Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

25Onderzochte producten

87Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

152Verzamelde opmerkingen

Een vloerlamp woonkamer is een verlichtingsarmatuur die op de vloer staat en verlichting geeft. Ze kan in elke ruimte van je huis gebruikt worden, maar komt het meest voor in woon- of slaapkamers.
Staande lamp woonkamer: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste staande lamp woonkamer: Onze selectie

2-in-1 Vloerlamp met planken: Een veelzijdige en stijlvolle aanwinst voor elke kamer

Op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle vloerlamp? Zoek niet verder dan de 2-in-1 Vloerlamp met Planken van Alampia. Deze gecombineerde hoge vloerlamp verlicht niet alleen je kamer, maar biedt ook een opberg- of uitstalruimte voor vazen, boeken of andere voorwerpen. De afmetingen van deze vloerlamp met houten rek zijn 160 cm x 26 cm x 26 cm (h x b x l); de lampenkap is 36,8 cm x 21,6 cm x 21,6 cm (h x b x l). Hij is geschikt voor een wandschakelaar en smartplug, en heeft 1x E27 lamphouder met aan/uit schakelaar (lamp niet bij de levering inbegrepen). Met zijn eenvoudige maar elegante vormgeving staat deze mooie vloerlamp van Fabric Art mooi in elke kamer van het huis – of het nu om een moderne of traditionele inrichting gaat. Dankzij de meervoudige gebruiksmogelijkheden kun je de planken gebruiken om je favoriete verzamelobjecten, bloemenvazen of reisartikelen op uit te stallen; of je kunt ze gebruiken als boekenkast of opbergmeubel. Dus waarom nog wachten? Bestel je 2-in-1 Vloerlamp met Planken vandaag nog.

3/boom vloerlamp

Deze vloerlamp in retro-stijl heeft 3 omnidirectionele lampen, die 350 graden versteld kunnen worden om licht in alle hoeken van je kamer te brengen. Elke draaikop draait afzonderlijk, zodat je de 3/boom vloerlamp naast je bank kunt zetten, de metalen koppen op elke stoel in de afdeling kunt richten en veel mensen tegelijk kunt voorlezen. De lampenkap kan apart versteld worden: zo kun je in je huis verschillende verlichtingssferen creëren naargelang je stemming of behoefte.De vloerlamp is gemaakt van hoogwaardig metaal met een zware voet, matzwarte retro-look, 3 draaibare en roterende lampenkappen met gouden binnenkleur zorgen voor een hoogwaardig totaalproduct, wordt geleverd met een praktische pedaalschakelaar om gemakkelijk aan en uit te schakelen.

2-in-1 Moderne LED Vloerlamp: Het perfecte licht voor elke gelegenheid

Maak kennis met de 2-in-1 moderne led vloerlamp. Deze veelzijdige en stijlvolle vloerlamp bestaat uit twee halfronde bogen die 350 graden in verticale richting gedraaid kunnen worden, zodat je voor elke situatie het perfecte verlichtingsbereik kunt bepalen. De 7w leeslamp kan ook vrij draaien om aan je leesbehoeften te voldoen. Deze mooie staande lamp is perfect om een vleugje klasse en verfijning toe te voegen aan de inrichting van je woon-, kantoor- of slaapkamer. Met zijn regelbare kleurtemperatuur en helderheid is deze dimbare vloerlamp er zeker van de perfecte sfeer te scheppen voor elke gelegenheid. En met zijn geheugenfunctie onthoudt hij je lichtinstellingen, zodat je ze niet telkens hoeft bij te stellen. Het beste van alles is dat deze energiebesparende uplight zeer efficiënte LED lampen gebruikt die gelijkwaardig zijn aan een gloeilamp van 100W, maar slechts 20% van de energie verbruiken, zodat hij een milieuvriendelijke keuze is voor je huis of kantoor. Dus waarom wachten? Bestel je 2-in-1 moderne led vloerlamp vandaag nog.

Staande lamp woonkamer: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Vloerlamp Woonkamer zijn er en wat bepaalt een goed product?

Vloerlampen Woonkamer zijn vooral gemaakt van hout, metaal en kunststof. Hout is een populair materiaal voor vloerlampen omdat het gemakkelijk te bewerken is en in elke gewenste kleur gebeitst of geverfd kan worden. Metaal is een andere veel voorkomende soort lampenvoet die zowel duurzaamheid als een industriële uitstraling biedt. Kunststof lampvoeten worden vaak gebruikt op goedkope modellen maar ze zijn niet erg stevig, dus we raden ze niet aan, tenzij je geen andere keus hebt.

De beste Vloerlamp Woonkamer is de lamp die voor jou werkt. Jij kent je behoeften en voorkeuren beter dan wie dan ook. Dus vertel ons, wat zijn je specifieke behoeften en wensen? Wat zoek je precies in een vloerlamp woonkamerset? Vertel ons er alles over.

Wie moet een Vloerlamp Woonkamer gebruiken?

Een vloerlamp woonkamer is een geweldige aanwinst voor elk huis. Ze kan gebruikt worden in de slaapkamer, de keuken of zelfs als accentstuk voor je woonruimte. De veelzijdigheid van deze soort verlichting maakt ze ideaal voor iedereen die wat extra licht in zijn ruimte wil brengen zonder zelf al te veel plaats in te nemen.

Op basis van welke criteria moet je een Vloerlamp Woonkamer kopen?

De keuze van een Vloerlamp Woonkamer moet van de gebruiker afhangen, want er zijn heel wat keuzemogelijkheden op de markt. Het is belangrijk dat je je behoeften evalueert voor je een aankoop doet.

Veel mensen letten bij het kopen van Vloerlamp Woonkamer op de garantie. Het meest gebruikelijk is een jaar garantie van de fabrikant. Het laat zien dat een bedrijf in zijn product gelooft en je een bescherming biedt tegen gebreken of schade door normaal gebruik van het product. Vervolgens zouden we hier kijken naar beoordelingen van klanten over aspecten van verzending & levering en over kwaliteitscontrole.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Vloerlamp Woonkamer?

Voordelen

Vloerlampen zijn een geweldige manier om licht en stijl aan je huis toe te voegen. Ze kunnen in elke kamer van het huis gebruikt worden, maar ze doen het vooral goed in woon- of slaapkamers omdat ze gerichte verlichting geven die gemakkelijk is voor de ogen. Omdat vloerlampen verstelbare koppen hebben, kun je hun licht precies richten waar het het meest nodig is, zonder dat je meubels of armaturen moet verplaatsen zoals bij tafellampen het geval is.

Nadelen

Er zijn geen nadelen verbonden aan een Vloerlamp Woonkamer.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • REDM
  • tomons
  • home sweet home collection

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Staande lamp woonkamer in onze review kost ongeveer 32 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 2975 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies