huis sleutelhanger
Laatst bijgewerkt: 11-11-2020

Onze selectiecriteria

10Onderzochte producten

15Bestede uren

4Beoordeelde onderzoeken

76Verzamelde opmerkingen

Sommige experts beweren dat mensen die ongeorganiseerd zijn, slimmer zijn (1). Ondanks deze compenserende intellectuele zegen, is het echter bekend dat verstrooidheid niet alleen voordelen heeft. Maar er is tenminste één oplossing als het gaat om het verlies van items: Tile. Dankzij een Tile tracker zal er geen enkel object meer zijn dat aan je aandacht ontsnapt.

Wat Tile is? In feite is het een merk van slimme sleutelhangers die de gebruiker helpen om voorwerpen die ze kwijtraken, terug te vinden. Gezien hun populariteit en het grote aantal voordelen dat Tile trackers bieden, wordt het merk vaak gebruikt om naar ieder apparaat van dit soort te verwijzen. Wil je meer weten over Tile GPS-trackers? Lees snel verder!
Belangrijk om te weten

 • Er zijn verschillende Tile trackers op de markt. Iedere tracker is toegespitst op bepaalde soorten gebruikers en objecten.
 • Sommige objectzoekers gebruiken een afstandsbediening. Dit is niet het geval bij Tile. Het merk werkt met een handige app op je tablet of smartphone, die helpt om binnen no-time je kwijtgeraakte objecten terug te vinden.
 • Als je een Tile GPS-tracker wilt kopen, is het belangrijk om op het bereik van het apparaat te letten.

Onze selectie: De beste Tile GPS-trackers op de markt

Je kent het vast wel. Je bent al laat, maar denkt, ik kan vast nog wel even snel naar de wc. Vijf minuten nadat je eigenlijk bij je afspraak had moeten verschijnen, wil je eindelijk de deur uitlopen. Oh nee! Je kunt je sleutels niet vinden! Waar heb je ze nu toch weer gelaten? Je afspraak zal nog even op je moeten wachten… Dit soort situaties zijn gelukkig verleden tijd met een Tile. De Tile helpt je om je spullen binnen no-time terug te vinden. Hieronder zie je wat de beste modellen op de markt zijn:

De Tile met de hoogste prestaties

De bijgewerkte Tile Pro is tot nu toe de krachtigste Bluetooth-tracker van het merk. Het terugvinden van je kwijtgeraakte spullen was nog nooit zo makkelijk. Dit model combineert hoge prestaties met duurzaamheid en een strak ontwerp.

Dat zie je dan ook terug in de prijs, de Tile Pro is niet goedkoop. Als je echter vaak je spullen kwijtraakt en daardoor altijd te laat komt, zal het de initiële investering waard zijn. De tracker heeft een bereik van maar liefst 120 meter en een luid alarmsignaal, zodat je je spullen altijd, waar ze dan ook liggen, terugvindt.

De meest veelzijdige Tile

De Tile Mate+ is een zeer veelzijdige GPS-tracker. Je sluit het apparaatje gemakkelijk aan op portemonnees, tassen, sleutels, hondenriemen, brillenkokers en andere objecten waar je de tracker in kunt doen of aan vast kunt klikken.

De batterij gaat een jaar mee zonder onderhoud. Daarna kun je hem zelf gemakkelijk vervangen. Je kunt een muziekje afspelen om te horen waar de Tile is. De prijs is goed betaalbaar en kopers waarderen de prijs-kwaliteitverhouding van dit apparaat zeer.

Het beste Tile 4-pack

Heb je meerdere objecten die je niet kwijt wilt raken? Of heb je een gezin en wil je de anderen ook helpen om hun kwijtgeraakte spullen terug te vinden? Dan is dit Tile 4-pack iets voor jou. Door 4 Tile Pro+ trackers in één te kopen, bespaar je een hoop geld.

De set bestaat uit 2 witte en 2 zwarte Tile trackers, zodat iedereen kan kiezen voor zijn favoriete kleur. Verder voldoen de trackers aan alle voordelen die de Tile Pro+ tracker biedt, zoals een bereik tot 120 meter en de batterij die je zelf kunt vervangen.

De meest voordelige GPS-tracker met zeer goede prestaties

Het is misschien geen Tile, maar dit apparaat doet niet onder voor andere grote merken. Met deze kleine objectzoeker van Nuttracker zijn alle voorwerpen waar je om geeft veilig. De tracker zal voldoen aan al je wensen, zoals je die mag hebben van een voordelig apparaat zoals deze.

De objectzoeker heeft een luid geluidssignaal en de batterij gaat tot 2 keer langer mee dan zijn voorganger. Daarnaast heeft de Nut tracker een anti-diefstalfunctie. Het apparaatje waarschuwt je als je waardevolle spullen worden gestolen en zich ver van je vandaan bevinden.

Shopgids: Alles wat je moet weten over Tile trackers

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, zijn de Tile GPS-trackers, ook wel sleutelvinders genoemd, een geweldige investering. Vooral als je iemand bent die vaak zijn of haar spullen kwijtraakt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de tracker, is het echter belangrijk dat je precies weet hoe het apparaat werkt. Daarom beantwoorden we hieronder de meest gestelde vragen over Tile trackers.

meisje met sleutelhanger

Voor objectzoekers zoals de Tile trackers moet je een app op je mobiele apparaat downloaden.
(Bron: Kachmar: 113097452/ 123rf.com)

Wat is Tile?

Een Tile is een GPS-sleutelhanger. Net zoals dat er GPS-trackers voor honden en kattenhalsbanden met GPS-tracking zijn, zijn er ook trackers voor je materiële bezittingen. Gezien hun populariteit en het grote aantal voordelen dat Tile trackers bieden, wordt het merk vaak gebruikt om naar ieder apparaat van dit soort te verwijzen. Met een Tile kun je binnen no-time een groot aantal verschillende soorten objecten lokaliseren. Het is daarom een onmisbare tool voor mensen die vaak spullen kwijtraken of die een drukke agenda hebben.

De Tile is via een bluetooth-verbinding met een app op je smartphone verbonden, die helpt het object te lokaliseren. Dankzij hun kleine formaat zijn Tile’s gadgets die je aan een groot aantal verschillende objecten kunt bevestigen. Aanvankelijk was Tile alleen compatibel met iOS-apparaten, maar tegenwoordig is de Tile-applicatie ook beschikbaar voor de Android-besturingssystemen. De trackers zijn goed betaalbaar: er zijn opties voor minder dan 20 euro.

Hoe werkt een Tile tracker?

Tile trackers gebruiken een bluetooth-verbinding. Hierdoor kunnen ze communiceren met de applicatie die je op je tablet of smartphone hebt geïnstalleerd. Zo vertellen ze je waar de Tile en het daaraan bevestigde object zich bevinden. Belangrijk is wel dat je tablet of smartphone zich binnen het bereik van de Tile bevinden, om een ​​waarschuwing te kunnen geven.

In de meeste gevallen kun je ook de laatst geregistreerde locatie van de Tile terugzien. Dit maakt het makkelijker om het kwijtgeraakte object terug te vinden. Er zijn zelfs modellen die je waarschuwen als het object zich op een bepaalde afstand van je mobiele telefoon scheidt. Op deze manier kun je het voorwerp terugvinden voordat je het volledig uit het zicht verliest.

Nick EvansCEO van Tile
“Met Tile kun je objecten vanaf elk apparaat vinden. Als je mobiele telefoon wordt gestolen, hoef je alleen maar de applicatie te openen, zelfs vanaf een ander apparaat, met je wachtwoord en gebruikersnaam.”

Wat zijn de voordelen en nadelen van Tile?

Tile is een objectzoeker dat werkt met GPS- en bluetooth-signalen. Het is een onmisbare gadget voor mensen die vaak spullen kwijtraken, hoewel het eigenlijk handig is voor iedereen. Hoe georganiseerd je ook bent, niemand is immuun voor foutjes. Tile biedt je gemoedsrust en vele andere voordelen. Laten we de voor- en nadelen eens nader bekijken:

Voordelen
 • Goed te betalen
 • Keuze uit veel verschillende opties
 • Veelzijdig
 • Compact en licht van gewicht
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Mooi design
 • Groot bereik
 • Effectief
 • Verschillende locatiesystemen
 • De batterij is gemakkelijk te vervangen
 • Gaat lang mee
Nadelen
 • Je moet een app downloaden om de Tile te gebruiken
 • Je moet regelmatig controleren of de batterij niet leeg is

Het instellen van een Tile is echt heel gemakkelijk. Hoe georganiseerd je ook bent, een Tile helpt je om nooit meer tijd kwijt te raken aan het zoeken van je spullen.

Waarom heb je met een Tile objectzoeker een app nodig?

Tile is een modern merk dat streeft naar totale connectiviteit. Voor sommigen kan een extra applicatie gedoe zijn. In dat geval kun je alternatieven bekijken, zoals die in dit artikel over keyfinders. Je zult er echter al snel achter komen dat de meeste moderne objectzoekers applicaties gebruiken om te werken.

Hoewel sommige modellen met een afstandsbediening werken, is het gebruik van een applicatie om twee redenen handig. De eerste is omdat je met bluetooth een veel groter bereik hebt dan met een afstandsbediening. De tweede reden? Omdat de app je toegang geeft tot de laatste locatie van de Tile en andere handige functies. Dat laatste zou onmogelijk zijn met een eenvoudig afstandsbedieningssysteem.

Samenvatting

Hoewel fysieke bezittingen niets meer zijn dan voorwerpen zijn waarvan je je af kunt vragen of je ze echt nodig hebt, maken ze je dagelijkse leven over het algemeen een stuk makkelijker. Het is daarom niet leuk als je ze kwijtraakt. Om ervoor te zorgen dat je kwijtgeraakte spullen gemakkelijk terugvindt, zijn er Tile trackers op de markt gebracht. Een Tile tracker helpt je om via een bluetooth-verbinding met je smartphone binnen no-time je sleutels, portemonnee en andere onmisbare objecten terug te vinden.

In deze shopgids hebben we je laten zien wat de beste modellen op de markt zijn. Om je te helpen de sleutelvinder te vinden die het beste bij je past, hebben we bovendien antwoord gegeven op de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Nu kun je zonder aarzelen je sleutels kwijtraken! Als deze shopgids nuttig voor je is geweest, vergeet dan niet om hieronder een ​​reactie achter te laten of de inhoud met je vrienden te delen via social media!

(Bron van de header afbeelding: Namoglu: 108771202/ 123rf.com)

Referenties (1)

1. Artículo de Estefanía Grijota en torno a que «un estudio sugiere que los olvidadizos tienen alta capacidad para deshacerse de lo insignificante».
Bron

Waarom kun je me vertrouwen?

Informatief artikel
Artículo de Estefanía Grijota en torno a que «un estudio sugiere que los olvidadizos tienen alta capacidad para deshacerse de lo insignificante».
Ga naar bron
Recensies