Laatst bijgewerkt: 24-02-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

77Bestede uren

32Beoordeelde onderzoeken

158Verzamelde opmerkingen

Een Black Softshell Jacket is een jack dat van softshell materiaal gemaakt is. Het heeft de eigenschappen van zowel harde als zachte shells, waardoor het zeer geschikt is als laagjesjas bij koud weer of om op zichzelf te dragen als het niet te winderig is buiten. De DWR coating helpt water van je huid te houden zodat je droog blijft, zelfs als je in de regen terechtkomt.

Het zwarte Softshell Jacket is gemaakt van een speciale stof die eruitziet en aanvoelt als katoen, maar in werkelijkheid polyester is. Dit materiaal laat de lucht er gemakkelijk doorheen stromen zodat je koel blijft bij warm weer. Het voert ook vocht van je lichaam af, zodat je niet zweterig of klam wordt als de temperaturen stijgen.
Beste Softshell jas dames zwart: Onze selectie

Softshell jas dames zwart: Vaak gestelde vragen

Welke soorten zwarte Softshell jassen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Zwarte Softshell Jassen, de ene is de klassieke en de andere de versie met capuchon. De Classic heeft geen capuchon, terwijl de Hooded versie een vastzittend softshell jack heeft, dat je eraf kunt ritsen als je het niet wilt gebruiken. Beide versies hebben een rits over de hele lengte voor gemakkelijk aan/uit doen, en ook zijzakken die helemaal dichtritsen zodat er niets uitvalt als ze opengeritst zijn.

Een goed Zwart Softshell Jas zal gemaakt zijn van ademend materiaal dat ook waterafstotend is. Het moet een nauwsluitende pasvorm hebben, maar niet te strak zodat het de bewegingsvrijheid niet beperkt. Het jack moet ook zakken hebben om spullen in op te bergen en verstelbare manchetten om de koude lucht buiten te houden als je bij kouder weer handschoenen of wanten draagt.

Wie moet een Zwart Softshell Jas gebruiken?

Iedereen die een lichtgewicht, ademend softshell jack wil dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Het is de perfecte keuze voor actieve mensen in warme klimaten of voor wie zich in laagjes wil kleden zonder een omvangrijk gevoel te krijgen. Het Zwarte Softshell Jacket is ideaal als buitenlaag op koele dagen en kan op zichzelf gedragen worden als het warmer wordt.

Op basis van welke criteria moet je een Zwart Softshell Jas kopen?

De beste manier om uit te vinden welk Zwart Softshell Jasje goed voor je is, is het doornemen van “What To Look For” en het lezen van de klantenbeoordelingen van elk product van Amazon.

Het eerste waar je op moet letten is het materiaal. Je kunt het beste een jas van 100% polyester kiezen, want dat is duurzamer en minder vatbaar voor pilling dan andere stoffen. Je wilt er ook zeker van zijn dat de stof met DWR (Durable Water Repellent) behandeld is, zodat water aan het oppervlak parelt in plaats van er meteen in te sijpelen. Kijk tenslotte of er ritsen of knopen zijn – die kunnen aan takken blijven haken als je door struiken of bomen klimt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Zwart Softshell Jas?

Voordelen

Het zwarte Softshell jack is een uitstekende keuze voor wie wat warmte en comfort wil zonder extra massa. Het is ook perfect voor wie het uiterlijk van leer wil maar niet houdt van het gevoel of het prijskaartje dat eraan hangt.

Nadelen

Antwoord: Er zijn geen nadelen aan een Black Softshell Jacket.

Heb je extra uitrusting nodig om een Black Softshell Jacket te gebruiken?

Nee. Het Zwarte Softshell Jacket is ontworpen om samen met je bestaande uitrusting en kleding te gebruiken, dus je hebt geen extra uitrusting of accessoires nodig.

Wat kun je nog meer gebruiken in plaats van een Zwart Softshell Jasje?

Je kunt een Zwart Softshell Jasje gebruiken als alternatief voor de volgende artikelen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • HTYA
  • Black Crevice
  • Columbia

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Softshell jas dames zwart in onze review kost ongeveer 26 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 167 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies