Laatst bijgewerkt: 09-10-2021

Onze selectiecriteria

7Onderzochte producten

MTB Spatborden zijn onmisbaar bij het mountainbiken (MTB). Het is niet onegewoon dat je naar huis terugkeert met een flinke hoeveelheid modder op je kleding, en ook op de fiets die je gereden hebt. Niet alleen hoort dit bij de ervaring, maar we moeten ook oppassen voor onze lichamelijke integriteit bij lichte of ernstige verwondingen.

¿Cuál es el problema de oplossing voor dit? Una vez que el MTB se enfocó en el pasado, en el pasado, van het ontwerp tot het material waarvan het gemaakt is.Geniet van je MTB met de juiste accessoires.En dit artikel willen nosotros je helpen je twijfels op te helderen, zodat je de juiste keuze kunt maken.
Belangrijk om te weten

  • MTB Spatborden hebben 2 belangrijke functies, de eerste is the persoon te beschermen tegen lichte of ernstige verwondingen veroorzaakt door de inslag van een op de grond geplaatst voorwerp. De tweede es om onze kleren en fiets te beschermen tegen vlekken en spetten die zo moeilijk te verwijderen zijn.
  • La bicicleta de montaña está todavía muerta y es un descanso, uniek. Las voces se encontraron con pura adrenalina en situaciones waarin dapperheid en techniek op de voorgrond treden, daarom zoeken we er een die geschikt is voor dit soort avonturen.
  • Als consumenten moeten we, voor we kopen, ons informaren, weten en vergelijken.Er zijn evenveel soorten Spatborden als er fietsen en disciplines zijn, en daarom zullen we nu de variëteiten en aankoopcriteria bekijken, om je de beste aanbevelingen voor je aankoop te geven.

Beste Spatborden MTB: Onze selectie

Koopgids: Wat je moet weten over je MTB Spatbord (traducción al español)

Als consument zijn we niet altijd duidelijk over welk specifiek product we moeten kopen in meestal proberen we ons daarover te inforren om de juiste beslissing te kunnen nemen. En dit gedeelte ruimen enkele veelgestelde vragen sobre MTB Spatborden op.

Una combinación de espacios de MTB es eficaz en situaciones de desze. (Bron: Razvan Chisu: 5IEPm4hjnB4 / unsplash)

Wat is een MTB wedstrijd?

Een MTB ruimte is een set van accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn, een set van zelfs en andere artefacten op het terrein waar je over rijdt. Vaak staan we niet stil bij het belang van dit product.

En veel gevallen vermijden we niet alleen vlekken op onze kleren, maar kunnen we er ook mee rijden met een beter zicht op de weg voor ons.Zo kunnen bepaalde gevaarlijke maniobras voorkomen die tot lichte of, op sommige plaatsen van het lichaam, ernstige lichamelijke verwondingen kunnen leiden. Daarom kan het nooit kwaad een beetje voorzichtig te zijn en ongunstige situaties te vermijden.

Welke soorten MTB Spatborden zijn er?

Voor elke disciplina en rijstijl zijn er onderdelen van onze fiets die het meest geschikt zijn en optimale en betrouwbare prestaties leveren. Achterspatborden zijn meestal gemakkelijker aan te brengen dan voorspatborden, omdat ze maar één verstelpunt hebben, het zadel.

Het is altijd goed de tijd te nemen om te controleren of all in orde is.

Het is aan te bevelen het voorwiel te verwijderen, zodat je meer ruimte hebt om het goed te monteren. We leggen here uit hoe je het MTB voorspatbord monteert.

We hebben het Spatbord nodig, 4 kabelbinders en een schaar om de overgebleven kabelbinders af te knippen

  1. In de buitenste en bovenste gaten moeten de flenzen con voorkant van de vleugel naar boven geplaatst worden.
  2. Als de eerste stap gedaan hebben, gaan we verder conoció a het monteren van het Spatbord. Het Spatbord moet meet het langste deel naar achteren gemonteerd worden en de bovenste flenzen moeten aan de vorkbrug van de fiets vastgemaakt worden, maar niet helemaal vasto.
  3. Dan spannen we de buitenste flenzen rond de hele stang van de fiets.
  4. Centreer het Spatbord zo goed mogelijk en draai de klemmen vast om te voorkomen dat het voorwiel verschuift.
  5. Na de flenzen zo strak mogelijk te hebben vastgezet, knippen we de overgebleven flenzen zo recht mogelijk af.
  6. Als laatste stap controleren we of het Spatbord niet beweegt en of het wiel draait zonder tegen het Spatbord te wrijven.

Hoe pas je een MTB Spatbord aan?

Elke dag willen we ons meer en meer vereenzelvigen met onze bezittingen, ons uniek en anders voelen dan de rest.Fabrieksontwerpen en kleuren kunnen eenvoudig de zelfs saai zijn.

Op de markt vinden sommige MTB Spatborden in gecombineerde kleuren of verschillende formaten.Als we echt een manier willen om ons product te personaliseren, zijn stickers de sleutel; er zijn er duizenden en ze lijken zeker op hoe we ons MTB Spatbord willen hebben, waardoor het een eigen unieke stijl krijgt.

Moeten niet vergeten dat, hoewel ze er aanvankelijk geweldig uitzien, ze helaas door gebruik en het terrein waarop we rijden gaan slijten.

MTB Spatborden hebben 2 hoofdfuncties, de eerste is the persoon te beschermen tegen lichte of ernstige verwondingen door de inslag van een op de grond geplaatst voorwerp. (Bron: soreng: US06QF_sxu8 / Unsplash)

Wat zijn de voor- en nadelen van MTB Spatborden?

Als je nog steeds niet vindt dat een MTB Spatbord de moeite waard en noodzakelijk is voor je fiets, dan is hier een lijst van voor- en nadelen om over na te denken!

Voordelen

Bescherming van romp, benen, gezicht;Goed zicht op de weg; Voorkomt vlekken op kleding en fiets; Beschermt fietsonderdelen. [/ Check_list] [/ procon]

Nadelen

Meer extra gewicht op de fiets. [/ cross_list] [/ procon]

[/ kb_faq]

Aankoopcriteria

De tijd es gekomen om het product te kiezen, dus hier is een lijst van belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden om je keuze van MTB Spatborden gemakkelijker te maken.

Materiaal

Estos son los criterios de van de belangrijkste y heeft veel te maken met wat we van het product verwachten. Sterkte, duurzaamheid en soepelheid hangen af ​​van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Meestal zijn ze gemaakt van plastic of metaal, en dienen ze ter bescherming en veiligheid. We vinden echter ook lichtere en meer resistente materiallen zoals koolstofvezel.

Maat

Vinden MTB Spatborden in verschillende maten en vormen, van recht, gebogen, lang of kort, die uiteindelijk de belangrijkste functie vervullen om het lichaam en de kleding te beschermen. Daartoe moeten we ons assimileren aan het terreinoppervlak en de weersomstandigheden waarmee op onze MTB fiets te maken zullen krijgen en ons behoeden voor wat we trachten te vermijden.

Positie

De plaatsing van de MTB Spatborden kan verschillend zijn, ze kunnen op het achterwiel, voor of zelfs op de vork of het zadel zitten.Deze verschillende plaatsen bestrijken verschillende specifieke lichaamsdelen.Het achterspatbord voorkomt escupió de vlekken op rug en kuiten, terwijl het voorspatbord contact se reunió con gezicht de torso voorkomt.

Vermijd deze situaciones se encontró con una competencia de MTB.(Bron: Vajas: o3_3a_EyNnY / unsplash)

Wielmaat

MTB wielen zijn groot es en la raza sommige gevallen vaak vrij, con un aspecto diferente al de gehouden worden. Het is aan te bevelen de maten van je wiel te vergelijken met die van je spathbord om er zeker van te zijn dat het spetbord raza genoeg is om het hele wiel effectief te bedekken. Zorg er ook voor dat je MTB Spatbord compatibel is found het wiel and goed past.

Diseño

We hebben een grote verscheidenheid aan aangepaste ontwerpen die went bij je stijl en voorkeuren, van kleur tot stickers die je een extra vleugje exclusiviteit kunnen geven op je MTB Spatbord. Blootstelling de puerta de Maar es het niet ongewoon dat het ontwerp y de details waar we zoveel zorg aan besteden beschadigd of aangetast worden.

Kwaliteit

El producto de kwaliteit van het es altijd van het grootste belang, en dat es de som van alle en los criterios de dit deel genoemde.Dankzij ons harde onderzoek, tijd en belangstelling, brengen we je MTB Spatborden met vertrouwen in hun vermogen om hun primaire functies te vervullen.

[/ kb_criteria]

Samenvatting

Het is algemeen bekend dat MTB Spatborden ons veel veiligheid bieden and meer vertrouwen in ons rijden. Het populaire gebruik ervan bewijst dat ze een kosteneffectief accessoire zijn, een gevolg van de vele voordelen die de toepassing ervan biedt. Door er een aan te schaffen kun je situaties die de mountainbike-ervaring niet ten goede komen in belangrijke mate vermijden .

En deze publicatie stellen tenemos de meest populaire modellen vast, en hoe ze hun functie vervullen, en onderscheiden we de verschillende ontwerpen en vormen van aanpassing. Onze aanbeveling es una combinación de MTB que incluye una combinación de productos genéricos y un producto fabricado en otro lugar con zekerheid y zonder ongemak werkt.

Als je deze blog leuk vond of vragen hebt, laat dan gerust een reactie achter.

(Uitgelichte afbeelding bron: Sandstrom: lcvT6uWne2Q / Unsplash)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies