Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

19Onderzochte producten

67Bestede uren

15Beoordeelde onderzoeken

171Verzamelde opmerkingen

Een thermostaat vloerverwarming is een vorm van centrale verwarming die buizen gebruikt om warm water of andere vloeistoffen door de vloer te laten circuleren. De temperatuur kan geregeld worden met een elektronisch apparaat, een thermostaat, dat regelt hoeveel warmte er naar elke kamer in je huis stroomt. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het aan- en uitzetten van afzonderlijke radiatoren; in plaats daarvan hoef je maar één regelaar voor het hele huis in te stellen.
Thermostaat vloerverwarming: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste thermostaat vloerverwarming: Onze selectie

Slimme Thermostaat Wifi: Stembediening en Wifi-app bediening

Deze slimme thermostaat wifi ondersteunt stembediening en wifi app bediening. Hij kan werken met echo alexa, google home, tmall genie, ifttt en tuya. Je kunt de thermostaat met je stem bedienen. Je kunt ook de smart life app downloaden en wifi verbinden om je thermostaat altijd en overal met je smartphone te bedienen.

BEOK CONTROLS Thermostaat vloerverwarming

Zoek je een thermostaat die gemakkelijk te bedienen is en online bediend kan worden? Zoek niet verder dan deze thermostaat voor vloerverwarming. Deze thermostaat is geschikt voor elektrische vloerverwarming, elektrische wandverwarming, elektrische verwarmingsfolie, en elektrische verwarmingskabel. Je kunt deze thermostaat online bedienen via de app “Tuya” en je smartphone. Met de app kun je de kamertemperatuur van tevoren veranderen en de functies van je levensstijl verbeteren. Dethermostaat heeft een programmeerbare 5+1+1 zeven perioden die geprogrammeerd kunnen worden door een maximaal comfort en een energiebesparende strategie. Zo kun je de verwarming van je huis afstemmen op je levensstijl, zodat het behaaglijk warm is als je thuis bent en energie bespaart als je op pad bent. Bovendien is deze thermostaat compatibel met Google Home en Amazon Alexa voor stembediening van integratie en verwarming van het slimme huis. Voer gewoon een spraakcommando in om de thermostaat aan/uit te zetten of zelfs op een bepaalde temperatuur in te stellen als dat nodig is. Andere kenmerken zijn: verdeling 0,5 degc; instelbaar bereik tussen 5-35 degc; LCD display met aanraaktoets; handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; uitschakelgeheugenfunctie; vorstbeveiligingsfunctie; bescherming tegen hoge temperaturen

Tadodeg Slimme Thermostaat: De perfecte aanvulling op je tadodeg starterkit

De tadodeg slimme thermostaat is de perfecte aanvulling op je tadodeg starterkit. Met deze extra thermostaat kun je meerdere kamers of zones afzonderlijk regelen vanaf één app. Het maximale comfort en de energiebesparing werken alleen met de tadodeg starter kit (v2, v3, v3+), apart verkrijgbaar. Deze slimme thermostaat is ook compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen, inclusief hydronische vloerverwarming. Als je een conventionele bedrade kamerthermostaat hebt om de boiler te regelen, heb je de bedrade slimme thermostaat nodig. De doos bevat: 1x slimme thermostaat, 3x aaa batterijen, plakstrips, bevestigingsmateriaal.

Thermostaat vloerverwarming: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Thermostaat Vloerverwarming zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten vloerverwarming met thermostaat, het ene is een bedraad systeem en het andere is draadloos. Het bedrade systeem gebruikt kabels om de thermostaten met elke zone in je huis te verbinden, terwijl de draadloze systemen radiofrequentiesignalen gebruiken voor de communicatie tussen zones. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen, maar we raden je aan zo mogelijk voor een bedraad systeem te gaan, omdat het betrouwbaarder zal zijn dan zijn tegenhanger.

Een goede Thermostaat Vloerverwarming is er een die je al zijn functies en voordelen kan leveren. De beste zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, duurzaam en betrouwbaar. Zorg ervoor dat er garantie op zit, zodat als er iets gebeurt je het gratis kunt vervangen of je geld terugkrijgt. We raden je ten zeerste aan om beoordelingen van klanten op websites als Amazon door te nemen voor je een willekeurig product online koopt. Het is belangrijk dat je weet wat andere mensen vinden van hun ervaring met het gebruik ervan, en ook hoe tevreden ze waren over hun aankoopbeslissing.

Wie moet een Thermostaat Vloerverwarming gebruiken?

Vloerverwarming is geschikt voor elke kamer in huis, maar ze is vooral goed als je een grote open ruimte hebt of een ruimte met veel verschillende vloerniveaus. Je kunt er zowel badkamers en keukens mee verwarmen als woonkamers en slaapkamers. Als je je huis de hele winter warm wilt houden zonder de thermostaat van je ketel hoger te moeten zetten, dan is vloerverwarming misschien net wat je nodig hebt.

Op basis van welke criteria moet je een Thermostaat Vloerverwarming kopen?

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden als je een Thermostaat Vloerverwarming koopt. Maar de belangrijkste factor is je budget. Stel een maximum prijsklasse vast en hou je daaraan.

Het gewicht is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Het mag niet te licht of te zwaar zijn voor de Thermostaat Vloerverwarming die je kiest. Controleer altijd de specificaties van verschillende fabrikanten voordat je online een product koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Thermostaat Vloerverwarming?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een vloerverwarming met thermostaat is dat het de kamer verwarmt zoals en wanneer dat nodig is. Dit betekent dat je tot 30% op je verwarmingskosten kunt besparen, wat dit systeem zeer kosteneffectief maakt. Het helpt ook om in het hele huis een gelijkmatige temperatuur te handhaven, zodat er nergens in de woning koude plekken of tocht zijn. Een ander voordeel is dat ze minder energie verbruiken dan andere systemen omdat ze alleen verwarmen waar je het nodig hebt en niet door het hele huis zoals radiatoren doen – waardoor ze ook milieuvriendelijker zijn.

Nadelen

Het grootste nadeel van een vloerverwarmingssysteem zijn de initiële kosten. Het kan duur zijn om het te installeren, vooral als je het niet zelf doet en een vakman het voor je laat doen. Maar als het eenmaal geïnstalleerd is, zijn er geen onderhoudskosten of energierekeningen meer, zolang je vloerbedekking niet vervangen hoeft te worden.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • DUAO
  • SAKASO
  • MYFT

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Thermostaat vloerverwarming in onze review kost ongeveer 10 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 759 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies