge definitie is duidelijk en gemakkelijk af te lezen, terwijl de metalen wijzer stil en nauwkeurig is. Deze complete wanddecoratiehanger is perfect voor elke kamer in je huis.

Slingerklok: Vaak gestelde vragen

Welke soorten slingeruurwerken zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten slingerklokken, maar de meest voorkomende is een grootvaderklok. Deze grote klokken hebben gewichten die aan kettingen hangen en heen en weer bewegen om de tijd bij te houden. Een andere soort slingeruurwerk heeft een elektromotor in plaats van gewichten om de beweging te regelen.

Het eerste waar je op moet letten is de kwaliteit van het uurwerk. Een goede klok zal een mechanisch uurwerk hebben dat getest en gecertificeerd is door een onafhankelijk bureau, zoals COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). Dit betekent dat het de tijd kan bijhouden binnen -4/+6 seconden per dag over een periode van een jaar. Hij moet ook gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en onderdelen, zodat hij vele jaren meegaat zonder dat hij gerepareerd of onderhouden hoeft te worden.

De tweede factor is het ontwerp – hoe goed past het in je huis? Past het bij andere meubels? Is er iets aan het uiterlijk waardoor je je ongemakkelijk zou kunnen voelen? Zo ja, dan is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Wie moet een slingeruurwerk gebruiken?

Slingerklokken zijn er voor iedereen. Ze kunnen in elk huis of kantoor gebruikt worden, en ze zijn een geweldig geschenk.

Op grond van welke criteria moet je een slingeruurwerk kopen?

Het belangrijkste criterium bij het kopen van een slingeruurwerk is de nauwkeurigheid. Je moet er een kopen die getest is en waarvan de nauwkeurigheid bewezen is, anders verspil je uiteindelijk gewoon je geld. Een andere factor waarmee je rekening moet houden is het slingertype van de klok; is ze niet van hoogwaardig materiaal gemaakt, dan is de kans groot dat ze niet lang genoeg meegaat om je er plezier van te laten hebben.

Het eerste waar je op moet letten is de slinger. Als hij van plastic is, dan kan dat een teken zijn dat hij niet lang meegaat. Je moet ook kijken of er losse onderdelen zijn en of ze er niet gemakkelijk afvallen, en ook hoe gemakkelijk of moeilijk het zou zijn ze te vervangen als er iets gebeurt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een slingeruurwerk?

Voordelen

Slingerklokken zijn de nauwkeurigste tijdmeters die ooit gemaakt zijn. Ze maken gebruik van een slinger, die heen en weer zwaait in een precieze beweging die niet beïnvloed wordt door veranderingen in temperatuur of vochtigheid. Het echappement van de klok regelt de zwaai van de slinger om hem in een gelijkmatig tempo te laten lopen zonder tijd te verliezen of te winnen. Dit maakt ze zeer betrouwbaar voor het bijhouden van lange perioden, zoals die nodig zijn voor astronomische waarnemingen en getijdenvoorspellingen.

Nadelen

Slingerklokken zijn niet zo nauwkeurig als andere soorten klokken. De slinger slingert in een cirkelbeweging en wordt beïnvloed door de zwaartekracht, dus de tijd die hij nodig heeft om van de ene kant naar de andere te slingeren varieert enigszins, afhankelijk van hoe hoog of laag je je slingerkolf hebt geplaatst. Deze variatie kan oplopen tot enkele minuten per dag.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • DFGH
  • LIUCHANG
  • Melitt

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Slingerklok in onze review kost ongeveer 14 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 436 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies