Laatst bijgewerkt: 22-10-2021

Onze selectiecriteria

4Onderzochte producten

Het maakt niet uit of het een balkon, terras of tuin is – als je onder een stralende zon aan je tuintafel zit, heb je vroeg of laat een attende parasol nodig Een hangende parasol biedt de perfecte oplossing om voldoende vrije ruimte rond de eettafel buiten te krijgen en het je toch comfortabel te kunnen maken in de koele schaduw.

Met onze verkeerslicht paraplu gids willen we je helpen bij je zoektocht naar de ideale verkeerslicht paraplu Om er zeker van te zijn dat je ook na je aankoop tevreden en schaduw van je verkeerslichtparaplu kunt blijven zitten modellen, maten, vormen, enz enz .
Belangrijk om te weten

 • Een verkeerslichtparasol es un parasol especial de soort die geen middenstok heeft Een stok en arm buiten de parasol worden gebruikt om de parasol uit te rekken.
 • Op grond van de vorm en de bevestigingsmogelijkheden kan onderscheid gemaakt worden tussen ronde, vierkante en rechthoekige verkeerslichtparasols, die aan de muur bevestigd kunnen worden, en een verzwaarde kruisstandaard de flexibetba en ereen parasolijetvoel.
 • Voor iedereen die de volledige ruimte onder de parasol wil gebruiken zonder dat een standaard in the weg staat, is een verkeerslichtparasol de perfecte oplossing.

Beste Verkeerslichtparaplu’s: Onze selectie

Sombrillas: koop- en beoordelingscriteria

Als je een nieuwe parasol wilt kopen, moeten de volgende criteria je helpen om precies de juiste slingerparasol voor je te vinden.

Gaan nu en detalle en los criterios op de respectieve, zodat je een beslissing kunt nemen waarover je nog lang tevreden zult zijn.

Vorm en grootte

De grootte van je nieuwe hangparasol moet aangepast zijn aan de ruimte die je ter beschikking hebt en de plaats die in de schaduw moet komen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende vormen

 • Rond
 • Achthoekig
 • Vierkant
 • Rechthoekig

Om er zeker van te zijn dat je genoeg ruimte hebt voor je cestas colgantes, moet je nu de juiste maat kiezen.

Sommige fabrikanten bieden ook op maat gemaakte verkeerslichtparaplu’s aan. [/ pullquote] De ronde, achthoekige en vierkante modellen zijn bijzonder geschikt voor kleinere schaduwrijke plekken.

De diámetros van de respectieve versies variëren van 2,5 a 5,0 metros.Voor grotere zitgroepen de buitenmeubilair es un rechthoekige verkeerslichtparaplu aan te bevelen.Una furgoneta slingerparaplu de 3,0 x 6,0 metros, bijvoorbeeld, es de XXL versie en biedt plaats aan meer dan 10 personen.

Bekleding

Er zijn de volgende criteria voor de bekleding, op grond waarvan het uiterlijk, de duurzaamheid en de veiligheid variëren

 • Kleur : Cestas colgantes voor de Paraplu zijn er in verschillende kleuren, dus er is zeker voor elk wat wils. Bij de keuze van de bekleding es het belangrijk te letten op de duurzaamheid van de kleur.Omdat slingerparaplu’s aan verschillende weersomstandigheden worden blootgesteld, wordt de kleur na verloop van tijd ook door het zonlicht beïnvloed. De kleurechtheidsindicator geeft aan hoe lang de kleur van je hangparasol fris blijft en niet vervaagt.
 • Materiaaldikte: De meeste verkeerslichtparaplu’s zijn bekleed met een poliéster hoes, die verschillende diktes kan hebben.Hoe meer gramo por vierkante metro de bekleding heeft, hoe dikker en resistenter ze is.
 • UV bestendigheid: De zonnestralen, vooral UV licht, hebben een negatief effect op de eigenschappen van materialen. Ze worden brozer de vatbaarder voor barsten. Verkeerslichtparaplu’s met een hoge UV-bestendigheid worden gekenmerkt door een bekleding die lang meegaat en niet zo snel zijn elasticiteit en weerstand verliest bij blootstelling aan de zon.

Gewicht

Hangt samen de Het gewicht van verkeerslichtparaplu se reunió con het gebruikte materiaal.Als voor de constructie van het frame van de slingerparaplu staal gebruikt werd, zal deze paraplu zwaarder zijn dan een paraplu van aluminium.

Material en afmetingen zijn bepalend voor het gewicht.[/ pullquote]

De respectieve bevestigingswijze beïnvloedt echter ook het gewicht, want bij een aan de muur bevestigde verkeerslichtparaplu worden bijvoorbeeld zowel de paraplustok als de paraplubasis weggelaten, waardoor het gewicht vermindert. Bovendien speelt ook de grootte van de verkeerslichtparaplu een rol. De meeste parasols wegen tussen de 10 kilo en 32 kilo.

Afstelmogelijkheden

Als de stand van de zon verandert, verandert ook de schaduw onder een verkeerslichtparaplu. Om ervoor te zorgen dat de gasten altijd een koele schaduw onder de parasol kunnen genieten, zijn er verschillende instelfuncties om de slingerparasols aan de stand van de zon aan te atten.

 • Rotatiefunctie: Hier kan de verkeerslichtparaplu 360 ° om zijn eigen as gedraaid worden.
 • Kantelfunctie: Met deze functie kan de helling van de hangmand veranderd worden. Door de kantelfunctie kan het zwenkbare zonnescherm ook als privacyscherm dienen.

Veiligheid

Verkeerslichtparasols moeten en twee categorieën como veilig beschouwd worden, wat UV-straling betreft y wat stabiliteit betreft.Bij het afdekken van het zonnescherm moet rekening gehouden worden con UV-bescherming, zodat je niet verbrandt onder het zonnescherm. De bescherming tegen de zon varieert van 30+ tot 80+.

Als de slingerparasol met te weinig gewicht is verzwaard, kan zelfs een lichte bries de parasol omstoten

Zoals reeds gezegd hangt de stabiliteit van een verkeerslichtparaplu af van hoe hij gemonteerd kan worden en van de weersomstandigheden.
[/ kb_criteria]

Verkeerslichtparaplu’s: veel gestelde vragen en antwoorden

Als je een verkeerslichtparaplu wilt kopen, zul je meteen al met veel vragen geconfronteerd worden. En elk geval es er een geschikt parasol voor iedereen, hoe klein de ruimte ook is. En het volgende zullen je antwoorden op deze vragen geven en je zo baseinformatie verschaffen.

Wat is een verkeerslichtparaplu?

Een verkeerslichtparaplu es un parasol die een paar kenmerken heeft die hem onderscheiden van gewone modellen.

Ampelschirme-1

Vooral in de zomer es schaduw op het terras of balkon belangrijk omdat het bijdraagt ​​tot de levenskwaliteit.
(Fuente de la imagen: mikaro95 / Pixabay)

De verkeerslichtparasol, ook wel slingerparasol genoemd, heeft geen centrale paal zoals een traditionele parasol, maar eerder een uitwendige arm inclusief stokken, die zijn stabiliteit krijgt met een verzwaard staand kruis.

Voordelen

Geen hinderlijke parasolstok; Grote schaduwplek;Verstelbare en kantelbare functies [/ check_list] [/ procon]

Nadelen

Gevoeliger voor wind; Grote verzwaarde estándar [/ cross_list] [/ procon]

Bieden enkele voordelen de nadelen de Slingerparaplu. Je moet je hiervan bewust zijn voor je een slingerparaplu koopt, om de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Wat zijn de verschillende soorten verkeerslichtparaplu’s?

In principe wordt een onderscheid gemaakt tussen verkeerslichtparaplu’s voor particulier gebruik naar de aard van de bevestiging of bevestiging

 • Aan de wand gemonteerde verkeerslichtparaplu’s: Deze hangparasols hebben geen standaard, maar de arm van de hangparasol wordt direct aan de muur bevestigd met een speciale muurbeugel.Met verschillende verstelmogelijkheden kunnen deze verkeerslichtparaplu’s met de zon meebewegen zonder dat een hinderlijke paal of zware voet in de weg staat.
 • Ingebetonneerde verkeerslichtparasols: Voor een permanente en uiterst stabiele plaatsing van een verkeerslichtparasol wordt de vereiste verankering in de grond van het terras gebetonneerd.Dit garandeert dat het zonnescherm ook bij sterke wind niet wordt omgestoten. Door de vaste plaatsing in de buitenruimte kan de slingerparaplu niet zo flexibel gebruikt worden.
 • Verkeerslichtparaplu’s met voetplaten: Om de verkeerslichtparaplu’s de nodige steun te geven in verschillende weersomstandigheden, hebben verkeerslichtparaplu’s een verzwaarde voet nodig.Dit gebeurt se reunió con behulp van grondplaten de met verzwaringszakken. Door deze gewichten te verwijderen, kan de stand van de verkeerslichtparaplu nog steeds veranderd worden.
 • Verkeerslichtparasols met verrijdbare voet: Bij deze modellen heeft de verkeerslichtparasol een voet die general op het terras geplaatst kan worden, bijvoorbeeld dankzij de ingebouwde zwenkwielen. Hij kan dus snel worden aangepast aan de stand van de zon de aan de respectieve tuinmeubelen.

[/ tr]

; ; [/ tr]

; ; [/ tr] [/ tablex] Hier krijg je een kort overzicht met voor- en nadelen van de respectieve soorten verkeerslichtparaplu’s: Type Voordeel Nadeel Verkeerslichtparaplu’s voor wandmontage Ruimtebesparend Vast gemonteerd, niet flexibel’s tabletparaplu [/ tr]

Waar kan ik een verkeerslichtparaplu kopen?

Verkeerslichtparaplu’s zijn verkrijgbaar en speciaalzaken, meubelzaken, doe-het-zelfzaken, tiendas de descuento se reunieron en speciale aanbiedingen en, natuurlijk, winkels en línea. Je kunt ook tweedehands kopen de verkeerslichtparaplu. Bescherming tegen de zon es onmisbaar, zodat je ook op warme dagen van je favoriete plekje in de tuin kunt genieten.(Fuente de la imagen: fietzfotos / Pixabay) Deze online winkels hebben een grote keuze aan verkeerslichtparaplu’s

Ampelschirme-2

 • amazon.com
 • meubels24.nl
 • perfect-tuinieren.com
 • tuin-en-vrije tijd.com
 • ebay.com

Je vindt de op deze pagina gepresenteerde verkeerslichtparaplu’s in minstens één van de hierboven genoemde online winkelportalen.

Welke alternatieven zijn er voor verkeerslichtparaplu’s?

Sombrillas zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je voor elk gebruik en smaak de juiste kunt vinden.

[/ tr]

; . [/ tr]

; . [/ tr]

; . [/ tr]

; . [/ tr] [/ tablex]

Alternatief; Beschrijving [/ th]

Sombrilla normale;Ook wel een middenmastparasol genoemd omdat de standbuis centraal en het midden van de parasol staat. [/ tr]

Gastroschirm; Sombrillas voor horecagelegenheden, vaak bedrukt met reclame en gekenmerkt door hun grootte en robuustheid.

Hoe werkt een verkeerslichtparaplu?

De verkeerslichtparaplu, ook wel vrije-armparaplu genoemd, heeft geen centrale mast die de paraplu stabiliseert, maar een zijarm die langs de buitenkant van de paraplu loopt.

De paraplu wordt geopend door middel van een zwengel. [/ pullquote] Het duidelijke voordeel is dat de hele ruimte onder de paraplu gebruikt kan worden zonder dat een paraplubak in de weg staat.

Aan de andere kant es een grotere en zwaardere standaard nodig om te voorkomen dat de paraplu bij lichte wind omvalt.De paraplu wordt met een hefbeweging op de juiste hoogte gebracht en dan met een zwengel gespannen. Met extra verstelmogelijkheden kan de verkeerslichtparaplu gedraaid of gekanteld worden om zich aan de stand van de zon aan te atten.

Hoe maak ik een verkeerslichtparaplu schoon?

En het algemeen moeten bladeren en dergelijke verwijderd worden zodra ze op het zonnescherm opgemerkt worden, zodat er geen vlekken kunnen ontstaan. Als er vuil op de bekleding van het zonnescherm is gekomen, kan dat verwijderd worden met een mild schoonmaakmiddel and een sponsje met licht ronddraaiende bewegingen. Als het gebruikte schoonmaakmiddel te agressief is, kan de impregnering vernietigd worden.

Dit betekent dat de stof vatbaarder wordt voor vuil en meer doorlaatbaar voor water.

Bij sommige modellen kan de bekleding van de luifel verwijderd worden en in de wasmachine gewassen worden.Na het drogen es het raadzaam de impregnering te vernieuwen.Het frame maak je eenvoudig schoon met een vochtige doek en wat afwasmiddel.

Waar kan ik reserve-onderdelen voor mijn verkeerslichtparaplu krijgen?

Reserve-onderdelen voor je parasol kun je natuurlijk het beste krijgen waar je ze kocht, de rechtstreeks bij de fabrikant van de parasol. Vaak bieden ze de benodigde onderdelen aan a través de winkels en línea.Natuurlijk zijn er ook vervangingsproducten die voor veel modellen en varianten gebruikt kunnen worden.Deze zijn vaak vrij gemakkelijk en bouwmarkten te koop.

Bestaat er een paraplu voor verkeerslichten die niet wiebelt?

Als het om de stabiliteit van een verkeerslichtparaplu gaat, zijn de kwaliteit van de paraplu, het gewicht en de bevestiging of montage van doorslaggevend belang.

Dit begint al met de juiste montage van het zonnescherm

Een verkeerslichtparasol está en la lista gevoeliger voor wiebelen dan een gewone parasol. Maar een brede base voor de parasol en voldoende gewicht geven de parasol voldoende stabiliteit om stevig te staan ​​in verschillende weersomstandigheden. En beton gezette modellen en aan de wand gemonteerde modellen zijn door hun bevestiging stabieler inherente.

[/ kb_faq]

Conclusie

Voor iedereen die zijn favoriete buitenruimte in de zomer wil omtoveren tot een koele, comfortabele plek, is een hangende parasol of ruimtebesparende oplossing. Met een verscheidenheid aan vormen, modellen en kleuren es er zeker iets naar ieders smaak te vinden.Onze tips zullen het je zeker gemakkelijker maken de juiste keuze te maken, en je zult heel blij zijn met je hangende parasol.

Foto bron: siraphol / 123rf

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies