Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

We leven in een seizoen waarin in de meeste stijlen het gebruik van ringen zonder matiging verwerkt is, vind je het niet geweldig? Zilveren ringen vallen op tussen de grote verscheidenheid aan modellen, vanwege de voordelen die ze vertegenwoordigen. En wist je, behalve mode, dat zilveren sieraden een antibiotische werking hebben? We vertellen je hierover en meer hieronder.

Beste Zilveren ringen dames: Onze selectie

Hier zijn de details die je in staat stellen het ideale model te kiezen. Let goed op!

Alles over zilveren ringen voor vrouwen

Sterling zilveren ringen zijn het begeerde object van modebewuste vrouwen over de hele wereld, omdat ze een vrouwelijke en verfijnde uitstraling geven. Het zijn ook mystieke sieraden met gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ze verminderen de hitte op veneus niveau en voorkomen zo bijvoorbeeld sommige ziekten.

Welke soorten zilveren ringen voor vrouwen zijn er?

  • Minimalistische ringen: Dit is een trendy model, aangegeven om er verschillende op verschillende vingers te dragen. In principe zijn het zilveren draden. Sommige ontwerpen kunnen gevlochten worden en andere hebben wat glanzende of kleine details.
  • Gegraveerde ringen: De stijlen van dit soort ringen zijn heel gevarieerd. Ze kunnen breed of dun zijn en gegraveerd met siervormen, namen, datums of zinnen.
  • Sculptuur type ringen: Dit zijn ringen met duidelijke vormen en volume. Een van de meest populaire in de modewereld zijn slangenringen die een spiraal vormen en de helft van de vinger bedekken.
  • Verlovingsringen: Dit zijn meestal ringen waarin een diamant uitsteekt. Ze zijn meestal dun, betekenisvol en zien er altijd verfijnd uit.
  • Trouwringen: Misschien wel een van de eenvoudigste ringmodellen wat vormgeving betreft. Ze zijn meestal gegraveerd met de huwelijksdatum en de naam van het paar aan de binnenkant van het stuk.
  • Eternity ringen: Dit is een van de ringen die eleganter zijn, omdat ze omgeven zijn door diamanten of andere glanzende en gelijkvormige stenen.
  • Mood ringen: Dit zijn ringen waarin een kristal verwerkt is dat reageert op veranderingen in lichaamstemperatuur, en zo de “stemming” van de drager laat zien.

Wat betekent het als mijn ring 925 of 950 sterling zilver is?

925 sterling zilver geeft aan dat je ring voor 92.5% uit zilver bestaat en voor 7.5% uit ander materiaal. Evenzo is 950 sterling zilver 95% zilver en 5% legering. Is de ene kwaliteit beter dan de andere? Het hangt af van het accessoire. Hoe hoger het percentage zilver, hoe zachter het stuk is en hoe meer het de neiging heeft te vervormen. Daarom is het heel zeldzaam ringen te vinden met zilver van 1000 gehalte.

Evenzo geldt: hoe hoger het percentage van de legering, hoe harder en beter bestand tegen krassen en stoten. Je moet echter voorzichtiger zijn met de ring, want hij oxideert sneller. Als de legering echter een hoger percentage dan 7.5% heeft, is het niet langer “fijn zilver”.

Samenvatting

Zilveren ringen voor vrouwen zijn een klassiek voorstel dat verfijning en elegantie bij de draagster oproept. Ze zijn ook als het perfecte kruid, dat de perfecte finishing touch geeft aan onze outfit.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies