Ga direct naar de inhoud

Onderzoeksmethode de Adviesjagers.nl

Adviesjagers.nl is een website met verschillende categorieën waar de meest veeleisende lezers hoogwaardige informatie kunnen vinden over allerlei consumentenartikelen. Ons doel is om de verschillende aspecten van een product grondig te onderzoeken en deze inhoud op een duidelijke en volledige manier voor de consument te presenteren.

Door middel van onze shopgidsen en aanbevelingen willen we een meer rationele consumentencultuur bevorderen. Het doel is dat gebruikers zich goed kunnen oriënteren op elk product dat ze online willen kopen. Onze werkwijze is als volgt ontwikkeld:

Keuze uit
producten en thema’s

Onze creatieve experts kiezen producten, interessante onderwerpen en actualiteiten om de lezers te begeleiden bij hun aankoop, maar ook bij de keuze van de beste producten op de markt.

Het doel is om de consument nauwkeurig te informeren over de verschillende producten of diensten die hij of zij op de markt kan vinden, en om de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Fase van
exploratie

In deze eerste fase van het onderzoek gaan de journalisten van Adviesjagers.nl die gespecialiseerd zijn in de materie, op zoek naar kwaliteitsvolle bronnen en documenten.

Ze gaan op zoek naar informatie van professionals en deskundigen die nuttige informatie verstrekken voor het opstellen van een serieus en volledig artikel over het desbetreffende product of onderwerp.

Aanpak van de
cruciale vragen

Schrijvers analyseren grondig wat de consument moet weten over het product. Ze onderzoeken wat de meest voorkomende twijfels zijn bij de gebruikers en bepalen zo objectief mogelijk welke vragen beantwoord moeten worden.

Grondig lezen en
gegevensverzameling

In deze fase geven de experts van Adviesjagers.nl aan de hand van de hierboven beschreven kernvragen, een uitvoerige beschrijving van de gekozen wetenschappelijke artikelen en overige documenten.

Ze halen uit elke bron de meest waardevolle en precieze informatie om de meest gestelde vragen te beantwoorden, kiezen de beste producten en schrijven het artikel.

Keuze van favorieten onafhankelijk van de fabrikanten

Afhankelijk van het type product of het onderwerp dat wordt onderzocht, kiezen onze experts bepaalde criteria om de beste artikelen op de markt te bepalen.

Voorbeelden van aspecten die worden geëvalueerd zijn: de kwaliteit van de productiematerialen, het vermogen, de capaciteit, de snelheid, de weerstand en de meningen en evaluaties van de gebruikers.

Vervolgens vergelijken ze de producten met elkaar en stellen ze een lijst met favorieten of aanbevelingen op voor de lezers, volledig onafhankelijk van de fabrikanten, over de beste producten die op het internet beschikbaar zijn.

We bieden ook links naar de online winkels waar gebruikers dergelijke artikelen kunnen vinden, zoals speelgoed of elektronische apparaten.

Redactie
artikelen

Daarna presenteren de experts van Adviesjagers.nl de bevindingen van hun onderzoek zo duidelijk, beknopt en prettig mogelijk. Ze gebruiken lijsten, tabellen en een geordende structuur die de gebruiker in staat stelt te lezen wat hem of haar het meest interesseert.

Zo hebben de lezers serieuze, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande artikelen tot hun beschikking. Tegelijkertijd proberen we ervoor te zorgen dat alle gegevens en argumenten naar behoren worden ondersteund met een citaat of een bibliografische referentie, die aan het einde van elk artikel wordt gepresenteerd met een link die het mogelijk maakt om verdere informatie en verificatie van de waarheidsgetrouwheid van de informatie te verkrijgen.

Correctie en
lay-out

Adviesjagers.nl heeft bovendien een professioneel en gespecialiseerd team van deskundige proeflezers en webdesigners die onze artikelen tot de beste in hun categorie maken.

We proberen de fouten van allerlei aard in de shopgidsen zoveel mogelijk te minimaliseren. We willen serieuze, echte en unieke informatie bieden.

Waardering en
leesvragen

Op Adviesjagers.nl willen we je de beste en meest complete informatie geven over elk product dat je wilt kopen. Daarom zijn jouw mening, evaluatie en vragen erg belangrijk voor ons.

Zoals je ziet, proberen we altijd al je twijfels zo volledig en snel mogelijk op te lossen. We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Zij hebben het over ons

Ons team

Ons team, bestaande uit schrijvers en redacteurs, doet grondig onderzoek naar producten en diensten die van belang zijn voor de consument.

Agnes Van Emmerik

Agnes Van Emmerik

Stewardess & blogster

Amy Teulings

Amy Teulings

Ouderadviseur

Bea Kamerman

Bea Kamerman

Journaliste

Brechje Scheffers

Brechje Scheffers

Meubelexpert

Cindy Zaadhof

Cindy Zaadhof

Journaliste

Danielle Rietberg

Danielle Rietberg

Expert in voedingssupplementen

Dave Oomen

Dave Oomen

Expert in de wereld van sport

Dylan Santhoven

Dylan Santhoven

Journaliste

Ellis Lotgerink

Ellis Lotgerink

Creatieveling & nieuwsgierig onderzoekster

Erica Van Sas

Erica Van Sas

Opvoedingsdeskundige

Eva Groothof

Eva Groothof

Journaliste

Femke Oosterman

Femke Oosterman

Redactrice & cultuurliefhebster

Gijsje Boogert

Gijsje Boogert

Onderneemster & beauty-expert

Herbert Van De Haterd

Herbert Van De Haterd

Schrijver & sportfanaat

Huibert De Boer

Huibert De Boer

Fitnesstrainer, voedingsdeskundige & schrijver

Johann Dielert

Johann Dielert

Gadgetfan & schrijver

Karin Van Wolfswinkel

Karin Van Wolfswinkel

Expert op het gebied van bouwen & wonen

Lennard Regtop

Lennard Regtop

Onderzoeker, docent & sportfanaat

Linda Van der Kroon

Linda Van der Kroon

Freelance schrijfster & onderzoekster

Lizz Knevel

Lizz Knevel

Decoratie-expert

Marijke Fonteijn

Marijke Fonteijn

Journaliste

Maudy Pietersen

Maudy Pietersen

Schrijfster & wandelaar

Melissa Toorman

Melissa Toorman

Horecaonderneemster & levensgenieter

Mia Jongman

Mia Jongman

Freelance homeopaat & expert op het gebied van kruidengeneeskunde

Naomi Van Leeuwen

Naomi Van Leeuwen

Supplementadviseur

Nina Van Der Lei

Nina Van Der Lei

Kleuterjuf & blogster

Nolan Griffioen

Nolan Griffioen

Hovenier & schrijver

Ravi Wagemans

Ravi Wagemans

Eigenaar van een elektronicawinkel & schrijver

Reinoud Haverhoek

Reinoud Haverhoek

Spelontwikkelaar & schrijver

Robin Loeff

Robin Loeff

Beheerder van wijnkelder

Rolando Smeets

Rolando Smeets

Schrijver & sportfanaat

Tessa Winkel

Tessa Winkel

Onderzoekster & hondengek

Thobias Eggers

Thobias Eggers

Cameraman & gadgetfan

Yara Huissen

Yara Huissen

Dierenvriendin & wereldreizigster

load more