Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

Elke vrouw heeft minstens één beautycase nodig in haar leven, of het nu is om make-up in op te bergen of wat toiletspullen. Afhankelijk van waar je hem voor nodig hebt, is er vast wel een model dat aan je behoeften voldoet. Daarom willen we je vertellen welke mogelijkheden je hebt. We hopen dat je deze informatie nuttig vindt.

Beste Toilettas voor vrouwen: Onze selectie

Alles over toilettas voor vrouwen

Toilettassen zijn hulpmiddelen waarop we kunnen rekenen om sommige breekbare bezittingen georganiseerd en beschermd te houden. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, maar de meeste vallen op doordat ze gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te dragen zijn.

Welke soorten toilettas voor vrouwen zijn er op de markt?

 • Toilettas: Dit is een van de meest gebruikte zaken. Ze zijn zuinig, klein en licht. Je vindt ze in verschillende maten. Daarom zijn ze praktisch om in onze handtassen en rugzakken te dragen.
 • Reistas voor toiletspullen: De ontwerpen van dit soort toilettas zijn wat stijver en nemen meer ruimte in dan de vorige optie. Ze hebben ook de neiging opgevuld te zijn. Hun functie is de opgeslagen voorwerpen te beschermen tegen mogelijke schokken tijdens het vervoer.
 • Stijve toilettas: Stijve modellen zijn zwaarder en zwaarder in andere koffers, maar zijn handig om breekbare voorwerpen in op te bergen. Als je een professionele styliste bent, is dit de ideale optie om je voorwerpen te beschermen.

5 voordelen van het kopen van een toilettas voor vrouwen

 1. Hiermee kun je je make-up of toiletspullen netjes opbergen.
 2. Als een van de producten die je bewaart morst, voorkomt een toilettas dat het vlekken maakt op de andere spullen in je koffer.
 3. Dit soort etuis verlengt de levensduur van je breekbare producten door ze te beschermen tegen stoten en stoten.
 4. Er zijn toilettas modellen in allerlei maten, afhankelijk van de grootte van je tas.
 5. Sommige ontwerpen bevatten beveiligingssystemen met drukknopen om te voorkomen dat kinderen of per ongeluk opengaan.

Wat is het belangrijkste waar je op moet letten bij het kiezen van een toilettas voor vrouwen?

Zoals we al zeiden, het gebruik dat je aan je kaptafel zult geven is de bepalende factor om de ene of de andere te kiezen. Heb je hem nodig voor dagelijks gebruik? Om veel of weinig spullen in op te bergen? Voor make-up, naaigerei of persoonlijke hygiëne?

 • Stijve toilettasjes zijn geschikt om make-up in te vervoeren, want ze zijn kwetsbaarder.
 • Als het voor shampoo of crèmes is die in je koffer kan morsen, kies dan modellen die helemaal afgesloten zijn om een ongelukje te voorkomen.
 • Naaikoffers, daarentegen, bevatten vakken om al je spullen optimaal te organiseren.

Samenvatting

Zoals je ziet zijn niet alle toilettassen hetzelfde. Terwijl sommige je make-up en andere voorwerpen beschermen tegen stoten en klappen, zijn andere praktischer voor alledaags vervoer. Hoe dan ook, het zijn stukken die je leven ten goede komen en gemakkelijker maken. Kies nu de jouwe!

Bronnen: Lukman Zahrin: vOg8U-JK4Rw/unsplash.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies