Laatst bijgewerkt: 02-10-2021

Panty’s, ook wel lange sokken genoemd, zijn een accessoire dat een heel interessante draai aan je uiterlijk kan geven. Ze sluiten aan op je benen en dijen, geven ze contouren en zorgen voor een heel visueel aantrekkelijke stijl. Wil je meer weten over dit accessoire dat de laatste tijd erg in trek is? We zijn ervan overtuigd dat je er ook een zult willen zodra je ermee klaar bent, dus blijf op de hoogte!

Beste Sokken dames: Onze selectie

Alles over damespanty’s

Midden in de winter dragen we panty’s, maillots en dikke sokken om de kou te overleven, en in de zomer doen we het helemaal zonder om onze benen te laten zien, maar hoe zit het tussen de seizoenen in? Lange sokken kunnen de oplossing zijn! Bekijk de panty’s die we voorstellen en kies de panty’s die bij je stijl passen, daarmee zie je er prachtig uit in lente en herfst!

Welke soorten damespanty’s zijn er?

  • Gewoon: Ze zijn het eenvoudigst en meest basaal van allemaal, maar ook het meest combineerbaar. Ze zijn gebreid in een elastisch en meestal fijn breisel.
  • Geribd : Deze panty is gebreid met een geribbeld patroon.
  • Effenkleur: De meest voorkomende zijn zwart of donkergrijs, maar er is een ruime keuze aan kleuren.
  • Gedrukt: Ze stellen meestal geometrische patronen voor, zoals ruiten of vierkanten. Ze worden geassocieerd met golf, want ze zijn geïnspireerd op de sokken die bij het golfen gebruikt worden.
  • Met jarretelgordel: Voor wie zijn look een sexy tintje wil geven, faalt dit accessoire nooit: insinueren zonder te laten zien is een van de pijlers van de mode die je met dit accessoire tot je maxime moet maken!

Hoe draag je damespanty’s?

Panty’s passen perfect bij rokken en jurken. Zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden, zijn ze ideaal voor de tussenseizoenen, als je het te warm hebt voor een panty en het nog te koud hebt om het zonder te doen. Dan komen panty’s in het spel die je precies het juiste vleugje warmte geven, niet meer en niet minder. Behalve dat panty’s je beschermen tegen de kou, voegen ze sensualiteit toe aan je outfit door wat huid te onthullen tussen de panty en de rok of jurk.

Je kunt ze dragen zoals je wilt, maar bij Stylespring raden we je aan ze te combineren met je preppy looks, want in deze stijl komen ze het best tot hun recht

Samenvatting

We hopen dat we al je vragen over deze prachtige sokken beantwoord hebben en dat je aangemoedigd wordt ze te dragen, het mooiste is dat ze alle lichaamstypes flatteren! En je kunt ze met veel verschillende schoenen dragen, met of zonder hakken. Veel plezier met winkelen!

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies