Laatst bijgewerkt: 02-10-2021

Weinig rokken zijn zo vrouwelijk als tule rokken. De zoete en romantische stijl kan ons er uit laten zien en voelen als echte prinsessen, als iets uit een sprookje!

We weten echter dat het combineren van deze rok voor sommige vrouwen een beetje overweldigend kan zijn. Ga je voor een al te serieuze look dan lijk je misschien op een bruidsmeisje, maar gecombineerd op welke manier dan ook loop je het risico dat je eindigt als een klein meisje op haar verjaardagsfeestje, maar geen paniek! In dit artikel gaan we je de beste tips geven om deze dromerige rok te dragen

Beste Tule Rok: Onze selectie

Alles over de tule rok voor vrouwen

Voorbij zijn de dagen dat wij meisjes onze toevlucht namen tot tule uitsluitend voor formele gebeurtenissen! Gelukkig vinden we tegenwoordig in de winkels een grote verscheidenheid aan tule rokken, die we aan bijna elke omstandigheid kunnen aanpassen, of het nu overdag of ’s avonds, zomer of winter is!

Welke soorten tule rokken voor vrouwen zijn er?

  • Korte tule rok: Dit model valt tot boven de knie en heeft meestal een elastische tailleband. Ze hebben meestal vele lagen tule en ze zijn nogal pompeus, hoewel dit afhangt van het specifieke ontwerp. Ze zijn erg leuk en ideaal voor ochtendlooks.
  • Tule midi rok: Ze geven een chiquere toets dan de korte en zijn daarom heel geschikt voor middag- of avondplannen. Ze zijn meestal iets minder pompeus dan minirokjes en kunnen in de taille versteld worden met elastiek of een rits.
  • Lange tule rok: Net als midi-rokken geven ze een meer formele uitstraling ; het is aan te bevelen ze te reserveren voor de meest speciale gelegenheden, want door hun lengte en samenstelling zijn ze een kledingstuk dat niet geschikt en comfortabel is voor alledaags gebruik.

Hoe combineer je een tule rok voor vrouwen?

Zoals we al gezegd hebben, is de tule rok voor sommige vrouwen gevaarlijk terrein, en ze hebben gelijk. Te kort en we kunnen in de categorie vallen van balletdanseres in een tutu, te lang en we zien eruit alsof we Prince Charming missen. Hoe krijg je het goed? Naar onze mening is de midi lengte ideaal voor dit kledingstuk.

Overdag zie je er geweldig uit als je het combineert met een basic T-shirt, een denim jack en canvas sportschoenen. ’s Avonds passen een crop top of kanten topje en pumps perfect bij je tule rok.

Samenvatting

De tule rok is een van die dingen in het leven die een vrouw óf haat óf liefheeft, er is geen tussenweg! Of je nu tot de tegenstanders behoort of tot de volgelingen, wat duidelijk is, is dat dit kledingstuk, met zijn eigenaardige kenmerken, niemand onverschillig laat. Je verdient toch zeker de beste tule rok!

(Uitgelichte afbeelding bron: Magrelo: 116415184/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies