Gietijzeren pan inductie is een soort kookgerei dat op een inductiekookplaat gebruikt kan worden. Het heeft het vermogen de warmte gelijkmatig te geleiden, waardoor het perfect is om voedsel snel en efficiënt te bereiden. De gietijzeren pannen zijn ook erg […]
Een keramische pan is een kookgerei met antiaanbaklaag. Het heeft een aluminium kern en de buitenkant bestaat uit porselein email, waardoor het heel duurzaam is, krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en in de vaatwasser kan. Beste Keramische pan: Onze selectie […]
Koperen pannen zijn heel geschikt voor inductiekoken omdat ze de warmte heel goed geleiden. Ze hebben ook een anti-aanbak oppervlak, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Het koper zit niet alleen op de bodem van de […]
Een Granieten Pan is een pan die van graniet gemaakt is. Ze kunnen gebruikt worden als alternatief voor gietijzeren pannen en andere soorten kookgerei. Ze zijn anti-aanbak, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en gaan bij goed onderhoud vele jaren mee. […]
Een eierpan is een pan die je kunt gebruiken om eieren in te koken. Hij heeft kleine gaatjes op de bodem, zodat als je je eimengsel in de pan giet, ze erdoor vallen en kleine cirkels maken over het hele […]
Een Turkse pan is een grote, ondiepe metalen schaal met schuin aflopende zijkanten en zonder handgrepen. Ze wordt in Turkije al eeuwen gebruikt voor het koken van rijstpilafs en andere gerechten die een zachte warmte nodig hebben. De vorm van […]
Een roestvrijstalen pan is een soort kookgerei. Het kan op alle kookoppervlakken gebruikt worden, ook op inductie-, gas- en elektrische fornuizen en in de oven tot 500 graden F (260 C). De pan heeft een aluminium kern voor een gelijkmatige […]
Geëmailleerde pannen zijn gemaakt van een speciaal soort gietijzer dat bedekt is met een glazuurlaag. Daardoor zijn ze antikleef en zeer duurzaam. Ze kunnen gebruikt worden op het fornuis, in de oven of onder je broiler. Beste Emaille pan: Onze […]
Titanium is een metaal dat al tientallen jaren in de lucht- en ruimtevaart gebruikt wordt. Het is uiterst licht van gewicht, duurzaam en niet reagerend op voedsel. Het materiaal maakt het mogelijk om met minder olie te koken dan traditionele […]